Zobrazit v plné verzi : Jail 5000 blocku uplně za nic....
Ahoj dne 1.10.2015 jsem dostal "Trest" 5 000 blocku v Jailu nevím za co jsem ho dostal
Dal mi ho buď Sumaster_ nebo Corpus
http://prntscr.com/8mkqzi nebyl dán důvod proč jsem v Jailu
Díky za vyřízení prosím někoho z Adminů (ne Sumastera a Corpuse) aby jsem napsaly díky moc ;) (Nebo aspoň napište důvod)
Takže Flanne,
Ten jail jsem ti nedal ani já, ani Sumaster, ale bylo to dohodou v A-Teamu a dal ti ho sám Krakono. K tomu ti ušetřil ještě 2000 blocků, tak buď rád.
Důvody ti klidně ihned objasním.
Za 1. si se se mnou hádal o věcech, který jdou úplně mimo tebe a kterým nerozumíš, takže to mě docela naštvalo. To že reska 50x40 nestojí 500 je blbost, protože resky od 31x31 do 60x60 stojí 500 $ a obvinil jsi mě, že okrádám.
Za 2. jsi se s buggym stavil do Sumova tunelu a nechal si tam pěkný dárek v podobě několika rozmístěných Jack o Lantern a pozdrav. Vše je vyscreenováno a Sum může klidně přihodit. Jinak ještě teď porušuješ pravidla tím, že píšeš do špatného chatu.
Navíc to není tvůj první prohřešek a ten mute si dostal za to, že si psal do jiných kanálů, ikdyž si měl kopat.
Takže si to pěkně odpracuj, neporušuj žádné pravidla a do příště to bude ban a nebo rovnou 7000 (Znovu opakuji Krakono ti ulehčil).
S pozdravem Corpus
Ale to nemůžete napsat že to mám jít odstranit neeeeeeee radši dejte Flanna do Jailu .... sakra už se uklidněte .... Dal jsem to tam jako přání k Halloweenu .... kdykoli jste tam vy dva tam vždy mi něco dáte .... ale jen vy dva nikdo jinny ... mějte se mnou problém ... ale napíšu slušně co to má znamenat a ukázat a popřípadně to odstranit přiklad.
Flanne mohu se zeptat?
?
Co to je u mě v tunelu?
("Port")
Joo to je jako přání k Halloweenu
Aha a můžeš to odstranit?
Ano můžu ....
Já jsem ti slušně odpověděl na tvou otázku a určitě sum nebude čekat až přijdeš a odstraníš to. Už jenom to co jsi udělal je trestný čin. Jinak těch pár teček je nějaký nový hit psaní na internetu nebo co ?
Chci at sem napíše krakono. Díky chci to řešit s ním.
Jak slušně ? :D "Flanne máš rád pisek?"
Sumaster
01.10.2015, 18:10
Proč to stále okecáváš ? své prohřešky ti byli řečeny..
Dobře ... neřešte.
K čemu je toto Forum?
Sumaster
01.10.2015, 18:31
Na to aby jsi dostal odpověd na otázku ,,Proč'' i když ti byla X krát řečena..
Ano 1) chápu, myslel jsem si že se počítají blocky
2) Jak jsem psal je to Přání k Halloweenu
Sumaster
01.10.2015, 19:04
Flanne k tomu ,,Přání'' stačilo by napsat cedulku a ne mi po celém tunelu narvat stack Pumpkinů!
milan355298
01.10.2015, 19:12
Nebyl jsem ve hře v čase kdy Flann dostal jail, ale nějakou dobu předtím ano. Ty by jsi mohl být Flanne rád, že jsi dostal 5000 bloků a ne jiný trest, protože jsi v podstatě Corpuse urazil tím okrádáním (podle toho jak si to kdo přebere). Od tvého dnešního příchodu na server jsi pořád něco řešil, nejdřív VIP s tím, že ještě není atd. (plus pár připomínek, které by si třeba Corpus mohl vyložit špatně), pak tu rezidenci a to, že se to počítá podle bloků a hádal ses (pochopil jsi to až po potvrzení El_Juana, kdyby nenapsal tak se hádáš pořád) a po mém odchodu se možná také něco objevilo, ale u toho jsem už nebyl.
Kdo se hádal ? Já psal jen svůj nazor.
Máš smůlu. Trest si odpracuješ v Jailu a pokud budou další protesty z tvé strany tak bude BAN. :lock:
Coshboyak
03.10.2015, 12:48
Rád bych jen upozornil, že toto je již několikátý Flanův prohřešek proti pravidlům Minesis Serveru a celého Nemesis Projektu. Takže tvůj další prohřešek vůči pravidlům bude potrestán PERMA banem.
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.