Zobrazit v plné verzi : Cloud City- Kasacka
Dobrý večer, chcel by som požiadať o resku veľkosti 150x150 na projekt mesta v oblakoch. Išlo by o mesto s rôznymi budovami ktoré by mali medzi sebou mosty a všetko by to bolo vo vzduchu. Neskôr by som tam chcel aj dorobiť parcely a založiť tam oficiálne mesto ale zatiaľ to by to bol projekt mňa a ešte môjho kamaráta. Hlavným vonkajším materiálom by bol stonebrick a drevo ale interiér budov by už bol rôznorodý, podľa toho aká budova by to bola.
Miesto na tento projekt by bolo tu http://minecraft.project-nemesis.cz:8124/?worldname=world_normal&mapname=flat&zoom=5&x=3755.625&y=64&z=781.1249999999998 nad hladinou oceána.
Kasacka ziadost o mesta sa neotvorili ale resku si mozes dat spravit ;) Ale nesmies predavat parcely.
Ja tam pišem že to nebude ako mesto ale ako vlastný projekt. Až neskôr keď by sa žiadosti o mestá otvorili by som pridal tie parcely ale dovtedy to bude iba klasický projekt
kelisovka
18.08.2014, 18:41
Ahoj Kasacka,
tvoji žádost probereme v A-Teamu a dáme vědět! :)
Trocha som diskutoval z hráčmi a chcel by som ešte dať požiadať A-Team aby sa vyjadril k tomu aká varianta takéhoto mesta by sa im prípadne páčila najviac:
1. Mesto štýlu ako v BIOSHOCK INFINITE, to značí vždy zopár budov na jednej plošine vo vzduchu a odtial most ďalej na inú plošinu ktorá by bola v trocha inej výške
2. Mesto rovnaké ako v 1. ale nie vo vzduchu ale na pilieroch.
3. Mesto stýlu Skyland, to znamená že by bolo ako keby na prevrátenej hore vo vzduchu
Ty letajici budovy budou postaveny jak? Pokud by to bylo jako letajici ostrovy (ne placka), tak by to nemel byt problem.
Trocha som diskutoval z hráčmi a chcel by som ešte požiadať A-Team aby sa vyjadril k tomu aká varianta takéhoto mesta by sa im prípadne páčila najviac:
1. Mesto štýlu ako v BIOSHOCK INFINITE, to značí vždy zopár budov na jednej plošine vo vzduchu a odtial most ďalej na inú plošinu ktorá by bola v trocha inej výške
2. Mesto rovnaké ako v 1. ale nie vo vzduchu ale na pilieroch.
3. Mesto stýlu Skyland, to znamená že by bolo ako keby na prevrátenej hore vo vzduch
Určite nie placka ale buď obrátená hora alebo ostrovy
Tim padem souhlasime a muzes si ve hre pozadat o residenci moderatora. Residence bude pres projekt, takze by nemela zasahovat do podzemi.
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.