PDA

Zobrazit v plné verzi : The obsidian sanctum

Ewtyha
12.04.2019, 17:49
Tenebron:
Drak ma spravne spawnut portal v ktorom zije addka, do portalu ma ist raid resp skupinka ludi. V portale je aoe dmg (neviem na isto ci sa deli medzi ludi kt su dnu). Kym zije addka v porte ludia mimo portalu maju debuff ktory reflektne dmg ktory daju.

Momentalna funkcnost na AN:

Do portalu pusti len 1 cloveka ktory dostane pecku za 14 - 18k , celkom pekny vymaz. Portal zmizne po tom co vleze 1 clovek dnu. Tak isto debuff reaguje aj na healy , taunty a pod. Boss nedava autoattak.
=> len velmi tazko sa da boss zabit

-----
Vesperon :
Portal nefunkcny , to iste co pri prvom drakovi. Addky ktore maju priletiet z portalu neletia von z portalu ale spawnu sa proste na mieste kde boli vajicka v porte.
-----
Shadron:
Ma dat portal s addkou a medzitym mat imunitu...Nic sa nedeje
-----
Sartharion:
Nevsimla som si ziadne vacsie chyby, akurat lava wave ma trochu mensi hitbox nez animaciu.

Ewytha
17.04.2019, 23:50
EDIT:
OS+1/+2/+3

=> Draciky postupne chodia, vsetko vyzera pekne funkcne tak ako ma (odmysliac si nefunkcne porty a to ze Tenebrona so Sartharom spolu je snad nerealne zabit) no zlom nastava ked: pocas fightu so Sartharom zahynie jeden z minibossov...grupa dostane emblem, boj prebieha dalej, pride dalsi miniboss a napr tam grupa wipne ...pri dalsom pulle kazdy zabity miniboss neprileti, len sa zaratava debuff od neho a kruzi zivy nad sartharom...=> Ak tam nejaká chytra parta prebursti prveho draka cez hero , wipnu a idu pull zas tak prvy drak uz len lieta nad nimi (mam take tusenie ze miniboss ak je zabity pocas bossfightu nema davat emblemy a ma sa respanwut ak zahynie aby sa dal achiv skusat dookola) tak stale je mozne tymto sposobom redukovat pocet drakov ...po zabiti sartharia na konci ked ostane 0-1 drak spolu s nim pri fighte sa vsetky ostatne draky ressnu (ak boli zabite pocas bossfightu) a dajú sa zabit znova ==> na 25ke su to valory zdarma

Imon1
18.04.2019, 01:08
neivem ako to funguje teraz ale min tyzden sme skusali na 25 plus 3 a zabili sme prveho wipli sme a skusili dalsi pulĺ a nelietal nad nami normalne sme dali este jeden pulll usudili ze nieje dmg a sli plus 2 cize min. tyzden to na 100 pero islo teda v ramci moznosti.
Zajtra budem vediet povedat viac.