PDA

Zobrazit v plné verzi : MiniHry

buggy08
18.08.2014, 21:57
Ahoj A-Team

Chcel by som požiadať o najlepší projekt na celom servery išlo by o zábavné Minihry. Ako sú :
Survival Games, Hunger games, Annihilation, Hide N Seek a painball. Ine zábavné hry by som pripomenul postupom času. Firma Atlantis s.r.o. rada bude spolu pracovať na tomto projekte.

1. Urobil by sa novy svet v ktorom budú tieto hry a nejaký ozdobne stavby. Nove účty s Money nejaké pravidla o hrach a informácie.

2. Hunger games: Ako prvé by som navrhoval spusti tu to minihru. Hra je úplné jednoduchá. Hráči sa spawnu vo svete kde nič nie je a budú si musieť na ťažiť svoje veci s ktorými potom budú zabíjať ostatných hráčov.

3. Annihilation: Kto by nepoznal tu to hru je to naj známejšia hra kde hráči sa snažia zničiť nepriateľský team. Vo výbere je vždy aspoň zo 4 teamov. Každý team musí uchrániť svoj Nexus block. Keď sa stane že tento block sa žnici a v každom inom team tak tiež a ostane iba jeden team zo svojim Nexus blockom tak ten team vyhráva Hra sa odohráva v Phase.
Phase 1: Nexus blocks are invincible
Phase 2: Nexus blocks lose their invincibility
Phase 3: Iron Golem boss mobs spawn and diamond ores spawn in the center of the map
Phase 4: No changes occur
Phase 5: Double Nexus damage
Tu by som navrhol postaviť dve mapy aby hráči mali na vyber.

4. Painball : Je to zábavná hra kde každý hráč dostane 50 snehových guli a musí zabiť iného hráča a to tak že ho par krát trafí nábojmi.
Počas hry si môže dokupovať rôzne veci, na niektoré veci ale potrebuje hodnosti . Sú to zbrane ako bazuka alebo AirStrike.

5. Survival Games: Určite každý hral takú hru. Sú to obrovské a epické mapy nejakého mesta po obrovskej katastrofe alebo bájnych miest. Hráči sú spawnuty do kruhu a čakajú na štart hry po štarte bežia do prostriedku mapy kde si z truhiel môžu vybrať zbrane a tak zabiť iných hráčov alebo bežať inde a nebrať tie veci a hľadať po mape výbavu.

6.Hide N Seek: Je to hra na schovávačku. Kde hráči budú vybratý do hiderov a 1 seekera. Po štarte ľubovoľné bude vybraný seeker. Hidery dostanú na hlavu block (TnT) a potom sa musia schovať aby ich seeker nenašiel. Hra ma časomieru keď uplynie a seekery nenájdu všetkých hiderov tak hidery vyhrali a keď seekery nájdu každého hidera tak vyhrali oni.

Pluginy k minihram:

2. Hunger games - http://www.curse.com/bukkit-plugins/minecraft/project-hungergames

3. Annihilation - http://www.curse.com/bukkit-plugins/minecraft/annihilation-mini-game

4. Painball - http://www.curse.com/bukkit-plugins/minecraft/paintball_pure_war

5. Survival Games - http://www.curse.com/bukkit-plugins/minecraft/survival-games

6. Hide N Seek - http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/tomskiesprophunt/

Bol by som veľmi rad keby ste to povolili ja ako Výkonný riaditeľ firmy sa tešíme na spoluprácu pri stavbe arén s gm teamom.

Keď to chceš zanechaj like :D

Palan
18.08.2014, 22:02
Špatná sekce :nasrany: :omg:

buggy08
18.08.2014, 22:04
jak spatna navrhy ne? :D

Palan
18.08.2014, 22:06
A jinak je nutné si uvědomit, že na výše zmíněné minihry je třeba velký počet hráčů. Z průměrného počtu lidí, který hraje na serveru (ve špičce do 30) půjde na minihry maximálně 10 - tudíž by připadalo v úvahu maximálně hunger a survival games nebo paintball. Ale vždycky platí, že čím více bude pluginů, tím větší bude starost o ně, možné nefunkčnosti, bugy, apod. Navíc jsme survival server, tudíž bych tyto hry viděl pod samostatným serverem (pokud někdy do budoucna bude) a ne jako součást survival serveru.

buggy08
18.08.2014, 22:06
sorry palan :D dam to do global

buggy08
18.08.2014, 22:10
palan a co anni? to je asi naj z toho :D

Palan
18.08.2014, 22:15
palan a co anni? to je asi naj z toho :D

Těžko budou anni hrát 4 týmy po 3 lidech. Navíc ten plugin sám o sobě je dost náročný na HW zdroje...

Do tohoto tématu už odpovím pouze 1x, můj současný názor je výše. Projednáme to a pak sem napíšu onu poslední a definitivní odpověď !

buggy08
18.08.2014, 22:17
k ale mysli nato ze postupom casu ako ludia zistia ze toto je na servery zacne ludi pripudat ;)

milan355298
24.08.2014, 12:24
Ahoj, sry že se do toho motám, ale co to zkusit dát místo Pokeworldu, na kterém stejně nikdo nehraje (sry mercu). Byl by to Fun server s minihry. Mohl by obsahovat nějaký základní spawn kde by mohly být cedulky nebo brány do různých miniher, nějaký obchod kde by se prodávaly itemy, které hráč vyhrál v nějaké hře (ovšem že za nějakou herní měnu, za kterou by se dalo něco koupit), nějaký parkur pro hráče kteří zrovna nemají chuť hrát nějakou z miniher. Byl by zde i VIP systém, který by vydělával na server. VIP výhody byly např. dvojnásobné odměny za vítězství, tpa a dalsí. Bez problémů bych se připojil do výstavby serveru.

S pozdravem milan355298

Flann
24.08.2014, 14:06
A třeba by tam buggy byl ADMIN nebo neco ... ale zase by si to musel zařídit ty pluginy a mody

milan355298
24.08.2014, 14:12
Na ty pluginy by to chtělo někoho kdo se v nich vyzná.

milan355298
24.08.2014, 14:19
a jasný, že by byl buggy admin :D

gery
24.08.2014, 21:24
No jasný to je, ale ne na tomto serveru, v této zemi, na této planetě, v této galaxii a vůbec ne v této dimenzi. Ale všude jinde na 100% ano. Jinak jak říkal Palan.. je to náročné jak na hráče (kteří se taktak poskládají na Zombie Arenu a sem tam na WSG) tak na technické parametry...

milan355298
25.08.2014, 01:22
Ano, náročné to je, ale na druhou stranu existují různé sociální síťe, kde by se dala zařídit propagace .
No, nebudu se do toho tedy nadále motat. Chtěl jsem jen trochu vylepšit buggyho nápad.

A ještě jeden dodatek: někdy mám pocit, že administrátorský tým minecraftu podceňuje své hráče, beru že někteří hráči nejsou schopni otevřít svů internetový prohlížeč a najít si Minecraft Wiki s craftingem a dalšími užitečnými věcmi jako např. čím nakrmit prase nebo kde získat opsidián.
Někteří administrátoři se chovají jako kdyby jim patřil svět (někdy reagují nepřiměřeně nebo dokonce vůbec (i přesto, že nejsou AFK)).

Prosím, neberte tento příspěvek jako stížnost nebo tak nějak, jen jsem vyjádřil svůj názor.

P.S: není to ani narážka na nějakèho určitého hráče či člena AT a také to není z důvodu zamítnutí mého návrhu na Fun server.

Kdo by měl nějaký dotaz či připomínku pište mi prosím do zpráv nebo do E-mailu.

Děkuji za přečtení.
S pozdravem milan355298

buggy08
25.08.2014, 11:54
preco ja Admin ja hram mc len cca 6 mesiacov to ne :D . Ale stavitela by som robil a reklama na server by sa dala urobit na socialnych sietach.

Palan
25.08.2014, 12:02
ZÁVĚR: V tuto chvíli se žádný server s výše uvedenými pluginy otevírat nebude. K milanově posledním postu můžu říct jen to, že propagace serveru (našeho survivalu) přes sociální sítě sice funguje, ale minimálně. Samozřejmě děláme reklamu i na různých herních fórech apod. takže můžu poměrně realisticky posoudit, jak moc je možné těmito cestami nalákat hráče. A možné to opravdu příliš není, jelikož serverů s výše uvedenými pluginy je spousta...

K podceňování hráčů a chování moderátorů a dalších členů admin týmu: Jelikož nemůžu být ve hře 24 hodin denně, tak nemohu hlídat veškerou komunikaci co se děje ve hře. Každý člen admin týmu má povinnost odpovídat na dotazy hráčů. A to buď tak, že jim přímo poradí, nebo je odkáže na web (ale ne že napíše "najdeš to na webu" ale pošle jim odkaz přímo na danou sekci na webu). Pokud tomu tak není a člen a-týmu hráče záměrně ignoruje, nebo mu rady neposkytuje, tak MUSÍTE daného člena a-týmu nahlásit s patřičným důkazem (třeba screeny, video, detailní popis situace) na forum a vzhledem k tomu, že tu více lidí psalo podobné stížnosti (a třeba nechtějí zde na forum veřejně psát) tak se pokusím zprovoznit nějakou cestou kontakt přímo na mě ohledně těchto záležitostí přes web (tj. komunikaci uvidím jen já, hakunamatatu jako druhý admin a stěžovatel).

Ještě si uvědom, že hrát minecraft a dokázat zprovoznit a udržet vlastní server jsou dvě odlišné věci. Nechci buggyho podceňovat, ale je schopen pracovat s MySQL databází a terminálem přes Ubuntu? Je schopen nastavovat, nahrávat a aktualizovat pluginy? Je schopen vyřešit problém s pluginem třeba tak, že napíše detailní popis problému vč. logů v angličtině a pošle ho do bugreportu?

milan355298
25.08.2014, 17:37
Ohledně toho serveru - přehodnotil jsem po celodenním prohledávání různých minecraft webovek a serverových listů, že serverů s těmito pluginy je vážně hodně, a proto by to nemělo, jak si již napsal, smysl.
Zároveň s prohledáváním webovek jsem pravidelně kontroloval stav online hráčů na serveru a dospěl jsem k podobnému názoru jako ty.
Propagací jsem nemyslel jenom mít stránku na FB, ale myslel jsem tím, že by server propagovaly samotní hráči a to i jenom vložením IP serveru na svoji zeď.
Příjímám tvůj verdikt, že server s minihrami nebude.

Ohledně AT - s tím přímým kontaktem je to skvělý nápad.

Ohledně tvého třetího odstavce - nemůžu tvrdit jestli by byl schopen nebo ne, protože osobně ho neznám. Pro mně je jen spoluhráč na serveru.
S MySQL databází a terminálem přes Ubuntu se dá naučit jen by musel člověk chtít se to naučit a dát tomu ten potřebný čas (ostatně jako u všeho).
Já osobně s těmito programy neumím pracovat, ale tvůj post mě přinutil se jim začít věnovat jako koníčku (možná se mi to bude hodit i do školy).
Pluginy nejsou až tak složité jen se musí člověk vyznat a jak jsi již napsal musí umět dokonale anglicky.

Pokud už k tomu nemáte co napsat (jak AT tak hráči), tak si myslím že můžete :lock: