Přihlásit se

Zobrazit v plné verzi : Návrh na Event

El_Juan
19.02.2015, 18:38
Ahoj. Měl bych návrh na 2, popřípadě 3 nové Eventy.

1. "Find The Code"
Jedná se o Event, ve kterém by se na určitém území např. 50x50 nebo 100x100 schovalo na povrchu světa (na zemi, na stromech, v mělké jeskyni,...) několik cedulek. Na jedné z těchto cedulek by byl napsán kód který by hráč, který jej najde, opsal do chatu. Poté by následovalo druhé a třetí kolo, samozřejmě již s jiným kódem a jinde umístěnou cedulkou. Hráč z prvního kola vítězí celkově, z druhého je druhý, z třetího třetí.

Je zde možnost zaměnit cedulky za truhly které se zakopou pod zem do úrovně kam zasahuje hlína nebo na rovině do určité hloubky, a do jedné bude vložena popsaná kniha s kódem nebo nějakým jiným předmětem který určí vítěze. Hráčům by byly přiděleny lopaty. Vznikl by tak 3. event.

2. "Triatlon"
Klasický Triatlon (Voda, Kolo, Běh, -pro ty kteří by nevěděli) Začínalo by se například v moři odkud musí soutěžící doplavat ke břehu kde bude vodopád a následně vodní překážková dráha (raději nebudu vysvětlovat). Poté by soutěžící osedlali Prase nebo Koně a projeli danou dráhu. Poté by sesedli a přeskákali lehčí Parkour a běželi do cíle.

Toť vše. Doufám že bude můj návrh projednán, popřípadě bych uvítal jakoukoliv pomoc A-týmu s řešením nedostatků a také při výstavbě nebo konání Eventu.

Díky El_Juan

Ewolet
28.02.2015, 10:47
Hele fajn nápady :-) já jsem pro.

El_Juan
01.03.2015, 00:10
Ahoj.
Jen bych dodal že 28.2. jsem dostavěl a společně s několika hráči jsme otestovali 1. event (Find the code - verze s truhlami) a dle mého úsudku se event vydařil. Vše proběhlo hladce a předal jsem i nějaké ty ceny (Chain amor, dia, iron,.. ). Po skončení eventu se v chatu sešlo mnoho pochvalných slov ze strany hráčů a tudíž si myslím že se jim tento nový event líbil. Jsem velmi rád za jejich ohlas a zkusím event ještě nějak vylepšit. Pokud bude v dohledné době přechod na verzi 1.8 byl bych já a myslím že i ostatní hráči rádi kdyby se tento event zařadil do Světa eventu. Pokud by chtěl někdo z A-týmu event vidět, stačí napsat nebo mě potkat ve hře, nebo hledat poblíž /home El_Juan.

Krakono
02.03.2015, 16:19
Ahoj, mně se Tvé nápady také líbí, především ten Triatlon. Teď musíme počkat na vyjádření Palana co a jak. Každopádně děkujeme za iniciativu, která se cení :)

Troysl
02.03.2015, 16:54
Ahoj, mně se Tvé nápady také líbí, především ten Triatlon. Teď musíme počkat na vyjádření Palana co a jak. Každopádně děkujeme za iniciativu, která se cení
I já se přidávám. Triatlon se mi zdá jako velmi dobrý nápad ovšem i ten první event :). Ale jak už Krakono napsal, musíme počkat na vyjádření Palana tak vyčkávej... :D

El_Juan
02.03.2015, 20:00
Děkuji. ;) Rozumím a vyčkávám.:D

Palan
12.03.2015, 15:22
Pokud vrchní eventer (Krakono) s návrhy eventů souhlasí, tak já nemám nic proti.

El_Juan
12.03.2015, 17:01
Juchajdááá!!! :D Díky Palane!
A ještě se chci zeptat jestli by vydilo kdybych na 1.8 navrhl event na principu Command Blocků. ;)
(Je fakt super jen ho dodělat)

Krakono
29.03.2015, 09:49
:lock: