PDA

Zobrazit v plné verzi : Neopravnene tresty

OSOMplejr
26.11.2015, 15:50
Nejdříve mi byl zavřen obchod, aniž by to bylo v souladu s pravidly, nebyl duvod, pote jsem dostal 10ti minutovy ban prý kvůli tomu, že si nemám stěžovat na taková pravidla, taky bez souladu s pravidly, proto jsem si udelal do obchodu bocni cestu, protože ta přirozená mi byla bezdůvodně odepřena. Tak jsem byl poslán do jailu, opět bezduvodně, nemohl jsem psát, tudíž jsem se nemohl ani dožadovat spravedlnosti. Proto jsem si založil jiny acc abych se mohl nejak obhájit, ale bez jakehokoli varovani, či něčeho jineho jsem byl totalně zabanovan. To vše kvůli neschopnosti adminů (Corpus, poté i Danegermouse) vyřešit můj ze začátku jednoduchý problém. Doufám, že se v A-teamu najde někdo, kdo bude schopen mi pro tyto kroky podat vysvětlení.

Předem díky za odpověď
OSOMplejr

dangermouse
26.11.2015, 15:58
Obchod byl zavřen, jelikož jsi prodával co jsi neměl, na pravidla sis nestěžoval řekl jsi doslovně že stojí za Hov..., poté jak sám píšeš udělal sis boční cestu do obchodu? takže si vlastně zničil majetek který není tvůj aby lidi mohli k tobě do obchodu a proto jsi byl poslán do Jailu ne to tvoje oblíbené ''bezdůvodně'', a v pravidlech je jasně daný 1 postava na IP to že jsi se chtěl obhajovat nato máš Forum ne Hru kde si založíš další postavy.

Corpus
26.11.2015, 16:00
Zdravím,
tvé tresty byli zcela oprávněné. Obchod ti byl uzavřen z důvodu toho, že si tam prodával suroviny, které nebyli v souladu s daným oborem, ještě den předtím jsem tě na to varoval a shop jsem ti zadělal dřevem. To si proboural a otevřel si shop zase pro veřejnost, což byl 1. přestupek. Poté si řekl o našich pravidlech, že jsou na hovno, tudíž si urazil jak náš server, tak ty co je psali (v tom případě Krakono, Troysl a Palan). Byl si za to zabanován na pouhých 10 minut, což ti bylo neskutečně proti srsti a začal si to zase řešit, než abys to nechal být a předělal shop z5 podle pravidel. To byl 2. přestupek. Po dlouhém a dlouhém dohadování, když jsme si tě v a-teamu slušně řečeno poslali k čertu si griefnul obchodní dům pistonama (Krakono má screeny) a požadoval si odstranění bedrocku, kterým jsme ti zadělali shop, ikdyž si mohl klidně poprosit, ať ti to odstraníme, že shop předěláš, což si neudělal a dostal si jail, což byl 3. přestupek. Samozřejmě si pak přišel na server pod jiným nickem a dostal si ode mně IP ban za multi acc, protože jsem věděl, že by si to udělal znovu. Takže s unbanem rozhodně nepočítej.

Corpus- Minecraft Eventer

Krakono
26.11.2015, 16:01
Ještě doplním, informace ohledně obchodního domu máš ZDE: http://minecraft.project-nemesis.cz/obchodni-dum/, ve kterých se jasně píše: "V obchodním domě je několik oborů, ve kterých se mohou prodávat pouze ty itemy, které do daného oboru patří..." toto jsem Ti ve hře psal, tudíž dej si ruku jinak než před oči a čti vše, ne jen to co se hodí Tobě.

Troysl
27.11.2015, 10:59
Přidávám se též - byl jsem zrovna ve hře, když ti Corpus psal, že tam prodáváš věci mimo obor, takže jeho uzavření opravdu nebylo bezdůvodné!

Coshboyak
27.11.2015, 12:33
Jen doplním. Když jsi si ptal jak založit obchod posílal jsem ti odkaz na obchodní dům i na to jak vytvořit chest shop. Jestli jsi si nepřečetl vše co tam je. Tvá chyba. Neznalost pravidel neomlouvá.

Krakono
29.11.2015, 11:41
Žádná reakce ze strany potrestaného, tudíž :lock: