urcite by vic lidi na AN uvitalo cata nez wotlk ( z tech teda co tam jeste hraji ) a nez mop ( nvm jak vam ale kdyz jsem videl talenty tak me ten mop hned odradil na cata to jeste jde )
Printable View
urcite by vic lidi na AN uvitalo cata nez wotlk ( z tech teda co tam jeste hraji ) a nez mop ( nvm jak vam ale kdyz jsem videl talenty tak me ten mop hned odradil na cata to jeste jde )
Toto moze napisat len niekto to pandy nehral . Ten co pandy hral vie , ze vsetky talenty a spelly z wotlku a cataclysmu su uz ako pasivne skilly , dalo by sa povedat ze novodobe talenty su len ability ktore menis podla bossa aby si dosiahol co najlepsi vysledok ( v dps / hps ) . Nebrante sa novym veciam , inak sa neposuniete dopredu .
Talenty na MOPe sú nehorázne dodrbané a schválne som si skúsila hneď niekoľko class, Tu ani tak nejde o to, že všetko staré je v passivkach, ale skôr o to, čo všetko nové napchali classam, ktoré to predtým nemali. Každý teraz môže mať šprint ako roguna, selfheal jak prasa, fear jak priest a dalo by sa pokračovať. O nejakej zmysluplnej rotačke tam ťažko vravieť lebo pomaly už každému stačia dva spelly jak palachovi a nestratí sa. Mne osobne teda najviac vadí to že skoro každá classa má to isté čo ostatné teraz a ty si len vyberáš a NO skill. Nehovoriac o tom že na dungy stačí jeden monk s dvoma dps čo si to tankne aj healne pomaly sám.
Tak ked to skusas na freecku tak sa necuduj ze ti to nefunguje vsetko uplne spravne. Podla vas by malo vsetko ostat po starom nech sa radsej ani nic nemeni lebo ked classa dostane novy spell uz je to zle alebo unbalanced. Dalasia vec tie rotacie , tu je vidno ze si skusala mozno tak jednu dve classy a podla mojho nazoru si vynechala aj cata concent kedze sa to snazis prirovnat k palovi ktory sa od cata neskustocne zmenil a uz vobec nieje o dvoch tlacitkach(btw re3 nebol o 2 tlacitkach ani na wotlku to si len mysli 90% ludi ktory to v zivote nehrali a nikdy stym nehrali ani pvp -_-). No a posledna vec je monk , je pravda ze ked expis tak monk tank je najlepsi lebo sa dokaze uhealovat aj sam ale na 90tke to tak zdaleka nieje ale tak na freccku kde si hrala to davalo urcite obrovsky dmg tak si si urobila podla toho obraz na monka a este je obrovsky rozdiel chodit dungy na pandach este za 5.1 ako ked mas full gear na 5.4.
Ja práveže som za zmenu, lebo všetky ostatné zmeny na mope sa mi páčia. Ale classy ne a nepresvedčíš ma. Skúšala som ich viac o to nejde a palacha hrám len healera čo na MOP teda sprasili riadne. Je to síce free, ale to je aj anathema takže s offikom škoda porovnávať keď ten sa tu konať nebude. Je to síce 5.4 ale full gear tam majú možno tak maximálne donori keďže nám inštancie uvoľňujú postupne a zatial idú možno tak tri. Vačšina behá v rare sete z profky alebo v epic pvp za honory, nič lepšie tam zatial ani nezoženieš pokial si to nekúpiš za prachy.
kazdy nema prachy na offik a zacinat od zacatku se mi teda moc nechce
cata jsem hral jen po firelands takze tam toho je jeste dost a urcite to je mene narocny nez pandy ( jde to moc rychle dopredu ty patche no a hold si to nekdy budu muset taky zahrat )
http://forum.project-nemesis.cz/show...C5%BEd%C3%A9ho - co se migrace týče.
Samozřejmě že zde hraje roli i spojení frakcí. Ale to pouze v případě, kdy by se free migrace k alianci minula účinkem.
Debata ohledně Cata/MoP/WoD je absolutně mimo mísu. Bylo 100x řečeno, že Cata prostě nebude. Aktuálně na to nejsou ani prostředky, jak se dat týče, tak ani po developerské stránce věci. MoP se vytváří.
A tak nějak všeobecně pláčete na špatném hrobě, protože info o MoP má Jind a také on už několikrát řekl, že na AN Cataclysm prostě nebude. Proto se se svým týmem snažím dělat vše, co je možné, pro to, aby Anathema zůstala živá jak nejdéle to jen půjde.
Je nám všem naprosto jasné, že změny co aplikujeme v této době zde měly být už před x lety, ale to je chyba úplně někde jinde. My se teď snažíme dělat vše, co můžeme.
Šlo by to i bez toho lvlového omezení ? :)
free presun od hordy k ali bol aktualny v case, ked bola moznost presunu guildy..neni mozne najst dostatocny pocet idiotov, ktori pojdu napospas osudu k mrtvej aliancii, kde je JEDINA aktivna guilda..v podstate sa ti ludia ani nemaju kam pripojit, do ziadnej guildy pretoze SWK ma uz takto 40 online, co je skoro 110% online aliancie..
dennodenne odchadzaju ludia na ine datace alebo dokonca wotlky..to by ale niekto musel mat o tom prehlad a aj ja, co logujem wow na 2spotene bg za vecer, na ktore cakam 20minut o 20:00 viem, ze sa to deje..su toho plne fora guild a facebook skupiny..
free presun je bohuzial nedostatocny a ludia u ali budu dalej a dalej odchadzat, pretoze uz mesiac neboli ziadny raid na urovni 7rocneho datadisku..a zrejme si este mesiac ziadny nezajdu, kym to dospeje k spojeniu frakcii..alebo zeby ano, if you know..
free migrace od hordy k ali ( pochybuji ze nekdo pujde k alianci ) ( reknete maxx 10% ) vyuzijou to taky lidi co nemaj guildu nebo jsou v nejake low o zbytku fakt pochybuji ( ikdyz u ali je 1 dobra guilda ) spojeni frakci by vyresilo podle me vsechny komplikace ( tak si to hold k horde zaplatim no :D co uz )