SmoLino
05.08.2015, 18:45
Ja som skúšal počkať do vypršanie banu, nehral som to odkedy som bol upozornený za acc. Váš server ma načisto pohltil, a preto po cca 10 dnoch som dneska hral. Za UNBAN by som dal 5 stackov smaragdov, 4 stacky diamantov, 4 stacky zlata, 8 stackov železa, 10 stackov ruditu, 2 stacky blokov uhlia, 10 stackov lapisu, nechal by som si zmazať inventár -mal som v nom 2x full dia krompy štastie/nežný dotyk +1x uplne full dia meč, vrátil by som parcelu bez nároku, zaplatil by som vyše 700 dolárov ako pokutu, číže celkovo by ma to stalo parcela /1500/+700=2200 dolárov, dal by som celý nový set kružkového brnenia, Počas doby čo som bol na serveri "tajne" som sa správal veľmi slušne a skoro nikto z adminov /až ty/ nezistil, že tam vobec som, našiel som kopu odomknutých truhiel a hráčov som upozornil, napr. Sumaster_, PastaPet0.....dalej som ochotne a bez nároku na niečo pomáhal hráčom, napr. Coshboyak- posadil som mu obrovské pole, ktoré mi dalo zabrať takmer 15 minutami sadenia sadeníc, poskytoval som hráčom lacné opravovanie naradí, zabával som hráčov vedomostnými kvízami, kto správne odpovedal dostal dia- svedok je Darkamzik, ked som sa nudil, zarovnával som terén, ktorý hráči poničili v okoli spawnu, snažil som sa byť nápomocný a nikomu som neškodil. Prepáč, že som ukradol dia, ak by si mi dal UB, tak ako som vyššie napísal, dal by som toto všetko a tie peniaze by nemuseli ísť banke, ale hráčom, ktorým som čorkol veci resp. kartavec a ja od neho, takže JapaQovi.
PS: Dúfam, že to prečítaš celé, dík.
PS: Dúfam, že to prečítaš celé, dík.