Zobrazit v plné verzi : STOP 0x00000024
Můj noťas nechce nastartovat háže to BSOD(modrou smrt) s STOP 0x00000024, musím sehnat orig. DVD a opravit nebo je i jiný způsob ? :) U všech možností Nouzový režim atd.. to při najíždení vyhodí to samé. :)
Prosím pomoc :)
v jakém místě? když ti začnou nabíhat win?
http://img715.imageshack.us/img715/6471/20092010002.jpg tenhle error?
reinstalace bez formatovani s ponechanim puvodnich dat... udelat zalohu a pak zformatovat a nahodit system komplet znova
máš obrazovku s logem pak mě naběhne s možnostma a jak začne nabíhat WIN Vista, s takým tym obdělníkem kde to skáče z jedné strany na druhou tak to po chvíli hodí BSOD, restart a nanovo
Notebook je HP CompaQ 615
problém je, že mi to nechce najet z Repair CD :( jediné kam se dostanu je Boot Menu kde můžu udělat jednotlivé diagnostiky zjistit si info o NB atd...
až to pod tým STOPEM je to to samé Uggu
no, podle toho co jsem vyčetl o tom erroru, tak neni moc příjemnejch řešení, zkus ten disk se systémem strčit do jiného PC, ale pochybuji, že to půjde, nikde jsem nenašel, že by to někdo vyřešil, jen to že zkusily asi všechny možnosti co mě napadly a ještě hafec dalších :D
našel sjem něco, že to mám protáhnout přes Repair DVD a tam přes chkdsk /f c: tak uvidím
repair dvd ti nenaběhne ne?
aha...tak to máš naději :D
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.