Zobrazit v plné verzi : Unban
Sorry sa za reklamu na iný server.
Ale bolo to fakt omylom lebo ja, Flann a JapaQ Sme hrali mini hry na iných serveroch.
A Flann mi poslal IP adresu iného serveru. Ja som si to skopíroval a hodil do MC.
Potom som prišiel hrať na Minesis.
A išiel som si odložiť veci do virtual truhly tak som dal Ctrl+v na otvorenie aby som si otvoril truhlu.
Ale ja som zabudol že tam mam skopírovanú tu IP adresu a ne command na otvorenie virtual truhly.
Takže mi to je moc ľúto. Vaš buggy08
Viz oficiální pravidla PN: http://pravidla.project-nemesis.cz/
Je zakázaná jakákoliv reklama byt i pasivní,jak na webech na foru či ingame.
Rozšiřuje se že si jednotlivci dávají do podpisu jména na různé firmy a nebo ingame spamují reklamu na -- jiné realmy.
Veškerá reklama je zpoplatněna a musí být schválena vedením projektu ! Je možnost si pronajmout reklamu na webu,fóru či ingame. Sazebník je individuální ale,počítejte se sazbou 5kč na unikátní IP adresu která je v tu chvíli připojena. Cena může být i nižší při podepsání smlouvy na delší dobu.
Veškeré IP adresy se logují a zapisují,při porušení pravidel se vypočítá ušlý zisk dle času postnuté reklamy a dotyčná osoba bude vyzvána k uhrazení vypočítané částky,pokud ji nezaplatí podá se
trestní oznámení,spolu s tím dodáme IP adresu a údaje o uživateli který si reklamu vystavil bez povolení.
Projednáme to a dám sem vědět...
Co já? :D to je tvá chyba měl jsis dávat větší pozor a nespěchat ;)
ty tu nepis a pod skype :-D
TOTO NENÍ CHAT! Já si tu s přítelkyní taky nepíšu, tak si řešte své intimní problémy také přes skype. Děkuji.
bubak420
21.10.2014, 18:54
Buggy já tě chápu:-D Taky se mi občas stává dám CTRL+V a odešlu:-D Přitom si vůbec nevšimnu že tam mam něco jinýho než vlastně chci:-D
Banující (Dada93) souhlasí s unbanem. Takže zítra večer (ČT 23/10) nebo pátek ráno (pokud na to ve čtvrtek večer zapomenu :usmev2: ) dostaneš unban.
A příště si dávej pozor, nebyl to tvůj první přestupek a pokud se to bude opakovat, příště bude BAN delší! :lock:
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.