Zobrazit v plné verzi : Výběr nového pc
Pastelka
23.02.2011, 13:32
Když už tu máme poradnu, nechám si poradit. Potřebuju nutně nový pc :D Doma mám ted tohle (http://nemesisup.cz/files/public/old-1.jpg) a jsou s tím už dost problémy, taky už lecos pamatuje. Přemýšlím o něčem lepším, ovšem zdroje jsou omezené (ach ta krize :D), tak jsem si vybrala tohle: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=86152
Co vy na to? Potřebuju aby to pc utáhlo běžný provoz, ale i třeba to wowko, photoshop, úpravu videa, fotek atd. Nebo máte lepší alternativu za podobné peníze? Nechám si poradit od zkušených :P
vyprdni se na komplet, radši si to nech u někoho poskládat, za tu cenu bych to složil mnohem výkonnější ta grafika tam stojí za velké něco a navíc czechcomputer jsou předražení jako zase něco
Pastelka
23.02.2011, 14:18
Kdybych věděla o někom, kdo umí poskládat pc a rozumí tomu, tak sem nepíšu :D Czechcomputer mi přišel jako kvalitní obchod, prot jsem hledala na něm.
odkud jsi..? určitě bude ve tvém okolí něco levnějšího, např alza která je dnes zkoro všude nebo T.S.Bohemia, tam nakupuju já a mají to tam snad nejlevnější, snad ještě alfacomp ale ten je pokud vím jen v brně a ještě v nějaké neznáme prdeli
Chceš abych ti složil PC , Napis do kolikati tisic chces.
Pastelka
23.02.2011, 16:29
Ráda bych se vešla do 14-15tisíc, víc nedám dohromady.
pořád sem se nedozvěděl odkud si =) napiš aspoň kraj :-D
Pastelka
23.02.2011, 16:52
sry reagovala jsem na Zahula, jsem z královéhradeckého kraje, okr náchod :)
Neni problém zařídit vše korespondenčně a po telefonu, kdyžtak napiš PM, zavoláme si a je to. Samozřejmě 2 roky záruka, daňový doklad, všechno ti k tomu dodám. Všechno důležité ja IČ atd ti kdyžtak pošlu PM, takže podvodu se bát nemusíš :D Jinak 14-15k je dost slušná cena, takže se dá postavit PC o dost lepší než ta sestava kterou jsi si vybrala. Taky je samozřejmě možný ušetřit a postavit levnější. Nechci si tu moc dělat reklamu :D ale klidně napiš :D
Pastelka
23.02.2011, 19:27
Ok, proberem to doma, klepnu prasátku a dám vědět :D
každopádně nVidii kartu a intel CPU, AMD teď zaostávají, základní desku od MSI nejlíp i kartu, dělají je teď z materiálu pro armádu, hodně vydrží ;-)
Já stavim obvykle na MSI, ale někdy se najdou i u jinejch firem dobrý komponenty, chce to dobře vybírat a koukat po netu kde jsou jaký recenze.
MB s podporou SLI, to už je dnes standart
tak jasně, nestaví se PC do kanclu :D
sry reagovala jsem na Zahula, jsem z královéhradeckého kraje, okr náchod :)
a konkrétní město? :D třeba se známe
Inak s tymi doskami od Msi no neviem na h67/P67 dava Gigabyte zaruku 3 roky aj na nizsie modely a moje skusensti s lacnymi MSi doskami niesu dobre :cry:
ehm... myslím že military class neni zrovna levná, já měl vždy MSI a vždy vydržela do konce
No taky je možný uvažovat o značkové sestavě + upgradu. Tam máš záruku na komplet a ty sestavy obvykle dost vydrží. Třeba Dell, IBM nebo tak, to jsou super stroje za rozumnej peníz.
a tím upgradem tu záruku zrušíš hm :-/
ee když nebude upgrade probíhat tak že vezmeš jejich díl a strčíš tam svuj. Prostě přidáš grafiku, další disk...na to máš svatý právo a nikdo ti to nemůže zakázat.
To jsi mela napsat rovnou odkud jsi ja jsem z Hronova a klidne ti ten PC sestavim pokud by jsi mela zajem :)
Pastelka
04.03.2011, 16:33
Ono už to není aktuální :cry:
Prasátko bylo sice vyrabováno ale penízky skončili v nějakých součástkách na auto :coze: Takže počítač musí počkat no :evil::evil:
:D:D:D:D tak aspoň autíčko má radost :D:D
Pastelka
04.03.2011, 17:01
jj tak je to vždycky, když si chci něco koupit já, tak to se rozmýšlí a jestli joo a nebo neeee. Ale když jse potřeba něco do auta nebo na kolo tak to se musí hned, včera bylo pozdě. Ach ti chlapi :D
asi takhle pokud chceš PC na wow nepotřebuješ žádnej extra stroj. Dá se postavit za pár kaček :D to našetříš hned.
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.