Zobrazit v plné verzi : Kolejní síť
Ahoj,
jsem student Fakulty Managementu spadající pod VŠE a mám problém.
Potřeboval bych nějak oběhnout zakázané IP porty. Porty 10000+ jsou zakázané. Program Team Speak jako takový je zakázaný.
A mě to děsně drbe :).
Bavil jsem se s CVT a nic.
Tedy pokud je tu někdo kdo by měl rozumné řešení, navrhujte.
Zkoušel jsem oficiální proxy a nic. Povolení portů taky asi nehrozí.
http://www.fm.vse.cz/faq/internet-na-kolejich/jak-se-pripojit-ke-kolejni-siti/
Odkaz na fakultní stránky. Zde jsou informace ohledně proxy, jak se připojit atd.
S pozdravem
Ymhotep
peter.ntx
09.03.2011, 16:56
Cisto teoreticky, pokial by si mal dostupny nejaky server mimo siet alebo pocitac tak si mozes cez neho presmerovat porty , z nizsieho povoleneho portu zo svojej siete k adresatovy
BO5ivoj Lupen
09.03.2011, 17:23
Nevim, jestli to je jenom na Svecove koleji, ale na Jarove 2 to funguje v pohode.
no mělo by to jít přes vzdálený počítač, ale je to trochu složitější, pokud máš takový vzdálený počítač k dispozici tak napiš a já ti napíšu jak na to, ale nechce se mi to psát zbytečně, bude to delší :D
nevim, oni to budou mít dobře udělaný, takže to nijak jednoduše "obejít" nepůjde. Jedině, že by jsi se připojoval přes mobil :D
Mirek N.
17.03.2011, 07:50
Na banske sme chvili pouzivaly vpn. Odkazy najdes tady.. Drive meli bezplatnej tarif, kterej byl i rychlostne celkem dobry ale mam pocit, ze ted uz je spoplatneny.. Otakza je, jaky s tim budes mit pingy ve hre... Na starcraft2 to stacilo ale na nejakou 3D strilecku to bylo hodne spatne(ping100+). A pokud te trapi jen ts3 tak popros ve vasi bande nekoho s pevnou ip adresou at zalozi vlastni ts3 a nastavi tam port kterej nemas blokovany
Já myslím, že pokud je TS zakázaný, tak to nevyřeší ani jinej port.
Bohužel to už jsme zkoušeli prostě to TS nejede ... jednou jedinkrát mi to chvilku jelo a to když jsem se na wi-fi náhou dostal na IP co měla přesměrovaný porty problém je, že nemůžem si tu ani pevnou IP zadat takže se tam zase nedostanu.
A bude vtom více jak ty porty bude tam asi ještě něco. Prostě DMNCE
Zkoušel jsi double proxy? :D To si myslím, šlo všude, co jsem zkoušel :)
Zkus to takhle: http://proxys4u.proboards.com/index.cgi?action=display&board=general&thread=26&page=1
Ale myslim, že to bude dost složitý :D
Jestli můžeš mít doma zaplej comp, tak si určitě nastav VPN sám. Vytvoří ti to virtuální privátní sít, můžeš pak přistupovat i k počítačům doma. Když by jsi to měl doma, tak by latence nebyla tak vysoká jako u veřejnejch VPN a navíc si to můžeš nastavit i na šifrovanej port 443(https) - nejenom, že nikdo nebude moct spoofovat packety, ale ještě máš jistotu, že tenhle port bude otevřenej.
Další věc je, že drtvivá většina routerů běží na linuxu. Podařilo se už zkompilovat VPN server i pro routerovej linux, takže pokud budeš mít vyhovující model, nemusel bys mít ani ten počítač zaplej. (Tušim, že šlo o openVPN).
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.