PDA

Zobrazit v plné verzi : unban

piko222
16.11.2014, 13:59
Prosím dajte my unban ved tie chestky neboli zamknute ,ja zato nemozem.Ja ie veci vrátim čo som zobral z chestiek.

Troysl
16.11.2014, 18:50
Porušil jsi pravidlo serveru!
Je jedno, jestli byla truhla zamklá, či nikoliv, pořád jsi je vykradl a porušil tak pravidlo serveru.
BAN nemáš pouze za vykrádání truhel, ale také za grief loučí a za použití cheatu XRAY. Důkaz o tom, že jsi jej použil mám na videu, ve kterém je patrné, že ses neustále díval do země, kde by jsi našel například spawner, který jsi mimochodem našel ihned, co jsi začal kopat pod sebe. Dále jsi podle toho hledal uhlí, kde jsi věděl, kde máš kopat.

Nehledě na to, že když ses ráno zaregistroval, tak jsi měl tolik diamantů a uhlí, dia brnění a spoustu dalšího.

Uvidíme, až se zkontroluje log, jestli se potvrdí to, že jsi Xray měl.

piko222
17.11.2014, 13:30
X-ray som nemal ani nemám.Ano priznávam sa zobral som veci s tích truhiel a tie torchky,ale tie domy vyzeraly opusteno a zbúrane.A brnenie a pár krompáčov my dal kamarát,aby my to išlo ríchlejšie.

Troysl
17.11.2014, 18:14
X-ray som nemal ani nemám.

Chvíli jsme Tě sledovali jak já, tak i Mercuriuzz a i on potvrdil, že jsi Xray měl.

piko222
17.11.2014, 18:19
Tak ja neviem koho ste sledovali,ale mna určite nie a taketo falošné obvinenia tu nestrpím.

Troysl
17.11.2014, 18:21
Tak ja neviem koho ste sledovali,ale mna určite nie a taketo falošné obvinenia tu nestrpím.

Ano, sledovali jsme Tebe. Nechávám prověřit log.

piko222
17.11.2014, 18:23
No nechaj,nech sa pravda ukáže.

Troysl
17.11.2014, 19:25
Zítra sem dám video, které dokazuje, že jsi použil Xray či nějaké průhledné textury

Troysl
18.11.2014, 17:33
Video se už nahrává, ale vzhledem k velmi pomalé rychlosti uploadu na našem internetu to bude trvat delší dobu.
Bude to 5 minutový sestřihaný důkaz o tom, že jsi použil Xray či nějakou průhlednou texturu, grief a vykrádání cizích truhel

piko222
18.11.2014, 17:59
No si ríchlejši než ja.Počkajme si teda na video.

Troysl
18.11.2014, 20:12
Takže, ZDE (http://youtu.be/Djbe9mYkJ80) je video, které dokazuje, že jsi použil Xray či jinou průhlednou texturu, vykrádal cizí truhle a griefoval louče.
Připomínám, že Tě zároveň sledoval i Mercuriuzz a i on potvrzuje, že jsi Xray nebo jinou, průhlednou texturu použil.
Mimo jiné jsi za necelé dvě hodiny vytěžil 90 dia, což se mi zdá trošku moc na to, že jsi se zároveň v ten den na náš server registroval

piko222
19.11.2014, 08:06
To že som sa vrátil tam kde som prví krát zomrel ? dafuq však to by spravil každý,že som kopal práve tam? no neviem ako u vás ale u nás sa kope rovná diera dole do zeme a dúfaš že na niečo narazíš.To že sa na tej tráve pozerám do zeme?Ty si nikdy nejedol pri PC a nedrgol do myšky.K vykradnutiu vecí som sa priznal ak si spomínaš a budem niesť zato zodpovednosť(proste som nevedel že ak si niekto truhlu nezamkne nemôžeš ju otvoriť).Ale nie obvinovať ma tu z x-rayu ale iních priehladných textúr ako tomu hovoríš.

