PDA

Zobrazit v plné verzi : Noriamcraft - Ixy - Prerabka

Ixxyy
03.11.2014, 01:14
Zdravim,

Mesto Noriamcraft je stredoveke mesto postavene v zasnezenej krajine ktore je uz podla mojho pozorovania uz dlhsiu dobu bez zmeny. Tento projekt nieje potrebne predstavovat, jedna sa mi len o zdokonalenie a dokoncenie tohto mesta. Mesto je postavene chaoticky, ma neprehladne spravene parcely a je chaoticky usporiadane. Snazil som sa v tom meste zorientovat ale mi to neslo. Je tam nepekna kompozicia starych stavieb z palenymi tehlamy, prepravy pozemnou drahou a velkou iron golem farmou a muza techniky . Tieto veci mi do seba nezapadaju. Mojou viziou do buducnosti tento residencie je vlastne vizia minulosti. Mojim cielom je tomuto mestu prinavratit jeho meno a jeho cest. Chcel by som spravit mesto z 20parcelami kde si budu moct hraci postavi svoje domy vyhradne z dreva a kamena, postavit tam velku kovarnu (blacksmith), knihovnu, miesto na obesenie ludi, mlyn, pristav z par pltkami a lodou, farmy na obilie, v tej dobe boli aj carodejnice a kuzla a lektvary takze jeho sucastou bude aj miesto na varenie lektvarou (strasidelny styl) a samozrejme zemiaky a mrkvu, chov prasiat a ovci (neplanujem velko farmy, jedna sa o 20-30ks zvery na 1chunk). Mojim cielom je namiesto nepeknej pozemnej drahy tam zabezpecit presun na konoch, aby mali velku stajnu. Chcel by som tam mat aj cvicisko lukostrelcou (sak robin huud bol v stredoveku, ne ? :D) a nie mojim cielom nieje brat bohatym a chudobnym davat, mojim cielom je krasne stredoveke mesto. Zaroven by som chcel chudobnym dat (konkretne terajsim majitelom residencii, ak o to budu mat zaujem), kedze zrejme od nich budem pozadovat prerobenie svojich domov, na novej parcele ako maju teraz a zabezpecim im suroviny na vystavbu zdarma a zaroven tu parcelu budu mat zdarma. Mesto mam v plane postavit z kombinacie stone a dark oak wood. vsetky stavby ktore budu postavene obyvatelmi mesta budu postavene z stone a oak woodu / birch woodu aby bolo jednoduche tieto stavby od seba odlisit. co sa tyka osvetlenia mesta planujem to z glowstonu a za pomoci ohna (torch, fire). V stredoveku verili v boha, chcel by som ponezach chram aby bolo miesto na vypocutie ich modlib.

Co sa tyka stavitelou, kazda ruka je vitana. Moje meno je Ixy, chcel by som sa na tom podujat ja a zamnou stoji firma Atlantis S.R.O z clenmi ako je Flann, JapaQ, Taurusdestructor, Buggy08.
Co sa tyka ovci budem prosit o asistenciu najsej sarmantnej spoluhracky Oslika ktora ma krasne farmy na ovce a ma s ich chovom krasne skusenosti.

Poloha mesta:
http://minecraft.project-nemesis.cz:8124/?worldname=world_normal&mapname=flat&zoom=3&x=1454.0000000000002&y=64&z=4864.5

Preco som si vybral prave toto ? Hrac Noriam je neaktivny uz dlhsiu dobu,
http://minecraft.project-nemesis.cz/prehled/index.php?page=stat&from=40
Naposledy prihlaseny 30.06.2014 o 18:48, podotykam pravidlo serveru, hracovi z dlhsou neaktivitou moze byt reska odobrana. Mojim cielom nieje resku ukradnut, mojim cielom je dokoncit co zacal, ak by sa rozhodol opetovne zacat hrat, samozrejme by sa stal mojim zastupcom a bolo by mu prinavratena schopnost toto mesto rozvijat.

Ano, pomyslite si ach zase buggy a jeho banda, okej ale nasim cielom je prepojit warp tabulkami nase xp farmy a nase mesta. Aby sa tento server stal krajsie hratelnym

Co sa tyka cien parcel, kto uz ma teraz parcelu v meste, bude mat novu parcelu v meste zdarma (samozrejme ak o nu poziada, nebudem robit parcely hracovi ktory nebol lognuty dlhsiu dobu a proste na to kasle), nove parcely budu vybavene za cenu 1000$. Dovod nizkej ceny, mame vela miest ktore zyvaju prazdnotou. toto je sanca toto mesto naplnit a dodat mu novy rozmer o ich rozmer. o velkosti residencii este nieje rozhodnute toto je stale v rieseni vypoctou a planou. Toto je len navrh ci by tu bola ta moznost, samozrejme ak budete trvat na planoch ja ich dodam. Ale viete ze plan je jedna vec a ked to premietnem do reality zistim ze sa to da aj krajsie a lepsie tak to prerobite a zrazu zistite ze to prerabate na 8krat :)

screen mojich stavieb akurat moja rezidencia: nedavno som sa pustil do prerabania a chyba uz len posledne poschodie a krasna je zvnutra, ste srdecne pozvany na exkurziu.
http://minecraft.project-nemesis.cz:8124/?worldname=world_normal&mapname=surface&zoom=6&x=-262.5301851105025&y=64&z=390.4829273152742

Dakujem za pozornost

Troysl
03.11.2014, 13:25
Tvoji žádost projednáme v Admin Teamu a dáme Ti co nejdříve vědět.

Palan
03.11.2014, 13:40
No nevim, nevim - firma Atlantis S.R.O. by měla nejdřív postavit jedno město a pak teprve začít s dalším...
Začni tak, že napíšeš noriamovi mail (posílám v soukr. zprávě) ať se ukáže ve hře nebo se ozve tady na fóru a řekne co bude s městem dál. Jinak počkáme 1/2 roku od jeho posledního lognutí a pak projednáme, co bude se městem dále.

Ixxyy
03.11.2014, 15:07
Mesto Aquacity spada pod spravu hraca Taurusdestructor ostatny clenovia firmy Atlantis SRO zabezpecuju vykopove prace a material na stavbu. Mesto Noriamcraft by spadalo pod mna, clenovia firmy by len pomahali a dozerali na stavbu.

Troysl
03.11.2014, 17:33
Mesto Aquacity spada pod spravu hraca Taurusdestructor ostatny clenovia firmy Atlantis SRO zabezpecuju vykopove prace a material na stavbu.
Nemění to nic na tom, že firma Atlantis s.r.o. by měla nejdříve dokončit práce na jednom městě - Aqua City a poté se pouštět do města druhého.

Flann
03.11.2014, 19:34
Ano ale je chyba vlastníka zakázal nám prava tedy alespoň mě ted tady taurus nebyl a je to práce vykopat 9 kopulí pracuejme jak nejvíce to jde ale sme pozadu protože furt musíme opravovat krumpáče a bylo nejak pozastaveno spawnovani mobek, už je to opravene takže nás to hodně zdrželo původně jsem chctěl noriamcraft ja ale souhlasily jsme že by ho mohl mít Ixy

Troysl
03.11.2014, 20:47
Ano ale je chyba vlastníka zakázal nám prava tedy alespoň mě ted tady taurus nebyl a je to práce vykopat 9 kopulí pracuejme jak nejvíce to jde ale sme pozadu protože furt musíme opravovat krumpáče a bylo nejak pozastaveno spawnovani mobek, už je to opravene takže nás to hodně zdrželo původně jsem chctěl noriamcraft ja ale souhlasily jsme že by ho mohl mít Ixy
Prosím Tě, aspoň si to po sobě přečti. Doplň interpunkci a především čárky ve větách, aby to dávalo alespoň trochu smysl z češtinářského hlediska ;)

Ixxyy
03.11.2014, 22:13
Troysl, Aqua city ma sice port z spawnu priamo a je momentalne vo vystavbe, ale takisto aj Noriamcraft ktore je ako tak spojazdnene a niesu prava na predaj parciel a podobnych srand.. Clovek pride, aha stredoveke mesto, chcem sa tam ubytovat, aha majitel noriam, tak pockam kym pride online, ten hrac nanho mohol cakat vyse troch mesiacov a bude cakat dalsich ? ponukam sa k dokonceniu a prerabke mesta ktore je vidno aj z dynmapy :) som ochotny zaplatit vsetky poplatky s tym suvisiace

Palan
04.11.2014, 18:26
Napsal jsi na ten mail, co jsem ti posílal v soukr. zprávě?

Labe-Labe
04.11.2014, 22:00
jen podetýkám s noriamovi jsme pomáhal a myslím, že by nesouhlasil kdyby jste zachovali jeho styl tak možná a není to chatické parcely tam jsou

jo jenom, že nevíte co je architektura tak to neznamená, že je to chaotické

Ixxyy
05.11.2014, 18:56
Palan: ano poslal som mu mail, ale uz par dni bez odozvy. Bojim sa toho ze ten mail nepouziva a vytvoril ho len koli MC.
Labe: prepac ze som neukoncil architekturu na vyske a az potom nezacal hrat mc.

Ako okej, bol to moj navrh dokoncit to a postarat sa o mesto. Kludne ho nechajte aj rok chatrat aby tam nikto nemohol byvat, je mi to jedno. Ja som sa len navrhol na dokonceni tohto mesta. Ked uz sa zacalo stavat..

Troysl
06.11.2014, 16:32
ludne ho nechajte aj rok chatrat aby tam nikto nemohol byvat, je mi to jedno.
A kdo říká, že noriamcraft se už nikdy nepřipojí?

Jind
06.11.2014, 21:09
Možná zbytečné dohady, aktuálně se přesouvá MC na jiný HW a vypadá to že by se mohlo stavět znova.

Flann
07.11.2014, 11:41
To by bylo super :D kdyby byl wipe xD

buggy08
07.11.2014, 22:56
to by bolo -_- tolko hodin kopania v meste omg :-D

Ixxyy
09.11.2014, 04:34
Takze wipe zrejme nebude, neteste sa dopredu :)

Palan mi pisal sukromnu spravu z mailom na Noriama, citujem obsah spravy "NORIAMCRAFT: ma********99@gmail.sk" samozrejme ja som spravu poslal na adresu "@gmail.com" skusal som aj na "@gmail.sk" ale ta sprava nebola odoslana koli erroru ze ten server neexistuje. Na spravu uz vyse tyzdna nereaguje, takze pochybujem ze sa vobec odpovede dockam.

Cakam na dalsie vyjadrenie a na dalsie pokyny, samozrejme az ked sa rozbehne server.

giles8820
14.11.2014, 21:35
Souhlasil s Labe v tom ta architektura je!

Ajinak mám tam res za 4000 a bratr si dal na splátky a splatil 500 a ted by to bylo jako za tisíc ?

PS: Píšu to na mobilu.

Ixxyy
14.11.2014, 22:24
giles, ak by to mesto spadlo podomna, coz asi nespadne, ale reska by ti ostala a bratovi by sa dlh zrusil. ako som pisal si vlastnik a reska by ti ostala, a novy ludia by to mali za 1000$.
ja sa ju mozem pokusit dodrzat, ale take ze muzeum a celkovo draha minecartu mi tam velmi nepasuje..

noriamcraft
04.01.2015, 16:31
Noriamcraft teraz študuje, minecraft som musel bezpodmienečne hodiť za hlavu... Ale mesto by som si rád nechal - plochy na stavanie je dosť po celej mape (stále čakám na populáciu väčšiu ako 30) kde by sa dalo normálne si zahrať a možno by som sa objavil aj v hre.
PS: tá architektúra je môj noriamcraft sloh :-) k urbanizmu mojho mesta len toľko: nie je to chaotické, ide skôr o umenie skladať v nie kockatom tvare, ktoré esteticky kompenzujem rušivými elementmi

giles8820
04.01.2015, 22:26
Čau noriamcraft , na aktivitu budeš čekat asi dlouho a proto bych byl rad kdybys pověřil někoho aby se staral aspoň o základní chod mesta.

Jinak jábych se do te funkce hlásil. Tvůj styl chápu a mam cit pro architekturu ( muj otec je architekt)

Krakono
29.03.2015, 09:55
:lock: