Přihlásit se

Zobrazit v plné verzi : 1.8 aneb čekání 1,5 roku

Flann
25.05.2015, 14:01
Zdravím. Chci se jen o5 zeptat jak je to s 1.8 a budoucnosti serveru.
Jak už moc dobře vím je po maturitě, zkoužkách na střední školy.
Za chíli budou prázdniny a je na čase to rozbalit ve velkém

Je to optání pro Palana, Haka, Krakona prosím aby tu nekdo z členu (ADMINU) ne eventeru kteří napíšou že musime počkat upřímně když jsem přišel na server a zeptal jsem se lidi co si myslí o budoucnosti psali že je nebaví čekat a chodí na jinne servery. Je to jen na vás aby se lidi vraceli, my s buggym a naší ''Firmou'' určitě budeme hrát máme i plány na stavby atd.

PROSÍM UDĚLEJTE TO CO NEJRYCHLEJI

-Flann
Zástupce Atlantis S.R.O
:lols::lols::lols::lols:

buggy08
30.05.2015, 20:27
Jak ja nato pozeram dakomu sa tam nechce a je lenivy. Neviem jak vy hraci (ktery ostali :-D) ale toto je uz fakt hanba server ktery byl nekdy neco a takto sel dolu vodou ;-(.
Proste hanba neviem co nato povedat hodte mi tu kolko disov kolko chcete ale za svojim si stojim!

Flann
30.05.2015, 21:04
My s buggym nateseni na 1.8 a kouknu po měsíci na server a furt 1.7.5. Slibovalo se to na apríla a houby.

A když už nastartujete server tak společně s hráči a ne jen pro A-Team aby měli šanci najít také water temple.

buggy08
30.05.2015, 22:25
hele podle mne se palanovi uz ani nechce delat server. Nevim proc to neprenecha pro jine hrace.

Jind
30.05.2015, 22:42
Přátelé a příznivci Minecraftu.

Na obzoru je nový developer který je zkušený a rád přidá ruku k dílu, ale to by znamenalo restart serveru.

Případně by to bylo takto :

Tento server by zustal tak jak je a nový server by se rozjel od nuly.

buggy08
31.05.2015, 09:37
Bud pochvalena tato sprava ktora prisla zo samotnych nebies. Dakujeme konecne naka dobra odpoved.
Ps: bych dal like ale nevim jak se dava :-D

Flann
31.05.2015, 14:15
3X hurá hip hip hurá hip hip hurá hip hip hurá :) bylo by dobré kdyby to bylo za týden nebo 2

Je to na tobě Jinde jsem strašně šťastný :D

El_Juan
31.05.2015, 17:19
Jupí! :D Konečně pořádné slovo! A na novém serveru budou pluginy (LWC, obchod, ....) nebo bude klasická Vanilla bez pluginů? Díky předem za odpověď!

Palan
01.06.2015, 17:28
Jak píše Jind - objevil se nový developer, který je ochoten všechno znovu rozjet. Minecraft pod projectem nemesis je jeden z nejstarších minecraft serverů v ČR a byla by škoda server jen tak zrušit. Uznávám, že se čekalo příliš dlouho, ale vím jak dopadly uspěchané přechody (naposled na 1.6, loni v listopadu migrace serveru a týdenní výpadek,...) a zároveň jsem chtěl zachovat server v současném stavu a to jak z hlediska map tak pluginů. Do toho mě čekaly 2 nejtěžší zkouškové období v mém dosavadním studiu - jedno v únoru a další na přelomu dubna a května.
Odpověď proč se na 1.8 čekalo tak dlouho: V Mojangu oznámili "novinku" a sice možnost změny minecraft jména (únor 2015) - toho jsem se obával, protože místo jmen se do databáze bude ukládat jakési ID uživatele a nikdo do té doby nevěděl, jak to bude u hráčů, kteří originální MC nevlastní; když bylo vše jasné, tak v březnu a začátkem dubna proběhly první pokusy a testování - neříkám že jsem se tomu věnoval kvůli nedostatku volného času na 100%, ale pokud by vše šlo hladce (což nešlo) server by fungoval. Pak nastalo další zkouškové, konec školy, hledání práce a popravdě celý květen jsem na minecraft neměl ani pomyšlení. Uznávám, že jsem v květnu minecraftu nevěnoval víc jak hodinu, proto jsem v této situaci rád, že k nám přišla "nová krev" a že se dalšího vývoje minecraftu má kdo ujmout. Byl bych nerad, kdybych tu slýchal jen poznámky o tom, že jsem nic neudělal. Možná za květen ne a ve 2. čtvrtletí jsem se minecraftu nevěnoval stoprocentně jako doposud, ale jinak si myslím, že za mého vedení poslední 2 roky fungoval servere více či méně bez větších problémů.

