Zobrazit v plné verzi : Underworld budoucnost
Navštívil jsem opět forum abych se koukl jak probíhá příprava serveru a nevidím zatím žádné informace.
Pracuje se na Underworldu nebo se to odložilo na později?
Ahoj,
nic se na tom nedělá.
no na to jsem cekal na tudle odpoved muj ucet na gigafunu byl smazat tak aji na underworld
dal jsem vam donate po zpusteni prvniho underworldu 500kc jak to teda chcete resit ano vim ze je to dobrovolne ale nemyslel jsem si ze si zahraju na 2 tydny pak se server vypne a zacnou se upravy vzdycky jak jsem se ptal jak to vypada se serverem ze se upravuje a ted jsi jinde napsal ze se na nem nic nedela tak jako promin ale co s tema penezma to jsem tech 500 kc vyhodil jen tak do popelnice ? dik za odpoved
neni to pro me nijak strasna castka ale proste me zajima odpoved k tomuto
no na to jsem cekal na tudle odpoved muj ucet na gigafunu byl smazat tak aji na underworld
dal jsem vam donate po zpusteni prvniho underworldu 500kc jak to teda chcete resit ano vim ze je to dobrovolne ale nemyslel jsem si ze si zahraju na 2 tydny pak se server vypne a zacnou se upravy vzdycky jak jsem se ptal jak to vypada se serverem ze se upravuje a ted jsi jinde napsal ze se na nem nic nedela tak jako promin ale co s tema penezma to jsem tech 500 kc vyhodil jen tak do popelnice ? dik za odpoved
neni to pro me nijak strasna castka ale proste me zajima odpoved k tomuto
http://underworld.project-nemesis.cz/
Server je spuštěný po celou dobu co se rozjel.
Kredit ti mužu dát na Gigafun.
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.