bubak420
19.11.2014, 13:54
Omyl

Troysl
19.11.2014, 16:43
To že som sa vrátil tam kde som prví krát zomrel ? dafuq však to by spravil každý,že som kopal práve tam? no neviem ako u vás ale u nás sa kope rovná diera dole do zeme a dúfaš že na niečo narazíš.To že sa na tej tráve pozerám do zeme?Ty si nikdy nejedol pri PC a nedrgol do myšky.K vykradnutiu vecí som sa priznal ak si spomínaš a budem niesť zato zodpovednosť(proste som nevedel že ak si niekto truhlu nezamkne nemôžeš ju otvoriť).Ale nie obvinovať ma tu z x-rayu ale iních priehladných textúr ako tomu hovoríš.

Tak téhle historce lze jen těžko uvěřit. To, že jsi se tam vrátil, to ještě pochopím, ale že jsi dvakrát začal kopat pod sebe a hned něco našel mi už přijde hodně divné. A že u PC jíš a drkáš do myši? Tak to dobrý nesmysl. Pokud vím, tak když jíš třeba chleba, držíš ho oběma rukama u pusy a není možné, aby jsi drkal do klávesnice

piko222
19.11.2014, 18:35
Tak za prvé chleba držím v jednej ruke a za druhé už sa my tu nechce dohadovať so zakomplexovanim adminom.Môžem sa z vysoka vykašlať na tento server a píšte si že vám narobím negatívnu reklamu kde sa len dá.

kelisovka
19.11.2014, 18:51
Ahoj,
vzhledem k tomu, že sis tu psal stále s Troyslem, tak ti napíšu názor jiného Moda.
Kontroloval jsem Hawk (je tam uloženo vše co jsi dělal, od lognutí, přes psaní v chatu až po kopání dia). Ručně jsem prošel tvé chodbičky ve kterých jsi vytěžil dia. Z nich je patrné, že jsi o poloze diamantů musel vědět. Jsou klikaté "od dia k dia", sem tam je náhodou kopnuto pár bloků pod úroveň chodbičky a samozřejmě tam byly diamanty.

Zde přikládám výpis z hawku jak jsi těžil diamanty. Zejména si všimni časového rozpětí mezi jednotlivými nálezy...
http://nemesisup.cz/files/1349/piko_01.png
http://nemesisup.cz/files/1349/piko_02.png

piko222
19.11.2014, 19:09
Tvrdťe si čo chceťe kím sa tu nezmení admin team na tento server nepáchnem.Dohovoril som Amen Tma Bodka.Caute,majte sa tu pekne a vela falošních obvinení dobudúcna Vám želám.

Troysl
19.11.2014, 19:12
Tvrdťe si čo chceťe kím sa tu nezmení admin team na tento server nepáchnem.Dohovoril som Amen Tma Bodka.Caute,majte sa tu pekne a vela falošních obvinení dobudúcna Vám želám.
Já myslím, že hawk, který jak už kelisovka říkal zapisuje všechny věci, obelhat nejde a není možné, aby jsi kopal a pokaždé se prokopal přesně k diamantům, aniž bys věděl, že tam nějaké jsou.

Palan
19.11.2014, 19:22
Na tento server nepáchneš, to máš pravdu, unban nedostaneš! Záznamy z logů, které jsem měl možnost prostudovat, jasně prokazují použití x-raye. Provedl jsem i přímou kontrolu ve hře a chodby jsou jasně klikaté od jednoho diamantového ložiska k dalšímu.

Jen je mi trochu líto, že jsi nebyl schopen uznat svou vinu a aspoň se za podvádění omluvit. I když co jiného vlastně čekat od člověka, který hackuje, lže a podvádí ...

buggy08
23.11.2014, 13:21
to je ekzot kazdu minutu najde dia ore a on ze nema x-rey :-D

kelisovka
23.11.2014, 14:24
Myslím, že můžeme :lock: