Zobrazit v plné verzi : Unban
Jerryacze
14.01.2016, 21:34
Prosim o upresnění datumu skončení banu na jméno Jerryacze. Předem děkuju.
Za cheatování se dostává PERMA BAN, tudíž Ti BAN nikdy nevyprsi. Nejdříve Ti vyjdeme vstříc a ty pak cheatujes, to mně hlava moc nebere.
Jerryacze
15.01.2016, 22:30
Velky ping asi to bugovalo. Ja jsem chodil nak strasne rychle a najednou ban. Tak nevim kdo nebo proc. Predem dik.
Velky ping asi to bugovalo. Ja jsem chodil nak strasne rychle a najednou ban. Tak nevim kdo nebo proc. Predem dik.
Ahoj,
Banoval jsem já. Rozhodně to teda nebyl žádný velký ping a normálně jsi nechodil. Dostal jsem upozornění od nejmenovaného účastníka, že máš fylhack. Portnul jsem se na Tebe a nestačil to pomalu ani fotit, jak jsi rychle chodil a létal. Každopádně Tě vidělo několik hráčů + já. Přikládám 2 screeny, které jsem stihl vyfotit.
http://nemesisup.cz/files/1491/2016-01-13_19.23.52.png
http://nemesisup.cz/files/1491/2016-01-13_19.24.19.png
Takhle vysoko rozhodně vyskočit nedokážeš ;)
Tuhle pohádku už znám, teď nějakou jinou, třeba tu o Perníkové chaloupce :D
Jerryacze
16.01.2016, 18:43
Nevim cim se ted muzu branit (zadnej zaznam nemam) ale ja nic nevidel a snazil jsem se portnout na kelama. Nevim jakej mate net vy ale ja urcite nejsem milionář neplatim si nejrychlejsí net proto lagy mi mít mužu. Kelam mi to potvrdi hral vedle me. P.S. jedinej normalní je u vás admin Corpus. Ostatni jsou kreteni. Jestli to byl ten kreten tenisman kterej mee nahlasil tak s tim si to jeste vyridim.Doufam ze si to prectete. PPS troysl neumi psat duvod banu je flyhacl a do fora napsal fylhack.
Jerryacze
16.01.2016, 18:45
Navíc na tech screenech jsem klidne mohl skákat. Takže mi to tim nemuzes dokazat.
Jerryacze
16.01.2016, 18:52
asi jsem mel potion kryple
Jerryacze
16.01.2016, 18:52
a moh jsem ho mit protoze to mate zalagovany
Ahoj, Tak teď už jsi si i tu minimální možnost na unban zazdil svými posledními příspěvky.
To že budeš říkat o Eventerech že jsou "Kreténi" a vyhrožovat hráčům např. Tenismanovi ti přinese akorát tak problémy.
Pokus si srovnat v hlavě co vlastně děláš a píšeš a nenadávej lidem kteří nemohou za tvou hloupost.
A to s tou gramatikou co jsi psal je myslím tvůj problém.
Nevim cim se ted muzu branit (zadnej zaznam nemam) ale ja nic nevidel a snazil jsem se portnout na kelama. Nevim jakej mate net vy ale ja urcite nejsem milionář neplatim si nejrychlejsí net proto lagy mi mít mužu. Kelam mi to potvrdi hral vedle me. P.S. jedinej normalní je u vás admin Corpus. Ostatni jsou kreteni. Jestli to byl ten kreten tenisman kterej mee nahlasil tak s tim si to jeste vyridim.Doufam ze si to prectete. PPS troysl neumi psat duvod banu je flyhacl a do fora napsal fylhack.
Navíc na tech screenech jsem klidne mohl skákat. Takže mi to tim nemuzes dokazat.
a moh jsem ho mit protoze to mate zalagovany
Tak poslouchej. Za to tvoje vytváření nových účtů jerrycze1 až jerrycze6 rozhodně UNBAN v životě nedostaneš! To samé platí za Tvoje nadávky. Z mých screenů je patrné, že jsi flyhack měl a v logu serveru se to potvrdilo také. Skákat jsi nemohl, nikdo nevyskočí 4 blocky vysoko.
Takže se spolehni, že se k nám na server už nikdy nepodíváš.
:lock: s BANem souhlasím a zamykám
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.