Shine jsi budoucnost :)
Printable View
Shine jsi budoucnost :)
Ja jen nevim proc mas novej nick a nefungujes normalne s tim starym...
Kvôli tomu, že so starými som dávno skončil ?
+ pár iných dôvodov, ktoré poznať fakt nemusíš ... :lols:
Urcite budu nekoho opakovat, jelikoz verim, ze nejsem jediny tohoto nazoru. Celkova kvalita ceskych free serveru klesa a pokud rekneme a asi taky vime, wotlk datadisk ovlada momentalne twinstar.
My na AN mame icc 2roky a zdaleka neni tak vysperkovane jak by pripadne melo vypadat, na projektu postupem casu zustala aktivni jen AN, a proto je dle meho spravna cesta se ji naplno venovat, aby mohla prave konkurovat v ceske spicce.
Lide hraji wotlk, cata a pandy s urcitym zamerem a ocekavanim, nekomu se libi to, jinemu ono.
Verim, ze kdyby zde fungovalo v pve tak pvp jak minimalne z 90% ma, tak obtiznost vseho a zabava by se posunula dostatecne vysoko. Prave proto doufam, ze gm shin dokaze to co posune an dal.
Mě se líbí, jak je tento přístup načisto nezaujatý :-) sračky tu píše X lidí, naprosto mimo téma a já dám banán jen X-3 lidem, protože Infla, Hambáč a jiní jsou moji "znamí". To bys blil Ivánku.
Za mě klidně lock, dopadlo to dle očekávání - lidi se projevili jako vemena, nicméně se alespoň projevili. Řada z nás si našla únikovou cestu v podobě konkurenčních serverů a takhle tu co nevidět skončí většina lidí. Koho by totiž nekonečně bavilo dostávat takovou kládu jakou člověk může dostat jen tady. Do nekonečna poslouchat Hankyze, pána všech moří, nejlepšího hráče Anathemy, nejvíc skilled warriora se sty milióny bindy, jeho AT Glad kamarády Slexyho a rusa Shyra, protože JE TU PROSTĚ NIKDO NEPOLOŽÍ. To je asi tak vše, co jsem chtěl k Anathemě říci a tímto se se všemi loučím, navždy zůstanete v mém srdíčku, ahoj.
Ale tu nejde len o mna, ide v prvom rade o to, aby presne bugy niekto reportol a aby sa potom toho opravovania niekto chytil.
Piste mi prosim do SZ presnejsie az nieco viete a ja to budem spamovat developerom a Faelonovi.
Viem, ze mame fora v sekcii bugy dost plne a refreshovane, nic sa stym vsak nejako nerobi. Nechcem povedat, ze uplne.
No aj vy musite tlacit na DEV a GM team, ked mate tu moznost, samozrejme slusne a tak ako sa to ma.
To, ze hraci odchadzaju je prirodzene... aj ked bol WotLK vonka tak hraci z TBC zostavali tvrdohlavo no po roku a pol skusili novy
datadisk a vacsina z nich u neho zostala, tak to uz proste chodi, vzdy sa pristupuje na inovacie. Tu vsak ide o to, ze ak uz
mame ten WotLK tak to treba poriadne doopravovat... preto vas prosim hlaste, reportujte vsetko co nejakym sposobom nejde ako by malo.
Budem sa snazit hlavne o to, aby sa bugy dostali k tym ludom, ktori ich maju opravovat, kedze ja to robit nemozem.
Vo väčšine si sám zmetený a nevieš, čo si chcel vlastne povedať... Alebo si to písal v afekte a ked si si to prečítal, už si nebol schopný rozlíšiť, čo je zle na tom tvojom topicu.
Čím by sme začali ? Asi tým, že tu apeluješ na to, že sa spúšťa Ruby Sanctum, staty, atď.. ( no apeluješ tímto na GameMasterov ). Dovoľ, aby som ti upresnil nejaké informácie.
"Game Master"
Stará se o řešení bugů v rámci pravomocí
Řeší bany/unban
Ingame podpora
SQL Developeři
Oprava SQL
Opravy scriptů/spellů/questů/itemů v rámci databáze
Řeší buglé postavy
Core Developer
Opravy C++
Opravy scriptů/spellů/questů/itemů v rámci jádra
Reší buglé postavy
Head Developer, WebMaster
Opravy SQL
Opravy scriptů/spellů/questů/itemů v rámci databáze
Drobné C++ opravy
Správa Anathema Webu
Už si možno pochopil, na čo som týmto narážal. GameMaster ti nevyrieši ani resilku, ani armor pene, ani staty... Chceš resetnúť quest ? Alebo niečo menej dôležité trápi tvoje srdiečko ? -> Ticket. Toto ti už GameMaster vyrieši.
"ovšem i v případě, že je R.r. plně funkční, nemáte šanci ustát tu Warriorskou bandu s kotlem nefunkčního arpenu."
Ak by si za disco priesta neustál s plne funkčnou resilkou proti warriorovi s nefunkčným armor pene, asi by som aj polemizoval o tom, prečo vlastne hráč ako ty založil práve topic, ktorý sa týka PvP.
Chyba najskôr nebude u resilence ratingu ani u armor pene, ale u teba.
Nevravím, že armor pene alebo resilka na anatheme fungujú / nefungujú...
