Zobrazit v plné verzi : cena Deadly Gladiator věcí
Ahoj, mám návrh na snížení požadavků na rating za Deadly itemy. 1750-2050 rating mi přijde pro většinu hráčů naprosto nedosažitelných, ne z důvodu nedostatku herního skillu, ale proto, že ty arény bude logovat jen pár teamů.
Snížení ratingu, klidně i AP za zbraně, by mohla být i supr motivace pro logování arén.
:palec_nahoru:
ahoj, momentalne som v kontakte s PvP hracmi a chystame zmeny tak, aby sa tieto problemy vyriesili. Update bude v oznameniach
Eranieee
02.05.2019, 09:07
Ja osobne bych doporucil snizeni i ceny itemu za honory vcerejsi update a pridani vendora s hateful setem je krok kupredu nikoliv spravnym smerem, cena itemu myslim tim weaponku 72k priblizne vazne premrstena za predpokladu ze jsem za poslednivh 5 dnu stravil v que tak 20 hodin a bg nejoinulo ani jedno, mel byvh navrh kuprikladu za win bg udelat nejake rewardy i pro pve hrace a pridat na zajimavosti kuprikladu v podobe goldu, emblemu.. Stejne tak areny by potrebovali pomoct.. Zase priklad 300honoru win 150 lose atp. Hraju pvp 12 let a myslim ze jakozto takto zalozeny hrac nedostavam odmenu za straveny cas na serveru, proto pro me a mozna i dalsi lidi nema smysl zde zistavat pokid neco takoveho neprijde.
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.