Zobrazit v plné verzi : Velká Nemesiská (dostihy)
Stubby_Starfish
29.02.2016, 22:12
Stavba připodobněná reálným dostihům, přetvořená v mou pink verzi. Branky jsou automatické, takže je i funkční. K závodní dráze jsou i příslušné boxy a menší stáje (časem plánuji větší).
Dále je ve výstavbě větší okruh (rovinka), kde se dá běžet rychlostní závod bez překážek a otestovat tak rychlost Vašeho koně, oproti malému okruhu, který má překážky. Tím pádem je stavba víceúčelová.
Za prvé slouží jako test kvality koně. Za druhé na ní lze pořádat dostihy :-)
Co na to říkáte? Líbí se Vám tento nápad? :-)
Ahoj, rád bych věděl co přesně po nás požaduješ, nebo se jen chlubíš. :)
Stubby_Starfish
01.03.2016, 13:01
Ahojky,
no tak chlubení je z jisté míry taky :-D ovšem účel to má zcela jiný. Upřímně, spíše bych tím raději něco vyzískala. Vzhledem k tomu, že to celé má poněkud větší velikost než jen 100x100 :-D už teď může být zřejmé o co mi půjde :-D a to prosadit mojí stavbu jakožto projekt, který by mohl být přístupný i ostatním hráčům.
Takže za prvé - chci zjistit zda o to vůbec ostatní budou mít zájem a bude dráhy využito, tak jak má. A jestli mám do toho vůbec investovat čas.
Za druhé - jelikož jsou určité části dráhy mimo rezidenci, je přirozené, že se mi tam teď zrovna dvakrát nechce nikoho pouštět na projížďku. Známe některé hráče... Já do toho investuji materiál a práci a oni si pak přijdou a zničí to....
Takže hlavním cílem je to, získat si u Vás podporu co se týče větší rezidence (přibližná velikost projektu je teď cca 320X230). Ano, je pravda, že bych si i ty kousíčky mohla dát do rezky, ale přijde mi to poněkud zbytečné a zvláštní mít jednu stavbu v několika rezidencích. No ne? :-)
Ahoj, po dohodě v A-týmu jsme usoudili že tvé žádosti budiž vyhověno a z tvé stavby se stane veřejný projekt, který bude volně přístupný. Samozřejmostí ale je že zastavíš celou plochu kterou si vymezíš a budeš pokračovat se stavbou stejně hezkých staveb. ;)
Popros ve hře moderátora o vytvoření residence. :)
Stubby_Starfish
01.03.2016, 19:22
Díky moc všem :-*
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.