Ale je na anatheme pár disco priestov, ktorý naozaj chápu, ako sa Dpriest hrá... a tí warriorom narobia peknú šarapatu, či už majú armor pene alebo nemajú. Ak hráš priesta štýlom "Ach, šak tu funguje resilka. Postavím sa do stredu arénky, a vyburnujem protivníkovi healera. Ved mám pekné haste... čistý win" Tak sa nečudujem že si vôbec založil takýto topic.
Další tvuj useless argument... Plačeš, že hráči nosia do arén PvE itemy ??? Wtf ??? To nemyslíš snáď ani vážne.
Tak nos aj ty... Alebo ešte lepšie napíš list do blizzardu, že ako mohli vôbec niekedy dovoliť, aby hráči nosili PvE itemy do arén...
Možno sa nad tebou zlutujú a aj ti odpíšu. V tom lepšiom prípade ťa vysmejú a list len zahodia do koša.
Teraz neviem čo ťa viac štve, to, že PvPčkári sú v PvE guildách, nazbierajú si tam niektoré dobré PvE itemy a chodia potom do arén ?
Alebo to, že ty sám nepochopíš taktiky a preto nemáš PvE itemy ?
Schválne, síce neviem, jaký máš nick v hre a je mi to celkom šumák, ale píšeš to tu ako keby si mal zakázané ísť ty, alebo tvoji parťáci do raidov a získať tiež také itemy. Sily budú vyrovnané...
"Dále jsou tu špatné textury, peti v nich, špatně fungující Sacred Shield, špatně fungující Earth Shield healing efekt a spousta dalšího"
"jde mi pouze o zlepšení zdejšího PvP, tak si to prosím vás, gamemasteři, vezměte k srdci. "
O5. Smeruješ to nesprávnym ľudom. Za dalšia, že textury sú zlé, to vieme všetci už dávno a ak si dobre pamätám, už sa tu aj skúšali púšťať vmapy... jaký to malo dopad na server ? Myslím že padal celkom luxusne. Peti v nich... Iste, staré dobré bugovanie petov do textur... Čo takto nefunkčný turn evil na petov lockov...
Je toho dosť, ale hráš na neofiku a tu s bugami musíš rátať. Ak si chceš zahrať bez bugov, choď na offik. Zabúdaš na to, že celý AN Team to tu robí zadarmo a vo svojom voľnom čase... Nehovoriac o tom, že opravy sa tu robia. Ale nemôžeš chcieť všetko naraz ;)
Za dalšie, to že spravilo Wotlk GGF ? Prepáč, ako tu dlho tu hráš ? Wotlk GGF sa plánovalo už velmi dávno, ale rýchlo sa ani pes nevysere. Emaily o tom chodili tiež. Zrejme si ho nepamätáš alebo si tu v tej dobe ešte nehral.
Zaverom by som chcel povedať, že si vážim, že si sa tak pekne rozpísal, avšak si tu riešil úplne bullshity, nezmyselné veci a kraviny. Jediná časť ktorá mala aspoň nejaký zmysel a ruku na srdce, dalo by sa s tým niečo robiť, je tá, kde si popísal pár bugov.
Pekný zvyšok dňa. Ghow
( Dislike je dole )
Říkal jsem si, že se na to vyseru, ale ještě ti odpovím. Jak vidíš 290 lidí pobralo, co jsem se snažil říct, bez toho, aby sem nacpali tak dementní post, který naprosto otáčí vše, co jsem napsal. Když pominu vysvětlování toho, co má kdo na starosti /v podstatě naprosto nepodstatné/, dostanu se k tomu, že máš ponětí, že já hraji DPriesta /nehraji/ a že znáš několik Priestů, kteří tu ustojí Warriory /neznáš/.
Zde jsi naprosto nepochopil podstatu a sice, že jsem vymezil o které itemy fičí /variace na AT/. Takže ano, myslím to vážně a dokonce si myslím, že by to serveru prospělo.
Jak jsem psal dříve, mám hromadu PvE itemů a jsem ochoten se jich vzdát ve prospěch zkvalitnění arén. Nejsem až tak herně neschopný člověk, za jakého mě považuješ.
Po migraci jsem u hordy vystupoval pod nickem Aitwaqt, nemáme zakázané nic, ale to jsem již zmínil. Rovněž by mě zajímal tvůj nick, když už se do mě pouštíš.
Ke zbytku se mi snad ani nechce vyjadřovat. Jak jsem již předestřel, smyslem bylo pochopit to jako celek a vnímat to jako impuls k nutné změně. Když si pročteš fórum dnes, server změnil HeadGM, v odpovědích se tu a tam mihne nějaká nová, povolaná tvář, takže vidina lepších zítřků tu je. Přirozeně ji ale nechci přisuzovat naším nezdolným a opakujícím se stížnostem. Nicméně není na místě shazovat tu člověka, který se v dobré víře ozval, že? :)
Měj se fajn, ahoj
Na tom sa dobre smeje :DCitace:
Původně odeslal Tweezle
Ak nie si taký neschopný ako si o tebe myslia, tak zlož team, pofarmi ich, zniž im ich egá a nepíš na fórko sračky :)
Jedine ako tu možno zlepšiť PVP je že sa bude bannovať DODGE !!! (čo neni možné) takže jedine tým by sme mohli predísť aby teamy od 1500 + nedodgovali :P :D