Původně odeslal
Grass
proti tebe som bol 3 areny dokopy a o tebe som ani nehovoril hovoril som iba o tych vasich poctivo ziskanych equipoch ale ako ok ked sa chces domna jebat tak pod :D ved dobre ja ti nic nemusim dokazovat je mi jasne ze na 10 charoch dat shm je uplne bezna v pohode vec :D a s tymi troll smajlikmi to uz trocha prehanas chlapce nemyslis? k tej poslednej arene ta je absoultne irelevantna obaja ste mali lepsi equip plus lepsie kombo a vyhrali ste iba vdaka tomu ze si zdrhol za stlp ako piča a obiehal si tam 2 minuty :D tak na co sa tu hras ty chudak jebnuty co uhras akurat retrinu na 3 tlacitka wow talk about skills.a k mojmu teamu je uplne zbytocne sa vyjadrovat bol som tam este ked som ani equip nemal pvpckovy a odbehaval som tam asi s 20 ludmi takze ked sa chces ohanat tym tak neviem no ..btw tie staty z tych aren su nejak mimo .. akoze 171 minut trvala ta arena? wtf btw toho paladina mas urcite stacknuteho bud armor alebo resil alebo neviem co :D ale ked do polo pve retriny dam za 500 krity tak nieco neni v poriadku ked ti to tam healuje rele diskac . vsetko ste to jedna pojebana banda bugerska vyjebana zname firmy co by ojebali aj svoju mamu len aby mali ranky a raty na .eq ste boli pobanovani kazdy 5 krat a teraz sa tu hrate na kralov lebo mate kamratov gmka takze nedostanete bany. k takym dementom sa ani nebudem vyjadrovat takze toto je posledny moj prispevok.