Bohužel s 1.8 jsou problémy - hlavní vidím ve spoustě nových funkcí a itemů, jak zde třeba Flann zmiňoval - water temple. Problém je hlavně v tom, že by se současná mapa musela zase o kousek dogenerovat a čím větší mapa bude, tím větší místo také zabírá v RAM paměti serveru a popravdě už nyní je to celkem na hraně. Skoro s každou novou verzí se tak musí řešit otázka zachovat mapu a nechat nové věci jen v těžebním světě, nebo provést wipe? Kvůli co nejdelšímu zachování vašich staveb jsem tak před 2 lety přikročil k tomu, že byl zřízen normální svět (kde stavíme) a těžební svět (kam si chodíme pro suroviny). Bohužel po 2 letech je stav takový: mapa je zastavěná a špatně se hledá místo na větší stavby, mapa je plná nedostavěných staveb a staveb neaktivních hráčů a v neposlední řadě zde chybí plno nových struktur a materiálů.

Jelikož 1.8 byl největší update v historii minecraftu, tak se obávám, že to bez wipu nepůjde, respektive - při testování 1.8 v březnu a dubnu jsme s ním počítali a snažili se připravit všechno na kompletní restart - od předělání registrace, přes úpravu výkonu až po vyhození a náhradu pluginů. Většina věcí na případný wipe je připravena, stačí dodělat pár maličkostí a 1.8 může být spuštěna. Nicméně tohle už bude asi záležet na Jindovi případně novém developerovi, jak se k tomu postaví.

El_Juan
01.06.2015, 18:30
Určitě všichni pochopí, co to všechno obnáší převést celý server se všemi pluginy a věcmi okolo na novou verzi. Musí se čekat až vyjdou nové verze pluginů, počkat na oznámenou novinku :D , atd... A doufám, že nikdo nebude nadávat na to že jsi nic "neudělal". Ty jsi tady hlavní admin a určitě děláš vše proto, aby server fungoval jak má, a to že občas nemáš čas, to se stane snad každému. Doufám ale spolu s ostatními, že k přechodu k 1.8 dojde co nejdříve.

PS: Mimochodem, pěkná slohovka Palane! :D

buggy08
01.06.2015, 21:44
Jak pise El urcite to bolo tazke obdobie a hlavne ked sa treba postavit na vlastne nohy vis palane? :-D
Ale wipe je dôlezity hlavne kvoli novym blocku structuram spawnovanim. Takze prosim Big Bosse :-D Jinda a noveho developera aby ho spravili.

Ps: Ahoj novy developer aky mas nicky aby sme vedeli? :-D

Flann
01.06.2015, 22:23
A uctivali. XD jsem tak rád ! XD

noriamcraft
04.06.2015, 20:39
Zdravím, ešte stále občas hrávam minecraft, no všetky multiplayer servre ktoré som mal tú česť prezrieť sa mi nepáčili a to z dôvodu, že sú pomerne rovnaké a používajú veci, ktoré skôr server ničia, akoby mu mali pomáhať. V tomto prípade tiež podporujem wipe a určite by som prišiel na otvorenie, no taktiež by som chcel Ateam poprosiť aby nenechávali na ľahkú váhu formu ako a čo bude sprístupnené hráčom. Na tento server si spomínam v dobrom, lebo veľa vecí tu bolo dobrých, zároveň niektoré úpadkové veci, ktoré by sa mali obnoviť. Už som tu písal, pred zopár mesiacmi návrh, čo by sa ešte dalo dorobiť aby server nabral na originalite a taktiež si zachoval skutočnú tvár pravého survival minecraftu - niečo som dodal, niečo odobral.

Odrážka 1:
Rozdelenie celej mapy konštantou veľkosťou na 4 až 8 celkov, ktoré by vytvorili štáty. Každý štát by mal hranice - kde končí, kde začína. Kam by sa hráč usadil, také imaginárne občianstvo by dostal. Hranice by boli vytvorené po celom obvode po každých napr. 15 blokoch vlajkami(item/vec existujúci/a od 1.8+ patchu, ktorý sa dá vytvoriť v rôznorodých farbách... Každý štát by mal svoju farbu - symbol (situácia: ŠTÁT A (zelená farba) // ŠTÁT B (modrá) // ŠTÁT C (červená) atď... - (štáty by mali iné mena toto je len príklad).

Odrážka 2:
Nadväzuje na "Odrážku 2". Každý štát by mal vlastné hlavné mesto, resp. po čase aj viac mestečok... Hlavné mesto by slúžilo ako centrála štátu - radnica, obchody, ubytovňa, banka*(banku ešte popíšem v ďalšom bode), pričom "štátne (občianske) stavby by boli pod menom niekoho z Ateamu. Hráči, "buditelia národa," ktorý sa nudia, môžu získavať suroviny pre rozvoj štátu.. potom by sa skrášľoval, stavali by sa nové a budovy... Najprv by mesto bolo veľkosti napr. 50x50 -časom sa rozrastie 3x viac (aj na 150x150+) - všade by bolo ovešané vlajkami, ktoré symbolizujú farbu štátu...

Odrážka 3:
Nadväzuje na "Odrážku 2". Banka + doprava v štáte ale aj mimo štátu.
Banka = útvar, do ktorého by sa dali peniaze (úrokovali by sa nejakým % každý deň - napr. 0,5% (banku som sa inšpiroval jedným nemeckým serverom - bola tam budova (kde boli tabuľky - kliknutím na tabuľku ľavým - napísali ste do chatu (plugin vás vyzval) sumu, ktorú chcete dať do banky napr. 5 000 money. Pravým sa vyberalo, - pobočka by bola len v hlavnom meste. (každý hráč videl na tabuľke svoje konto (koľko tam má penazí)
Doprava = realistická - všetko prepojené koľajnicami, namiesto portov by boli kolajnice s vozíkmi, (vozíky by sa kupovali na stanici za poplatok (ako lístok za jazdu). Mestá prepojené, štáty, ale aj vidiek a možno nejaké dovolenkové destinácie vytvorené pre rekreáciu..., ďalej do priemyselných častí ako sú napr. snežný biom (drevo), púšť (piesok) atď..

Odrážka 4:
Články Ateamu - štruktúra (EM - event masteri, nový článok EKO-ekológ)
EM -nové rozsiahle široké spektrum - mali by vlastný svet, (ostrov (okolo ktorého by bol oceán aspoň veľkosti 500x500 - "event island," kde by mali aj nové eventy - súboje medzi štátmi... + tie klasické ktoré sú teraz pre individuálnych športovcov
EKO-EKOLÓG - trebalo by zaviesť nový článok na server - ekológ by pracoval pre server tak, že by reštauroval zničené napr. odlesnené plochy naspäť, ničil by 1x1 bloky do zeme/do vzduchu, staré opustené domčeky z cobble, ktoré nemajú ani aktívneho majiteľa aj staré resky s neaktívnym obyvateľstvom, ktoré bránia novej výstavbe, rozkopané plochy (nejaké ryhy 1x20 ktoré robia v prírode skazu), napravoval by poničené vodné toky, obnovoval by suroviny v prírode (napr íl)... (Riešil by okaté veci, ktoré robia skoro všetkým serverom hanbu).

Odrážka 5:
Spoločné teritórium by bolo na rozhraní štátov - ak sa hráč napojí môže si vybrať medzi štátmi, aby neboli niektoré zvýhodnené nad ostatnými...

Odrážka 6:
INTERNETOVÝ PORTÁL
Na stránku (ak by sa dalo) vytvorila by sa online aukcia, kam by hráči pridávali svoje produkty (podporilo by to prepojenie hráčov so stránkou - viac hlasov "keď už som na stránke... zahlasujem." (veci kúpene z aukcie by chodili hráčom do pošty v mestách, resp. v dedinách, alebo menších miestečkách.
Vytvorenie hráčskeho rozhrania - zapnem si account - prehľad koľko mám penazí... +(Questy = topic vytvorený na questy, aspon 10 by ich bolo - všetky vymenované na stránke (napísane červenou)-nižšie viac info
Vytvorenie Questov - nejaké príbehy ktoré by mali indície ... hráči by museli zistiť... rozlúštiť... pohľadať... správne požadované veci, po splnení by mali odmenu + na hráčskom rozhraní na stránke by Event master premenil farbu z červeného nespĺneného questu na zelený pozitívny (ak si niekto svoju postavu váži, chce mať všetko splnené,... (vlastnosť človeka - hráme aby sme niečo ZÍSKAVALI)
(na webe) pri každom queste by boli indície, odmena za Quest - napr. ENDER SVET (vstup doň)...
Achievementy prepojené zo stránkou - splnené by svietili, nespĺnené nie..
(prehľad, motivácia... možnosti...)

Pevne dúfam, že niečo sa z toho ujme - ak si to zoberieme podrobnejšie niektoré body ani nie su dlhé na výstavbu a myslím že každy o niečo server obohatí, pričom server ostane v takom svojom limite, ktorý ponúkne pravé survival zážitky množstvu nových hráčov.

Troysl
04.06.2015, 21:23
Doprava = realistická - všetko prepojené koľajnicami, namiesto portov by boli kolajnice s vozíkmi, (vozíky by sa kupovali na stanici za poplatok (ako lístok za jazdu). Mestá prepojené, štáty, ale aj vidiek a možno nejaké dovolenkové destinácie vytvorené pre rekreáciu..., ďalej do priemyselných častí ako sú napr. snežný biom (drevo), púšť (piesok) atď..

K tomuhle bodu mám poznámku - abychom zabránili ničení kolejnic, musela by tam být velká residence, která by (i když by byla třeba podzemí) zavazela hráčům ve stavbě.

EKO-EKOLÓG - trebalo by zaviesť nový článok na server - ekológ by pracoval pre server tak, že by reštauroval zničené napr. odlesnené plochy naspäť, ničil by 1x1 bloky do zeme/do vzduchu, staré opustené domčeky z cobble, ktoré nemajú ani aktívneho majiteľa aj staré resky s neaktívnym obyvateľstvom, ktoré bránia novej výstavbe, rozkopané plochy (nejaké ryhy 1x20 ktoré robia v prírode skazu), napravoval by poničené vodné toky, obnovoval by suroviny v prírode (napr íl)... (Riešil by okaté veci, ktoré robia skoro všetkým serverom hanbu).
K tomuhle máme na serveru údržbu - Dada93 a Fcelkamaia (více info ZDE (http://minecraft.project-nemesis.cz/survival/admin-tym/))

Jinak se mi velmi líbí návrh na banku a aukci na webu :)

noriamcraft
04.06.2015, 22:30
Mne hlavne ide o tie štáty ak mam pravdu povedať :-) dodalo by to hre pekne veľa možností, hráči by sa nemuseli nudiť (v podstate by boli iba hranice naznačené... už len ten pocit že v nejakom štáte hráš je pre minecraft si myslim nieco nové, vzrušujúce

buggy08
04.06.2015, 22:40
hele noriam nic v zlom nic zeby proti ale udelame si i WW? :-D

buggy08
04.06.2015, 22:44
jo ty staty to je dalsi problem nie kazdy hrac si chce zahrat real ekonomi/rpg (ako ja napr.) kazdy hra jen klasik vzdy se najdou nepovolene stavby prekopane krajiny a to co ty chces mi pripomina stavanie costum mapy ale vzdy sa niekto najde kto se v takom style nevyzna. A to je ten najvacsi problem.

