Zobrazit v plné verzi : V čom otvoriť .mkv?
Pigmancow
22.03.2011, 21:22
Čaute,
chcel by som sa spýtať, že s jakým programom sa dá otvoriť .mkv súbor (HD) bez straty kvality. Používam Windows Media Player Classic ale ten znižuje dosť kvalitu videa. Ďakujem za odpoveď.
Prosimtě používej XBMC nejlepší a umí všechno !
Stačí nahrát správné kodeky a je pro všechny systémy a hlavně ZDARMA !!!
http://xbmc.org/
Pigmancow
22.03.2011, 21:43
skus VLC media player :)
Nie, VLC nieje dobrý na .mkv :-)
Jak poznas, ze ztracis kvalitu, kdyz ocividne nevis v cem to prehrat, abys ji neztratil, ergo jsi to nikdy v "plne kvalite" nevidel? :D
A btw, VLC je uplne v pohode.
Pigmancow
22.03.2011, 21:58
Jak poznas, ze ztracis kvalitu, kdyz ocividne nevis v cem to prehrat, abys ji neztratil, ergo jsi to nikdy v "plne kvalite" nevidel? :D
A btw, VLC je uplne v pohode.
Ide mi to v plnej kvalite vo Windows Media Playeri lenže keď si zapojím notebook na TV tak mam nejaké zvláštne rozlíšenie vo WMP a nedá sa na to pozerať.
Máš to alespon přes HDMI ? :D
Tak to ale neni prehravacem, ale necim jinym... ja tu provozuju VLC na full HD monitoru s full HD filmy a neni videt jedina vada
Tak to ale neni tebou... ja tu provozuju VLC na full HD monitoru s full HD filmy a neni videt jedina vada
Sleduj co píše
lenže keď si zapojím notebook na TV tak mam nejaké zvláštne rozlíšenie
Ach, tak to me napada jedno reseni - nema spravne nastavene rozliseni te televize
Pigmancow
22.03.2011, 22:04
Máš to alespon přes HDMI ? :D
Jasne, že mám HDMI :D
Tak už je na místě otázka co máš za TV ?
Pigmancow
22.03.2011, 22:06
Tak už je na místě otázka co máš za TV ?
Nejaký Samsung ale problém sa už vyriešil s XBMC to ide fajn :-D
:smoke::smoke::smoke: To jsem moc rád
Pigmancow
22.03.2011, 22:07
Ach, tak to me napada jedno reseni - nema spravne nastavene rozliseni te televize
Rozlíšenie mám správne len sa mi zmení samo keď dám do Fullscreenu WMP :-P.
gom player.. kdysi mi to nekdo poradil a uz jsem u nej zustal
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.