Zobrazit v plné verzi : ipad 2
Musím se pochlubit .Koncem měsíce bych ho mohl mít doma..kupovanej ve státech :)
Co vy si myslíte o téhle hi tech hračce?počítačem bych to nenazval :D a slovo tablet neuznávám :D
iPad je pro mě nesmysl, mám dva nouty + jeden velkej stolák a není pro mě problém koupit další, jeden čas jsem měl iPD ale teď leží někde ve skříni. Neřeknu pokud nemáš nouta, ale pokud máš tak bych do toho nešel + JB na to udělat je fakt o nervíka ;)
Hrůůša.
Apple žeru od doby,kdy vyšel první Iphone... Bohužel v té době,jsem neměl finance ani na blbou maketu :D
Ntb mám...jenže je to hrozně neprakticky....potřebuju být mobilní,a hlavně jde o štyl! :D
Nebudem si nalhávat,ale tablet je o hodně praktičtější než klasický boook :)
Myslím že je to dobrá investice....tuším že základní cena bude 500 dolarů...což není zas tak moc na takovou hračku
no na práci je ntb rozhodně lepší, ale jako hračka je to super. A od applu...mňam. Mít zbytečný prachy beru ho hned i kdybych na něm nic nedělal :D
Takhle o "štyl" tu šlo dokud nešel iP 3G/S cenově dolů :) Teď potkávám samé děti co si hrajou s iP a sotva vědí co to je AppStore. Od Applu mám MacBook a nemohu vynachválit ;)
Neřekl jsem že to je blbost, ale je to věc která se hodí třeba do letadla ;) Do autobusu či někam kam nechceš brát nouta. Toť vše, ale suma sumárum od toho mám své HTC ;)
Pokud ho pořídíš, čekám odbornou recenzi :D
Hrůůša.
teda na to že ti je 15 máš docela výbavičku
Zdá se jedno do školy, jedno na doma, jedno na testy, jeden telefon je K.O, druhej u mě na nabíječce a iPad někde ani nevím kde :D
Ale to zase jinej topic :D
Hrůůša.
stejně kecáš :D vyfoť se s tim a postni to sem :D
Však pracuji na souhrnném Topicu o mojí výbavě ;)
Hr.
nooo je to sice hezké, ale já si počkám do léta, to bude panečku jinačí třídá mít quadcore v mobilu =)
pokud nepřijde intel, který už teď vyvýjí mobilní čip pro nokie s něčím lepším, tak tegra 3 je jasná volba, už teď je tegra 2 zatím nejvýkonnější superčip na trhu
k čemu takové vymoženosti? jsou to zbytečnosti, v životě vám moc nepomůžou, radši si ty peníze za to schovejte a později je investujte třeba do o 12tisíc lepšího auta místo tohohole křápu :)
iPad je pro mě nesmysl, mám dva nouty + jeden velkej stolák a není pro mě problém koupit další, jeden čas jsem měl iPD ale teď leží někde ve skříni. Neřeknu pokud nemáš nouta, ale pokud máš tak bych do toho nešel + JB na to udělat je fakt o nervíka ;)
Hrůůša.
:D Hrůůšo JB na to je o 5ti minutách ;) u Applu je celkově JB o jednom souboru, když tam neflashuješ nějakej custom .. ;)
By me zajimalo v cem o 12 tisic drazsi auto usnadni zivot. Pokud to samozrejme neni rapid koupenej od souseda za flasku rumu, kterej se pri narazu do kusu molitanu sroluje jak papir...
martY, iPD musíš dostat do DFU, narvat tam ten soubor + iPD bb (baseband) což je trochu práce. Vím co to je JB :D Sám jsem udělal pár návodů ;)
Fici : Máš celkem rech taky radši dám těch hadrů na úpravu skútru :)
Hrůůša.
Hrůůšo,podrobnou recenzi určitě napíšu :))) až se bude houpat v kolíbce :D
A když se tu bavíte o 12 tisicech na lepší auto,věřtě,že jdou investoval mnohem líp....peníze ktery se ti nijak nevrátí jsou vyhozené peníze..vím co říkam...
Okey budu čekat :D a investovat do auta ano ale né do ojetiny :) To potom dáš prachy jak za nový auto :)
Hrůůša.
nooo to je taky věc názoru :D u toho auta záleží hlavně na značce :) některé značky jsou konstruovány na 200 000.....ale třeba kámošová a3 rv 99 má nařechtany přes půl mega a pořát jezdí :))) a prachů do toho nedal moc
nooo je to sice hezké, ale já si počkám do léta, to bude panečku jinačí třídá mít quadcore v mobilu =)
pokud nepřijde intel, který už teď vyvýjí mobilní čip pro nokie s něčím lepším, tak tegra 3 je jasná volba, už teď je tegra 2 zatím nejvýkonnější superčip na trhu
Jsem na tom podobně, pomalu šetřím a možná si počkám na tegru 3 ... nicméně to bude až do dalšího léta :) (má vyjít 2012) Možná to ale nevydržim a koupim něco jako XOOM, ale IPad určitě ne ... jednoduše proto že tablety s androidem sou lepší .
Sylvaneya
18.03.2011, 00:07
Nebol quadcore čip Kal-el?....teda, nemal by byť? :D Tegra 3 som ešte nepočul.
Sice to sem moc nepatri, ale mam takovou otazku na pana Hruusu, ty mas v 15ti 2 nouty, 1 stolak, McBook a skutr do kteryho chces vrazet par tisicovek a hrajes tu s nama na freecku? :D Nechci te urcite nijak urazit ani se te dotknout, ale prijde mi to takovy zvlastni. :)
Ipad už mam par dní doma..musím říct že jsem ohromen výdrží baterie...přes 11 hodin přehrávání video...crazy!
Každopádně na recenzi z vysoka seru..nebudu psát recenzi když mě nějakej šašek vybanuje..Jonkey..peace or piss man?!
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.