-
Prosím o UNBAN acc Qix
Dobrý den jednoho krásného dne jsem půjčil svůj acc kamarádovi a on začal vyměnovat acc na worldu ja se pak zkoušim pihlasit a piíše mi to že účet byl zabanován, tak volám kamarádovi on mi řekl že dostal ban jen tak poté jsem se přihlásil do donate systemu a zjistil sem že kamrád zkousel vyměnit acc. Já sem přišel víceméně k hotové věci a proto vás tímto žádám o Unban acc Qix a zavazuji se slibem že se víckrát prohřešek mého kamaráda nebude opakovat poučil jsem se tím že acc už nepůjčim. Prosím o brzké vyřešení děkuji.
S pozdravem Imlegend.
-
Za acc si každý zodpovídá sám, ale líbí se mi, jak se každej vymlouvá na kamaráda, bratra, nebo dokonce rodiče, že mu vlezli na acc;)
-
vis kulovy jak to bylo tak se mi tu do toho prosim te nemichej jo? diky
-
Já se ti do toho míchat nechci, ale přijde mi úsměvné, že si nedokážete vymyslet originální výmluvu pro UB;)
-
Me prijde usmevny to ze se vzdycky najde nejakej rejpal kterej strka nos tam kam nema.. nic proti mozna si tu prochazis topic po topicu a sledujes to, ale ja nepotrebuju vymejslet nic originalniho kdyz sem napsal PRAVDU a ta je sama o sobe dost originální nemyslis?
-
Neprocházím zrovna topic po topicu, ale když si náhodou přečtu nějakou výmluvu pro UB, tak v 70% to zní...pujčil jsem kamarádovi acc a on udělal to a ono. A většinou to končí odpovědí GM -> za acc si každý zodpovídá sám, můžeš si koupit UB balíček;)
-
radši mi tu nenič mojí poslední naději :D
-
prestante flamovat
za ACC si zodpovedny sam, nema NIKTO poznat tvoje heslo. pockaj si na vyjadrenie GMka, ale nemyslim si ze bude kladne.
-
Pujceni acc neni duvod k unbanu, mas mit rozum a nikomu nedavat pristupove udaje.
UB nebude.