PDA

Zobrazit v plné verzi : unban MC - ixy - res kradez truhiel

Ixxyy
31.08.2015, 20:13
c)

K banu sa este nedostalo lebo je to cerstve, chcel by som sa o tom v klude porozpravat a riesit to..
Dopocul som sa ze som niekomu "ukradol" resku a vykradol truhle..

Chcel by som pocut vysvetlenie preco..
reska nebola oznacena, ani sign ani nic..
reska nebola vytvorena, bolo to postavene len tak na mape
kedze stale pisete strazte si truhly a "zamykajte" a davajte si pozor aby vas niekto neokradol je to jeho vina ze tak neurobil..
a kto mal vediet ze to je jeho reska ? vyzor stavieb bol rovnaky ako vedla v dedine..
hrac nebol dlhsiu dobu online kedze ja som si na tu resku daval pozor dlhsie a zacal som stavat az po par dnoch..

Plus som hrac ktory tu hrava pravidele a dlhsiu dobu, som hrac ktory chce kazdemu pomoct ako vie..

Krakono
01.09.2015, 12:24
Ahoj, prioritně tento problém řešil ve hře El_Juan, já dělal pouze dozor, ale z důkazů vyplývá, že jsi jim za 1. zničil stavbu (ať ji neměli nebo měli v resce je jedno >cizí stavby se neničí griefing) 2. Vykradl truhly. Svojí stavbu jsi mohl postavit o kousek dál, místa je tam dost (i jinde na mapě). O možném snížení trestu se domluvíme v teamu a dáme Ti vědět.

Ixxyy
01.09.2015, 19:56
mam resku hned vedla a chcel som spravit prepojenie medzi mojou a dvoma dedinami po stranach a potom aj vytvorit pristav a bludisko, ak bude dotycny hrac suhlasit, mozme to vytvorit dvaja.. a veci z truhiel mu vratim

Troysl
01.09.2015, 21:11
a veci z truhiel mu vratim
Věci z truhel vrátíš, to je samozřejmost, to si pohlídáme. Zatím jsme se jednohlasně neshodli, tak vyčkávej. Každopádně počítej s tím, že budeš MINIMÁLNĚ potrestán za grief. Už jsme grief řešili jednou, a to s Flannem, tak to zopakuju ještě jednou: Je jedno, jestli je na dané stavbě residence, či nikoliv, stále se jedná o porušení pravidla sekce A, číslo IV - "Zákaz griefu (kradení/poškozování) cizího majetku."

Ixxyy
01.09.2015, 23:59
troysl ja uz som potrestany banom ako viac ma chces potresat zoberes mi repraky ? alebo mysku od pc ?

a znovu sa odvolavam, nemal to niak chranene ani oznacene, ako som to mal vediet ?

Krakono
02.09.2015, 07:57
Ahoj, sám jsi viděl že tam nějaká stavba (ať už byla jakákoliv) byla. Daní hráči kvůli tvému griefu přestali na serveru hrát a ještě nadávali, tzn. že jsme přišli o 2 hráče (přeber si to sám).

Troysl
02.09.2015, 10:44
troysl ja uz som potrestany banom ako viac ma chces potresat zoberes mi repraky ? alebo mysku od pc ?

a znovu sa odvolavam, nemal to niak chranene ani oznacene, ako som to mal vediet ?

Odvolávat se můžeš, ale nemění to nic na tom, že se prostě jedná o grief. Co bys na tom chtěl označovat? Když vidíš někde stát dům, tak ho taky potřebuješ označit, aby sis ho všiml?!

Jak píše Krakono, přišli jsme o dva hráče, takže myslím, že BAN Ti zůstane v plné délce (alespoň můj názor), ale ještě si počkej na finální rozhodnutí.

Ixxyy
02.09.2015, 21:41
troysl, ja sa ovladam, ja som kludny..

ano niako to oznacit, lebo jedine co tam spravil je akurat mur z stone brick, a vedla je dedinka ktora ma okolo seba len wood fence, to bude tiez grief ked ju poupravim ?

ta dediny ktore tam su boli vytvorene same od seba ako chramy pod vodou, boli plna villagerov. tu dedinu nestaval sam ale uz tam bola, len sa tam ubytoval a ja som o tom vobec nevedel, a mohol si to niak oznacit..
to ze si tam dal dve truhle to mohol byt kludne automaticke vytvorenie..
tym padom ked prestali hrat, itemy z truhiel su automaticky moje a nemusim ich vratit

Troysl
02.09.2015, 22:03
PS: Já jsem napsal "Odvolávat", ne ovládat :D

Krakono
03.09.2015, 13:08
Jelikož se z tohoto tématu stává FLAME tak zamykám :lock:

P.S. "to ze si tam dal dve truhle to mohol byt kludne automaticke vytvorenie.. " - V těch bednách a pecích byly různé itemy, takže Ti muselo být jasné že je to nějakých hráčů.