buggy08
04.06.2015, 22:48
Jedine bysa dalo spravit ze sa spravia resky hl.mesta osad dedin atd ale okolie to se neda a ako od firmy si zamlovam jeden stat ako spolok :-D.

noriamcraft
05.06.2015, 10:13
Buggy - mapa je dosť veľká na to, aby si s pozemkom nenarážal na štátne hranice. Hranice ti len oznámia, že už sa nachádzaš v druhom štáte, jediná zmena ktorá by bola je rozdelená mapa do štátov, pričom ide LEN o lepší pocit z hrania nijak by ťa neobmedzoval, hráči by sa mohli postaviť k štátom aj pasívne - vobec nemusia vediet že su niekde zaradený...
Nie je to myslené tak, že ak si v jednom štáte, nemôžeš prejsť do druhého...
Pre lepšiu predstavu by sme sa mohli na nejakom TEST servry stretnúť a ukázal by som vám čo myslím, nerád by som aby ste myšlienky zle pochopili.

El_Juan
05.06.2015, 11:10
Hele tak si tak říkám... Kolik že to znamená pluginů? Nevím jestli to nebude mít server problém utáhnout. :D Jinak nápad s bankou bych bral. :D Ale souhlasím s Troyslem - Ty koleje by tady spíše vadily, než by pomohly, a údržbáři tu jsou. A rozdělit server na státy mi nepřijde zrovna rozumné. Pak všichni budou chtít být v jednom státě a ostatní státy budou prázdné. A k tomu ostrovu pro eventery - Už je svět eventů, který je prozatím snad dostačující. Ale banku bych bral :D

Flann
05.06.2015, 13:28
Noriame- s tím nesouhlasím jako státy, když už to má být Survival tak Survival. Myslím si že navazuješ na ručně vytvořenou mapu ... a to není SURVIVAL Banka a Aukce souhlas. Koleje- k čemu koleje stačí enderportal viz. toto video https://www.youtube.com/watch?v=yXwswjnU6pU 0:19

Noriame ale nápad dobrý.

buggy08
05.06.2015, 13:54
noriam jak pise El vse potrebuje pluginy +mapa cim vascia tym viac zere z ramky. Proste co chces ty by potrebovalo mesiace vystavby a aj potom by mali len par vyvolenych prava na stavieny. To co chces mi pripomina servery kde kazdy je builder a stale si zvecsuje ranky podla stavieb ulic atd. Ale to proste by pak nebyl survival.

Flann
08.06.2015, 19:23
Tak co jak pokračujete?

Palan
09.06.2015, 18:17
Vývoj 1.8 je na žádost Jinda plně v rukou nového developera, nicméně podle informací co mám k dispozici, tak je prioritou #1 spuštění funkčního serveru.

Flann
09.06.2015, 19:37
A kdy cca by to bylo? Už se těším xD

Hexdigit
17.06.2015, 19:16
Zdravím všechny příznivce Minecraft serveru!

Jakožto developer, kterému byla svěřena do rukou nejbližší budoucnost tohoto serveru, bych se s Vámi chtěl podělit o několik novinek, které, jak sám doufám, vrhnou světlo na nynější, ne příliš oslnivou stávající situaci. (A touto větou zakončuji pesimistickou stránku mého příspěvku!)

Začal bych asi odpovědí na jednu z nejčastěji kladených otázek, kterou je:
"Kdy bude spuštěn server kompatibilní s Minecraft verzí 1.8?"
"Brzy! Troufám si stanovit termín v rozmezí maximálně jednoho týdne!"
Ačkoliv většina z Vás o tom neví, můžu Vás ubezpečit, že za posledních pár dní se toho, co se týče interní stránky hry, událo více než dost. A serverová implementace schopná komunikovat s Minecraftem 1.8 není zdaleka to jediné co pro Vás chystáme. Můžete se těšit například také na zcela nový herní zážitek, který bude pramenit z nového MMORPG projektu, který začíná pomalu ale jistě dostávat svou tvář.

O přesné podobě budoucího serveru zatím stále není rozhodnuto, ale jak už bylo několikrát zmíněno, nejaktuálnější prioritou je pro nás spustit "jedna osmičku".

V průběhu celého procesu updatování serveru se s Vámi, komunitou, budu snažit udržovat kontakt a pravidelně Vám poskytovat nejdůležitější a nejzajímavější informace. Rád bych Vás však poprosil o trpělivost. Plně si uvědomuji že server je již dlouhou dobu takřka mimo provoz, opět bych rád poukázal na fakt že celý A-Team se pro Vás snaží vybudovat naprosto originální a nezapomenutelný multiplayerový server, a za touto snahou se skrývají hodiny a hodiny tvrdé práce.

http://nemesisup.cz/files/public/preview.png

-- Hexdigit

El_Juan
18.06.2015, 14:08
Skvělé zvednutí nálady po dlouhém dni ve škole! :D Díky ti Hexdigite!! A pokud se mohu zeptat, co je přesněji myšleno tím MMORPG? Nezmění to doufám nějak zásadně hratelnost?

Krakono
19.06.2015, 10:05
Ahoj, sledujte také náš FB https://www.facebook.com/MinesisSurvival a web pro pravidelné informace ohledně přechodu na 1.8! Bohužel také omluvte současné problémy s webem, které se snad vyřeší do přechodu na novou verzi. Můžete nám psát svoje rozumné náměty a připomínky, uvítáme je!

buggy08
19.06.2015, 21:08
Jo inac el to MMORPG je styl hry podobny Diablu,Wowku plnis questy ziskavas lepsie a silnejsie zbrane.
Bojujes proti specialne vytvorenym bossom a mas specialne vyrobene silnejsie zbrane tak? Hexdigit.
Jo inač bude tam aj MC MMO?

El_Juan
21.06.2015, 02:33
To ještě chápu, ale chci vědět, jestli teda zmizí klasický survival, nebo bude nějak zanořen do nového herního módu. :D

buggy08
21.06.2015, 10:25
kdyz zmizi survival tak to je uz nanic. Ked to uz tak chcete odelte to.

Palan
22.06.2015, 12:13
Klasický survival samozřejmě nezmizí.

buggy08
22.06.2015, 13:40
Parada :-)
To sem moc rad

noriamcraft
25.06.2015, 13:59
Btw. kedy zapínate server? ten 1.8

buggy08
25.06.2015, 14:40
cakaj ne? ved sa caka na palana a hex este nieco robi na coru.

noriamcraft
25.06.2015, 16:40
Tak ale písalo sa o necelý týžden v správe písanej minulý piatok (teoreticky aby to spolnili, tak to musia do večera spustit) .-))

buggy08
25.06.2015, 18:38
tak si pockas neni to prvykrat a seriozne vydel si niekedy neco nacas? (v realu) :-D tiez su to len ludia.

Garba
01.07.2015, 12:21
Víte,já se na váš server těším.Vždy se mi tu líbilo několik věcí,oproti jiným serverům.
Nový člověk přijde,ale musí se registrovat přes stránku,takže se sem jen tak někdo nedostane.Dále se mi líbí komunikace,řeknete problém a pokud stojí za to,řeší se hned.Máme tady umožnění projektu zadarmo na velké resce,kdo umí sepsat krátký odstavec s hlavou a patou,má to v kapse.Líbí vaše VIP,žádné lítání,givování stacků dia,creativ .
Tyto věci a možná i další,co jsem zapomněl mně utvrdili v tom,že máte server pro seriozní survival hráče s prvky ekonomiky.Přeci jen kidi,lidi co musí hrát s givy a cheaty,můžou hrát na velkých rýžovačkach.
nad jsem vás trochu povzbudil.Těším se na váše znovuotevření.
Garba,projektant nedokončeného Ereboru.

Troysl
01.07.2015, 13:48
Kdo budete mít zájem -> http://minecraft.project-nemesis.cz/survival/zaverecny-megaevent/

noriamcraft
01.07.2015, 22:21
Hned potom wipe? alebo este nejaké posuny? to zravé napätie "kedy uz spustiaaa serveeer" je uz asi týzden prec z tolkeho cakania.. :-/

Flann
04.07.2015, 10:11
Tak co? za jak dlouho to bude?!

noriamcraft
04.07.2015, 23:57
"čekání 1,5 roku" - počkáš a otvoria :D každopádne nechcem sa do ničoho púšťať, lebo som chcel byť pripraveny na minecraft, no budem to musieť zmeniť a keď sa to bude takto preťahovať a AT nebude reagovať na naše správy flexibilne ani na servry sa po wipe neukážem (nepriamo povedané - "lebo server")

Flann
05.07.2015, 07:56
Palan by to už spustil ale Hex to nechce. :omg2:

Troysl
05.07.2015, 11:25
Palan by to už spustil ale Hex to nechce.
Pokud to Hex ještě nechce pustit, tak k tomu má asi pádný důvod, nemyslíš? Pravděpodobně se mu nelíbí, jak pracuje nějaký plugin, tak se to snaží opravit.

Flann
05.07.2015, 12:34
Snad to může opravovat v průběhu ne?

Troysl
05.07.2015, 12:37
Pokud se jedná o klíčový plugin, tak asi těžko. Když to bude opravovat v průběhu, tak bude muset dávat pořád restart a to si zase budete stěžovat, že to pořád vypínáme

Flann
05.07.2015, 13:03
Logika A-Teamu = Ulejvači.

Znám několik Adminů co to mají hned. ACH JAJ

noriamcraft
05.07.2015, 14:55
Dovoľte mi pripomenúť (príspevok čítajte od dola)
za celé obdobie my, hráči, čakáme na server, ako vravím doma sa nudím lebo sa nechcem do ničoho väčšieho púšťať lebo čakám na server.. čestne prehlasujem, ak do 6.7. server nebude otvorený púšťam sa do projektu mimo MC a to znamená že nebudem hrať na novom servry.
"5.7. : nevedno kedy server spustia..."
"28.6 : Již brzy!" + časovač
"27.6. : Veškeré pluginy jsou připravená a nastavené, budovy postavené, zbývá provést velký finální test celého serveru a co nevidět budeme moct server spustit !"
"24.6. : se usilovně pracuje na dokončení nového webu!"(úryvok)

Flann
05.07.2015, 16:46
Nori... jsme 2

Corpus
05.07.2015, 21:22
Zdravím,
Jelikož je Flann takový nemožný hovado a zakládá takový nemožný topicky na Forum, navrhuji ban, jelikož tohle už není možný, aby každý den buzeroval Troysla (skype), aby už A-Team (jeho výrazem "ulejvači") konečně zapnul server na verzi 1.8. Teď vzkaz pro Flanna- Ty blázne, myslíš si, že dát všechny pluginy najednou dohromady, aby všechno běželo, tak jak má, je hračka ? Celý A-Team má své důvody. Cituji Troysla "Co si jako myslíš, že všichni sedíme s nohama na stole a říkáme si "Hm, Flann to chce pustit, tak schválně počkáme ještě dva týdny" ? Ne, ani nevíš, co všechno děláme. My (eventeři) upravujeme celý WOE, děláme nové autoeventy a chystáme nové eventy. Haku s Hexem dělají nový web, což je hodně těžké a Hex do toho ještě dělá sám všechny pluginy. Ostatní jsou buď na dovolené (jako třeba kelisovka) nebo stavějí a upravují nové budovy, jako je spawn, obchoďák, pískovny a další, co je potřeba ještě udělat. Já jsem třeba předevčírem předělával celý hotel pro nováčky. Takže si nemysli, že to nechceme pustit a uklidni se." Fakt už se zamysli, vylez z baráku a jdi mezi lidi !

