hej síce je to už dávno ale nedejú sa stále mimo toho že občas dotku nedá aj tie veci, že fakne defile atď?
Printable View
hej síce je to už dávno ale nedejú sa stále mimo toho že občas dotku nedá aj tie veci, že fakne defile atď?
Cervena ooza si muze targetnout cloveka v abominacce...
http://img96.imageshack.us/img96/223...0712185424.jpg
Máme docela problém s progressem v ICC,jakmile se jde boss třeba na 3.pull,tak dává boss IK tankům nebo ostatnim hráčům o hodně zvedlou dmg než dával předtím ..Stává se to taky někomu?
Nie
EDIT: teraz som si spomenul, občas sa stane, že sa bugnú talenty a treba ich prepnúť ak máš dualy
No to se nam bouzel nestalo,talenty jsou spravne...ale na prvni pull to jde vsechno tak jak ma,ale jakmile se jde treba potreti ,tak opravdu ma silene zvedlou dmg,treba BQ dava AOE dmg 6-9 k a to je to normal mode
Tak toto jsem nezažil ani jednou a to jsem chodím ICC každé ID, všechny úrovně (od 10n po 25hc). Častěji se spíše stává, že u některých, převážně final bossů u quarteru je potřeba přehod dual talenty tam a zpět a obnovit set bonusy z gearu, jelikož se to nevím proč bugne a nejde to jak má. Ale to už napsal i Josy.
treba sa aj opravit obcas, pomaha to
No s5 k dotke u LK, na 25 hc nie je sanca dat prvu fazu do 30 sek, pri najlepsom to trva okolo 2 minut + -, cize to su 3-4, ale aj tak sa stava ze da tak 1-2, uz sa nam aj stalo ze behom tych 2 minut + - nedal ani jednu. Stale je to o dmg ?
Dobre,zkusime to :) Ty talenty a equip maji prehodit vsichni ze?
Ano při více pullech se začnou někteří bossové mírně bugovat - 25HC Lord začne při bonestormu davat 3 ohně jedním směrem na sebe (nejsou do kříže)
Zdravím mám problém, nebo spíš dotaz okolo LK, či možná valkýr, na všech obťížnostech ICC. Zajímá mě proč na každé obtížnosti ICC fungují/nefungují na Valkýry v 2. fázi slow spelly jak mají, přiklad 25n valkýry jdou kořenovat - 10n nejdu, 25hc frost trapy od huntra fungují - na jakékoliv jiné úrovni ICC nefungují :) Proč to ?
Děkuji s pozdravem Ani/Anilea