Zobrazit v plné verzi : Tak to už je moc.
Ahoj dostal jsem ban za ,,Ničení cizího majetku'' kde nebyla reska zničil jsem 2 blocky a hned je za to BAN + které jsem navrátil 8H BAN by Troysl Krakono nebo kdo z A-Teamu mi dali ./clear Zmizly mi všechny věci.
MEČ: SH V UNB III KNOCKBACK II FIRE ASPECT II LOOTING III
KRUMPÁČ: EFFI V UNB III
SEKERA: EFFI IV UNB III
LOPATA: EFFI IV UNB III
LUK: POWER IV UNB III FLAME I
(A-Team v Akci)
Žádám o VRÁCENÍ VŠECH VĚCÍ.
dangermouse
17.07.2015, 15:59
4. pravidlo: Zákaz griefu (kradení/poškozování) cizího majetku. (bez ohledu na residenci), to jestli to byly 2,3,4 nebo 50 bloku je jedno je to grief. Se smazanými věcmi ale společného nic nemám ani nevim že by byl příkaz někomu cizímu mazat inv.
Ano, ale vrátil jsem ty blocky neni tam RESK WTF. NIC JSEM NEBRAL
Ahoj dostal jsem ban za ,,Ničení cizího majetku'' kde nebyla reska zničil jsem 2 blocky a hned je za to BAN + které jsem navrátil 8H BAN by Troysl Krakono nebo kdo z A-Teamu mi dali ./clear Zmizly mi všechny věci.
I kdyby jsi zničil třeba jeden block, pořád se jedná o porušení pravidla číslo IV. Zákaz griefu (kradení/poškozování) cizího majetku. Je jedno, jestli tam byla residence nebo nebyla, pořád jsi poškodil cizí majetek. Mimo jiné to máš taky za obtěžování hráče s invisible lektvarem.
O vrácení věci si slušně napiš po vypršení Tvého banu Krakonovi (nebo někomu z AT, který ho zavolá)
Ano, ale vrátil jsem ty blocky neni tam RESK WTF. NIC JSEM NEBRAL
Zmizelé věci máš v bedně na svém home. Jinak, to že tam není reska není důvod ke griefování, navíc je to přitěžující okolnost pro Tebe, že jsi griefnul nechráněnou stavbu. Takže buď rád, že máš BAN na 8 hodin. V teamu padly i tvrdší návrhy.
:usmev: :usmev: :usmev: :usmev: :usmev: :usmev:
Radši nic nepíšu :omg::lock:
Coshboyak
17.07.2015, 16:19
Jen řeknu, že jsem u toho byl a bud rad ze už nemam ingame perms protoze za tu aroganci a toho chudačka co jsi tam předvadel by to bylo na víc ;)
Aroganci xD xD vím o jednom s teamu kdo je Arogantní :)
:usmev: :usmev: :usmev: :usmev: :usmev: :usmev:
Radši nic nepíšu :omg::lock:
Zkusil jsi někdy dodržet slovo? :D
To jsem si myslel. Já ano! :D
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.