Pokaždé když vstoupím do téhle oblasti despawnou se všechny npc takže se dá repka dělat jedině pomocí EoTa navíc se nedají ani kupovat itemy(je tam i mount ... mamut ) když tu pepku doděláte ... opravte to prosím
Printable View
Pokaždé když vstoupím do téhle oblasti despawnou se všechny npc takže se dá repka dělat jedině pomocí EoTa navíc se nedají ani kupovat itemy(je tam i mount ... mamut ) když tu pepku doděláte ... opravte to prosím
Ono je to tam cele divne. ja som si najprv dala repku za emblemy na friendly a sla pozret vendora, ale ako vravis, npc tam ziadne neboli. Ale potom som zacala plnit questovu liniu (start v K3) a po par questoch som tam sla pozret znovu a npc tam boli a odvtedy ich tam mam stale. char, s ktorym tam chodim tam ale kvoli nedokoncenemu questu sa v tych miestach vzdy premeni na taku obriu bojovnicu. Ale vravim, exalted nemam a z linie tiez len par questov, ale po nich mi to ide.
V Dun Nefellem jsem taky strávil moře času. Má to co dočinění s těmi "hráčskými oblastmi" nebo jak to nazvat, napříkad jak se promění okolí Shadow Valut, když si uděláte quest chain na repku s Knights of the Ebon Blade, tak potom vidíte jiná NPC a prostředí než hráč, který repku/questy nemá.
V Dun Nefellem se mi první problém střetu těhne oblastí, kdy se k NPC nedá přiblížit vyřešil tím, že jsem abandonul quest, který ve stejné oblasti kolidoval, jenže teď nevím u jakého q jsem se zase zasekl se stejným problémem, možná, aby to šlo, tak se musí dělat v určitém pořadí.
Tento problém so mnou riešil pred nedávnom GM, keď som repku robil. Jedná sa o tzv. fázové questy s ktorými sú na freečkach problémy, nakoľko ideo ťažko riešiteľný bug. Questová línia odomyká reputáciu u Sons of Hodir a problém nastáva pri zmene fázy, kedy sa má pri fjornovi spawnuť anvil (nákova/kovadlina) a jej odovzdať quest. Posun fázy dokáže vyriešiť len GM, hráči si sami nepomôžu. Bug som reportoval medzi questami - Refiner's fire.