[Nespravodlivy BAN] - Haftington
Zdravim Vas,
chcel by som Vas v mene Haftingtona poziadat o UNBAN ACC, kedze vcera dostal ban za toto: http://project-nemesis.cz/forum/show...1n%C3%AD-5manu
Hrac Haftington si nasiel dung partu cez DF a podla screenov vidno ze vobec nebuguje bossa s petom (warrior :) ), buguje ho iba jedna dotycna osoba - ako dokaz su 3 screeny, z ktorych na 2 ani nieje a na 1 iba stoji, ani neutoci ani nebuguje. Nechapem celkom zmyslu tohto banu, ze clovek si najde cez DF s prepacenim par debilov, ktori robia somariny a dotycny dostane ban za nic? (A pokial viem, ten co robil screeny tiez bol v rovnakej pozicii ako haftington a nema ban).
VYJADRENIE SAMOSTATNEHO HRACA Haftington:
Dnes som na WoWku zistil ze som dostal ban na ACC za bugovanie UP.
Chcem poziadnat o zrusenie banu z tychto dovodou:
1) na dungeon som siel cez Dungeon Finder a vobec som nemal v umysle natahovat bosa cez branu (chcel som len nejaky equip bud na seba alebo do drazby).
2) pri prvom vyvolani bossa som bol mrtvy o chodbu vedla a vobec som nevedel co hraci chystaju lebo som cakal kym ma niekto pride resnut.
UNBAN - [acc] necris (85.135.156.112) - bugovanie UP
Aj ked je to ban iba do 31.3, je neopravneny. Ban by mal dostat clovek co buguje a nie co sa iba pozera... ked bude 25 raid a 1 bugne bossa, tak dostane ban 25 ludi ?
Dakujem za opatovne presetrenie a prajem vela uspechov :)
Tomas