PDA

Zobrazit v plné verzi : možnost darování NC ... třeba event ...

hadrnaholi
31.01.2016, 23:04
Zdravíčko ... ingame jsem FoyCZ..
Oficiálně bych chtěl tu na fóru zažádat o úpravu donate systému .. jestli by nešlo přidat něco čím by šlo NC poslat na jiný účet ...
Jde o to že když chci poslat někomu NC na VIP .. musím to řešit buďto smskou .. ale tím skoro jedna třetina padne jen na zaplacení poskytovatele sms služeb .. A když to chci udělat např. přes paypal .. je to tak že mi onen hráč musí dát vlastně přihlašovací údaje .. a úplně chápu že by to neměl dělat .. a nerad to děla ... ale nikdy jsem toho nezneužil ... ale najdou se lidi co by toho zneužít mohli ...
takže asi tak .. snad mě chápete co tím chci říct :)

Dále bych chtěl pomoci serveru ... např.. když se bude pořádat nějaky event .. ''nějaký větší'' .. od eventérů .. chtěl bych jim zasponzorovat třeba 3 hlavní ceny .. 300NC ... tudíž 3x dia vip .. ?!
Šlo by něco takového udělat ?
Kdyby šlo posílat NC .. celé by se to tím vyřešilo .. poslal bych NC Eventérovy ... a on by mohl to rozdat hráčum .. jako ceny ..
Nebo určitě by to šlo i jinak .. ale nic mě nenapadá ...

jinak děkuji za váš čas... a snad se nějak dohodneme ...

El_Juan
01.02.2016, 10:55
Ahoj, tvůj nápad se mi velmi líbí a rád bych kdyby se stal skutečností, ale jediný kdo má možnost toto rozhodnout je Jind. Bude zapotřebí předělat kompletně celý donate systém a je to hodně práce. Za mě rozhodně palec nahoru ale záleží na Jindovi no. :)

Corpus
01.02.2016, 14:32
Ahoj, my dva jsme se o tom bavili na našem ts a nápad se mi samozřejmě líbil, ikdyž jsem si u několika věcí nebyl na 100% jistý jestli by bylo možné uskutečnit. K tomu eventu tedy.. Jestli by se jednalo o tak velký event o 3x Dia VIP, tak vyzývám ostatní Eventery na pomoc s tímto mega eventem. Za mě máš palec nahoru a doufám, že to s tím darováním NC vyjde :)

hadrnaholi
01.02.2016, 18:35
tak nemuselo by to byt hned 3x VIP .. třeba by vyhrál vip jen první .. a mohlo by se to natáhnout na 3 soutěže ... po týdnu nebo tak .. to už by bylo na vás ..

Palan
01.02.2016, 21:13
Po domluvě s Jindem by to bylo možné provést následovně:

a) založíš si účet třeba "donate_project-nemesis"
b) připíšeš na něj NC
c) Jind následně NC z tohoto acc převede vždy danému hráči na jeho acc

hadrnaholi
03.02.2016, 18:44
Ok ... účet s názvem '' donate_project-nemesis '' .. jsem úspěšně stvořil :)) ... je na něm .. 300NC ... a dávám vám plnou moc nad ním disponovat ..a následně k plnění na čem jsme se dohodli .. větších eventů .. atd.
Když se to osvědčí .. mohu tam poslat časem další NC ...
Je to jen na Vás .. jestli dávat hned dia vip .. nebo jen to základní .. to je opravdu čistě na Vás ...

hadrnaholi
04.02.2016, 20:51
Mám jen takový nápad .. když nevymyslíte nějaký sůpr čupr event .. mohli byste tím odměnit jen tak některé hráče , za třebas .. opravdu originální domek , resku , projekt a nebo nevídané RS řešení ..
No to jen mě tak napadlo .. ale jak říkám je to čistě na vás ..

Palan
06.02.2016, 13:36
Díky, už vymýšlíme co s darem podniknem :)