Dobry den preji vsem hracum Anathemi a predevsim TEAMU AN , kterym je tento topic urcen .
Chtel bych se zeptat kdy se zacnou opravovat nahlasene BUGY . Jelikoz mi prijde ze urcity clen tam da jen [ overeno ] a tim jeho(vase) prace hasne ...
Nevim proc na nejmenovanem ( * ) serveru jsou opravy jak na bezicim pase a tim padem i vice lidi a hlavne spokojenost samotnych hracu ...
Zde nastava otazka jak je kvalitni team a jaky ma zkusenosti . Mozna problem je ten ze wotlk servery pomalu mizi a prichazi doba CATA , a tedy FIXY z netu mizi , ALE proc jinde neco funguje kvalitne a tu se spise veci kazi ?
Urcite tu padne otazka na me , "tak bez jinam " " tak si to zkus ty " ... AN je moje srdcovka a proto chci aby se stim zaclo neco delat a zkouset to nebudu , orientuji se v jinych vecech .
Jsou tu nahlasene veci klidne i 2 mesice ba vice , a nic se s tim nedeje . Na nektere veci ani samotny TEAM neodpovi , ignoruji topic . Tim kdyby nektere bugy se opravovali by jejich pocet nebyl tak vysoky a tudiz by to treba tolik nevadilo.Nejde mi jeden spell , reknu si v pohode , ale kdyz mi ( vezmu do z pohledu roguna ) dismantle dava ressit ( nepochopilne ) , preparation neobnovuje CDcka , blind blbne ( neda na target ci da blind a warr si vesele nahodi bladestorm ) , Tricks of the trade a jeho nabehnuti cd ... A to je jen hrstka z toho vseho ... Areny a oci , problem ktery tu nikdo nikdy neresil...
Lidi kteri se o to maji starat jsou jen lidi , chapu ... maji povinnosti se skolou,rodinou ba treba nemaji hold cas nad tim sedet . Tak proc nekoho sakrys nesehnat aby na tom zacal poradne pracovat...urcite to tu lidi nedelaji zadarmo....Treba ja se ani nedivim ze se treba 5v5 ani nechodi...5v5 hrali poradny pvp hraci , kteri pomalu odchazeji odsud...a jdou tam kde to proste pracuje jak ma...
V posledni dobe kdyz se nahodila oprava na ICC tak to spis pridalo problemy nez ubralo . Ale prijde mi ze tu se resi jen ICC , ale spelly ? vypocty dmg abilit ... to vubec ne...
A taky je pravda , ze toto je free server , ale myslim ze jako jeden z top serveru CR/SVK by tyhle problemy mel resit...
Kdyz vemem treba ICC , kolik napocitame veci ktery nejdou ?
Potom herni classy a jejich spelly ?
Bg-cka ? (flaga,wgcko...atd...)
a Q ty bych ani neresil... to myslim ze by byla nejmensi vada na krase,ze nejde nejaky Q pro 30lvl...
Dekuji za kritiku ktera po sleze tu bude , ale nekdo to proste napsat sem musel...
Preji hezky zbytek dne a snad se to trochu pohne uz...