PDA

Zobrazit v plné verzi : Slimy Event

buggy08
20.07.2015, 13:06
Dobrý deň!

Chcem vám povedať o novom evente na spôsob spleefu Slimy Spleef (jak nečakane :-D)

A aby sa nepovedal ,že nemám výchovu dobrý deň :-)

Tento event ma napadol keď som vyvíjal ešte Bouncy slime event.

O čo to v tom ide?

Hráč je bez veci dohry je vystrelený pomocou katapultu do arény pod nim je 20vrstiev slimeblockov. A tak začne hrať normál spleef kde každý hráč podkopáva druhého posledný žijúci je víťaz alebo postupujúci.

Bol by som moc rad keby ste výstavbu povolili a výsledok uvidíte sami.

Buggy08

Troysl
26.07.2015, 00:01
Za mě zamítnuto, počkáme ale ještě na ostatní eventery. Dohodneme se a dáme Ti sem co nejdříve vědět.

Flann
27.07.2015, 09:20
Troysle ten event jsem společně s buggyn zkoušel. A je lepší než Lavova řeka xD buggy vymyslel super event.

Troysl
27.07.2015, 14:40
Troysle ten event jsem společně s buggyn zkoušel. A je lepší než Lavova řeka xD buggy vymyslel super event.

Co to má společného s Lávovou řekou, když se jedná o Spleef? Lávová řeka je o skákání, Spleef o podkopávání, to nemůžeš porovnávat.

Troysl
27.07.2015, 14:43
Dobrý deň!

Chcem vám povedať o novom evente na spôsob spleefu Slimy Spleef (jak nečakane :-D)

A aby sa nepovedal ,že nemám výchovu dobrý deň :-)

Tento event ma napadol keď som vyvíjal ešte Bouncy slime event.

O čo to v tom ide?

Hráč je bez veci dohry je vystrelený pomocou katapultu do arény pod nim je 20vrstiev slimeblockov. A tak začne hrať normál spleef kde každý hráč podkopáva druhého posledný žijúci je víťaz alebo postupujúci.

Bol by som moc rad keby ste výstavbu povolili a výsledok uvidíte sami.

Buggy08

Kdyby ten popis byl napsán alespoň gramaticky správně a především smysluplně, možná bychom to pochopili jinak. Co já chápu: Hráč nekliká na žádnou cedulku, aby se dostal do arény, nýbrž je tam vystřelen katapultem. A potom začne normálně podkopávat s tím, že tam není snow block, ale slime block. Jedná se tedy o normální spleef, který už na serveru máme.

Z tohoto důvodu Tvůj návrh zamítáme. :lock: