PDA

Zobrazit v plné verzi : Veřejný projekt

mrbean
16.09.2015, 21:21
Měl bych drobnou prosbu o vytvoření projektu o rozměrech asi 220x300.
Popis kde a jak asi : http://nemesisup.cz/files/public/bez-nazvu-868.png
Většinu věcí budu dělat sám ,ale teoreticky mi pomůžou moji přátelé a otroci:mrgreen:.
Věci co ještě nemám vymyšlené budu dělat za pochodu a podle toho jak to bude vypadat nebo sedět.

Stručný popis :
Strany projektu by byly ohrazeny vysokou hradbou,kterou by ve 3 - 5 místech tvořily brány se sochami adminů nebo něakých jiných hráčů.
Uvnitř by byla velká radnice,která by byla zevnitř postavena z dražších bloků.
V podzemí by byly xp farmy(pokud najdem spawnery) a dále by tam byly normální farmy na cukr,dýně a melouny.Jinak se pokusím udělat spletité podzemí s mnoha chodbami a pokud to půjde udělal bych i podzemní hotely/město.
Nadzemí by byly mlýny,pšeničné pole,trampolína k bedrocku,koupaliště,bufety,výstaviště,odpalovací rampy,město vilagerů,hodně vysoké stavby a normální domečky.

Materiál na výstavbu : všechno co bude dobře vystihovat :banan:
Děkuji za přečtení a předem prosím o kladné vyřízení.

Coshboyak
17.09.2015, 01:04
Na projekt takového rozměru mi zde chybí návrhy staveb které by se v projektu měli objevit a celkový popis projektu mí přijde takový ,,Jo chci velkou resku něco tam udělám tak mi ji nedejte". Navíc je to tvá druhá žádost o projekt v posledním týdnu nebo dvou.

Pokus se více upřesnit co by to za projekt mělo být, nebo zatím požádej o menší residenci a až uvidíme, že jsi jí zastavěl a má se to k světu klidně ti jí zvětšíme.

Aby jsi byl v obraze. Žádost o veřejný projekt by měla vypadat nějak takto:
http://forum.project-nemesis.cz/showthread.php?35457-Verejn%C3%BD-projekt-Egypt-VeroVetta-%281-9-2015%29

Troysl
17.09.2015, 09:33
Souhlasím s Coshboyem.

PS: Staré téma tedy mažeme.

El_Juan
17.09.2015, 10:37
Projekt je tímto zamítnut z následujícího důvodu. Tohle téma mělo být opravou toho předchozího ale vypadá to naprosto stejně příšerně. Nemá to žádnou strukturu a chybí ti obrázky kde by bylo vidět, ve kterých místech světa by se projekt nacházel. Tvůj popis je prostě nedostačující.
Tímto se ti zakazuje zakládání jakékoliv podobné žádosti na tento projekt.
:lock: