Zobrazit v plné verzi : Petícia
Dobrý deň!
Viem že teraz nemáte moc času ale blížia sa už Veľkonočné sviatky (Velikonoce).
A tak by som chcel požiadať ne len ja ale mnoho iných hráčov. O wipe s verziou 1.8.
O a aby som nezabudol mam pekný arzenál TNT a wither head tak na koniec serveru taký týždeň vypnúť resky zapnúť PVP a povoliť wither a TNT :-D
Jo a petícia každý píšte do témy pod že chcete wipe.
Zanechajte like :palec_nahoru:
Buggy08
Hele pokud by jsi tuhle "Petici" udělal raději formou "zdvořilé žádosti" o urychlení přechodu serveru na 1.8 tak bych tě podpořil ale tenhle způsob se mi nelíbí :(
Hele nemalo to byt ako urazka (ani nic takoviho) vim kolik je s tym prace jen at to uz je :-D
Já s wipe souhlasím nevím co furt oddalujete .... -.- Fakt to nechápu pul roku pote co vyšla 1.8 a furt je tam 1.7.5 ... styďte se
Toto téma je naprosto zbytečné a k ničemu. Kdyby tu 1.8 bylo tak lehké spustit jak si myslíš, tak už by tu dávno byla. Bohužel na serveru máme přes 40 pluginů a pokud více než jeden, dva nebude aktualizovaný na 1.8 tak novou verzi spustit nemůžeme. Na druhou stranu můžeme spustit server bez těch pluginů, ale to vás zase nebude bavit, protože nebudou homy, lwc, residence, více světů, apod. ......
Nechápu kam spěcháš buggy. Sice server je nyní již v otřesném stádiu, ale takto obtěžovat Admin team, aby to urychlili, je neuvěřitelná drzost. Zabírá to jednak dost čase a jednak Admin team (nyní tedy Palan) nejsou nuceni toto dělat. Kdyby to ale bylo napsané, jako slušná a normální žádost, ale tys to napsal takovým způsobem, že se ani nedivím na reakce Admin teamu. Neber toto jako nějakou urážku, každopádně si to přeber jak chceš, ale takhle to nejde :( .
Tak myslím že je čas hledat nový server kde už je 1.8.3 ...
Tak myslím že je čas hledat nový server kde už je 1.8.3 ...
Tak myslím, že by si to mohl vydržet.
Labe-Labe
14.03.2015, 10:35
stav ser eru je otřesný... už tu slyším jen výmluvy jsou už i pluginy na resky lwc atd jenom hledat
stav ser eru je otřesný... už tu slyším jen výmluvy jsou už i pluginy na resky lwc atd jenom hledat
Na to fakt není co napsat... I kdyby přechod trval 2 dny čistý práce, tak já ten čas mám, ale z technického hlediska to prostě nejde... Přiznávám se, že za poslední cca 3 týdny jsem zde příliš aktivní nebyl - byl jsem na horách a měl spoustu zařizování, ale od příštího týdne se už zase budu věnovat serveru naplno. Pokud bude opravdu wipe, tak pluginy problém nejsou (prostě se to spustí bez nich), ale na druhou stranu je zase škoda staveb, apod. ... Až budou nějaké aktuální informace, tak sem zase napíšu...
Palane super a hele wipe treba :-)
Daj tomu uplny zaciatok
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.