Omlouvám se za sprostá slova a nadávky *Corpík

noriamcraft
05.07.2015, 21:36
Podľa toho čo píšeš corpus to ale ešte vyzerá nie na týždeŇ ale na ďalší mesiac úprav...

Troysl
06.07.2015, 11:03
Podľa toho čo píšeš corpus to ale ešte vyzerá nie na týždeŇ ale na ďalší mesiac úprav...
No nevím jak Ty, ale já si raději počkám klidně 2 měsíce s tím, že pojede všechno tak, jak má, bez lagů a bugů, než abych hrál už dneska a furt přečkával například restartování kvůli opravám ;)

noriamcraft
06.07.2015, 12:33
Stačilo ale napísať že server pojde o tie 2 mesiace a nedržať v nás napätie "každú chvíľu"... nepriamo ste narábali smojim časom lebo sa dávali klamlivé informácie..

Flann
06.07.2015, 12:37
Nori já si myslím že tento server je jediný na listě co má ještě dostupnou 1.8, neříkám že některé větší servery nemají 1.7.X, ale ne na Survivalu 1.7.X mají např. na skyblocku, SG HG Anni.

Troysl
06.07.2015, 13:10
Stačilo ale napísať že server pojde o tie 2 mesiace a nedržať v nás napätie "každú chvíľu"... nepriamo ste narábali smojim časom lebo sa dávali klamlivé informácie..
Nejspíše si mě nepochopil, ale to nevadí. Rozhodně jsem Ti nechtěl říct, že to bude trvat ještě 2 měsíce, to ani náhodou. Zase si to nepřebírej tak, aby Ti to vyhovovalo ;)

Flann
06.07.2015, 13:14
Bylo by fajn kdyby to bylo do týdne...

Každopádně se omlouvám za své spamování zbytečných topiců ... přijmu každé potrestání i klidně mute na serveru.
Prosim začíná tu být nuda.

buggy08
06.07.2015, 22:27
Hele lidi zdravim vas z horuceho Turecka :-D
A pockat jeste par dni muzem a jelikoz tady je hex novy developer v ktoreho verim ved je jediny ktory sa v tom vyzna.
Jo a nevie cekat doteraz ste cakali a ted kdyz tu je hex caa asi 2tyzdne (evim presne) tak mu deje cas
jo a taky poznam rychlych adminov co to maj hned ale hex dostal uz trosku starsiu damu :-D (server) a musi i veci opravovat+web.
A okolo toho se delaji taky stavby pro server.
A nektery z A-Team sou jako ja na dovolenke.

A uz se moc tesim :-)
Spalenej buggy konec :-D

Flann
06.07.2015, 22:36
Moc si to tam uzi buggyno! Privez mi kávu díky

Flann
07.07.2015, 22:37
Myslím ze zde není co už řešit takze :lock::lock:

Popřípadě administrátoři napište Info

Příjemnou teplou noc -Flann

Palan
07.07.2015, 23:50
Příjemnou teplou noc -Flann

Holt orientaci si člověk nevybírá... Tak si s buggym užijte teplou noc, ale pro příště bych doporučil jiný fóra... Já se tu taky nechlubím co provádím po nocích se svou nastávající :D

Flann
08.07.2015, 06:49
Ale ty jsi to nepochopil! XD venku byl pařák!

buggy08
08.07.2015, 07:04
Pouzite skype omg :-D a ja som uz doma

Flann
08.07.2015, 09:51
Žadám o :lock: tohoto tématu 1.8.7 už jede.

buggy08
08.07.2015, 10:52
uz jde od vcera a uz mam ban :-D

noriamcraft
08.07.2015, 11:32
Žadám o :lock: tohoto tématu 1.8.7 už jede. čo "už jede"?

Krakono
08.07.2015, 13:25
Ano, verze 1.8.7 jede a dolaďuje se na minecraft.project-nemesis.cz

Krakono
08.07.2015, 19:53
Zamykám :) :lock: