refresh
Printable View
refresh
Pokud by šlo nastavit to, aby ragingové nechodili do roomky stejně jako LK, a zustali na svých místech na platformě.. tak by to bylo asi nejlepší, jen nevím sám zda je to proveditelné -> jakmile se targety portnou, Raging zůstane in-active.
Jinak, slyšel jsme že se bugují Princové na 25n a po zabití stále trvá health swap fáze, na 25hc nevím.
i na hc..Citace:
Původně odeslal
Jinak, slyšel jsme že se [B
refresh
Po update 28.7 stále chodí Raging spiriti do FR roomy.
refresh
Na ICC 25hc (nevím za jen tam) se u sindry objevil vizual bug -> člověk kdo má kostku nedostane 1 kostku, ale 3 což znamená, že je 3x větší dmg do člověka = 2 lidi s kostkou u sebe a skoro IK. Avšak pokud se zdmguje jedna kostka z těch tří, zmizí také 2 ostatní, které mohou mít full hp. :)
No, co jsem se díval na videa a na taktiky na wowwiki, tak je třeba aby se ty kostky dávali od sebe, tak možná je tohle AN řešení jak toho dosáhnout. Stojíte vedle sebe->IK
Vím jak to vypadalo na offiku to mi nemusíš říkat jak to tam vypadá z taktik, samozřejmě že by měli dávat dmg, ale né aby jeden člověk spawnul 3 kostky. Mimo to v updatu není žádná podobná úprava psána :) proto to sem píši
Co s takovým servrem, kde se opraví gunship, ale TOTÁLNĚ to rozesere lorda ... bugly encounter, spiky hazi pod texturu, bugle ID ...
Kdyby jsi alespoň pochopil jak je to propojené, každá možná oprava má buhví jak velkou procentuální šanci, že posere něco dalšího, takže buďme rádi, že se tu něco děje a věřím, že se Devolopeři budou snažit co nejrychleji opravit. Pak se divíte, že na ten server serou, když jim tu napíšete, co s takovým serverem bez špetky vděčnosti, cg. :)
Mimo to, nevím jak Tobě, ale já šel včera Marrowa na 25n i 25hc a byl v pořádku. :ugeek:
Zdravim, chtel bych se zeptat zda by neslo opravit u Lich kinga 10 i 25 heroic portovani petu pro vsechny pet-classy do frostmourne roomky a zpet? Je to celkem otravny po kazdym vyportovani z frostmourny summonit pety pokud si ho nevyvolam tak ztrata dps ... koukal jsem na nekolik starych videi a zde postnu jedno video z nejakyho offi raidu a tam to normalne fungovalo pritom zde na anatheme v takovym ruby sanctumu to pety mezi obema fazemi portuje
Refreshuji problémy se spiky, avšak tento týden jsem šel minimálně 4x 25n icc a jen na jednou se bugly spiky, dát se to dá, jen je to trochu nepříjemné :)
Mimo to mám otázku proč se neobjevilo téma nově založené s RSkem (kde nám zmizl bos do sekundy), které jsem psal již ve středu a stále tu není, nevím jestli to není mojí chybou, nebo se to nemusí nějak potvrdit :)
Spiky hází pod texturu ...
http://nemesisup.cz/files/public/wow...313_201510.jpg
Refresh.. stačí jen odpověd či se na tom pracuje :) nebo máme hledat příčiny :)
Ja bouhzel ted nemam vuebc cas(a cca do 15. vubec mit nebudu), a neni kdo jinej by na tom delal(bohuzel) - takze pokud najde priciny nebo se mi jakkoliv pomuzete pri reseni problemu budu rad
Pravděpodobně je příčina v tom, že Lord hodí více spiku na 1 target. Pak to hodí do textury. Navrhuju ověřit. :)
po zabiti http://www.wowwiki.com/Deathbringer_Saurfang
by mal zacat event ktory na anatheme nejde
http://www.youtube.com/watch?v=V4MmMhtgxvM
refresh
GUNSHIP BATTLE
Delá - nemali by mať Global Cooldown (viz. priložené video, síce sú to Pandy alebo Cata, ale pokiaľ viem tak v ICC nič nemenili) tým pádom menej dmg a musíš meniť taktiku, ktorá je skoro nedateľna pre slabších ľudí.
http://www.youtube.com/watch?v=v9upsc83rYI
Defile cast LK jde vanishnout (což je OK), má si ale pak vybrat nový target a začít castit defile znovu na někoho jiného
Když jsem byla dneska icc 25hc, hitbox u Marrowgara byl natolik malý, že jsem crusader strike (melee range) mohla použít až když jsem stála přímo uprostřed pod bossem. Tam jsou mimo jiné téměř stále plameny. Dřívě měl hit box větší, nevím jestli jste si s tím nedávno hráli. Každopádně to neodpovídá, cituji z wowwiki, "Lord Marrowgar has a gigantic hit box". Prosím o opravení, pro meleečka to je obrovské znevýhodnění.
Zajimalo by me jestli se nak resit ty BONE SPIKY u marrowgara protože jit 25 HC icc v 15 (10 lidi jsou pod texturou ve spikach) je docela funny na to ze tu to icc je 3 roky
btw nejde to uz 3 mesice takze by se s tim mělo zacit něco delat :lols:
po padu omrknete
Mohli by jste už něco udělat se Spiritama ve FM? Nemůže se to vyřešit třeba nějaký stunem co by dostali když LK začne castit Harvest Souls, nebo něčím podobným?
Prof na HC pořád háže obě oozy na jednoho člověka. Rovněž by bylo dobrý opravit běhající spiky u lorda, když mám huntera a někdo hned vedle mě dostane spike tak do toho střelím max 1-2 rány než to ke mně doběhne a mně zbývá mlátit ho polearmou. Ještě lepší to je když hráče ve spiku někdo protáhne ohněma...
v utery na modu 25n a vcera po resetu na modu 25hc byli bugnuti princove. Raid jsme sli naprosto standartne jako uz nekolik let, nejdriv plague quater, po profovi dosli k blood quateru, vybili elity, ale v obou pripadech lezeli princove mrtvi na zemi, svitil nad nimi ten cerveny sloupec svetla, a sli normalne targetnout, ale neslo na ne nijak zautocit. A v obou pripadech muselo prijit gm a rucne vsechny tri zabit. (nejspis, nevim presne co udelal)
A jelikoz se nam to stalo uplne stejne uz druhy den po sobe na dve rozdilne obtiznosti usuzuji ze to je nejaky bug.
Půlnočním restartem byl tento bug opraven. Nějak se umřel script s event BQ, která Prince spouští a tudíž tam vůbec nebyla a nemělo je co spustit. Teď už by to mělo být v pořádku.
Zdravím,
včera na icc25HC se opakovaně stávalo, že při encounteru Sindry dostával celý raid freezy wowka. Někdo na 15 sekund, někdo na 3 minuty a někomu pomohl až restart PC, protože nešlo okno vůbec zavřít. Já jsem při freezu zavřel okno Alt+F4 a když jsem se chtěl následně oživit, freezlo se mi to v ghostovi na půli cesty mezi hřbitovem a portálem do instance...
Toto jednou myslim delalo neupdatovane TS ale nejsem si jisty jestli si to nepletu s necim
Na PTR opravené.
Gunship Battle
na domácí lodi je divná podlaha, nelze na ní castit Death and Decay => netankovatelné pro DK, prosím o opravu.
nemělo by být těžké neboť na opoziční lodi podlaha funguje normálně.
Je to tam divné. Mne na domácej lodi nejde hunt plošák - volley čo zas neni taká katastrofa, len na 10 manoch to trochu chýba keď mám spawny s tankom dávať sama.
díky, kdy to bude fungovat na normalnim serveru?
Já teda nevím, ale dnes jsem byl 2x ICC, 2x jsem tankoval na naší lodi, 2x za DK, 2x mi DaD fungovalo bez problémů... :)