PDA

Zobrazit v plné verzi : Tucnik !

Flann
15.08.2014, 19:56
ahoj ... chci si postěžovat na Eventera tucnika

Event: Paintball
Dne: 15.Srpna.2014.
Píšu tucnikovi ... Proč nedáš event na 5 kol on: co chces a furt neco jako by neco pil nebo co
nejsem jedinny kdo si stezuje na nej
Dostanu BAN za to že na nej pisu Dafuuuuq?

Jen davam najevo že neni dobry eventer nevnima ...

tucnik
15.08.2014, 20:12
Zdravím čtenáře, Ten ban jsi dostal.. protože jsi tam furt spamoval.. a žadonil.. protože ses nedostal do Finále tak sis stěžoval.. a další věc tím že na mě furt budeš volat tím nic nezískáš!!
Jo přiznávám tento event a mé minule eventy nebyli dobré to vím taky.. ale chtěl jsem vám udělat radost nebo jak to proste napsat..
A za další že tu budeš psát takové hlouposti, že se ti neumíš chovat za to já nemůžu a taky jsi za to byl potrestán (30min) .. A dovolil bych si říct že tímhle chovaní se do Admin teamu nedostaneš!

Flann
15.08.2014, 20:19
Co mojim chováním se nedostanu do A-T ty bys se mel zamyslet na svem chovaním při eventech ... měl bys davat rozumne ceny ... eventy by měli byt na čas ne jenomže tucnik musi byt vždy pozadu u jinnych eventerech to neni hmmm jak divne

tucnik
15.08.2014, 20:45
Jo to máš pravdu že nejsem dochvilní, ale taky to byl jeden důvod pád serveru těsně před sedmou! takže jsem ještě něco řešil, a pote jsem chtěl dělat Event, ale nastali komplikace které jsem nečel.. všechno bylo vyzkoušené a jelo to pěkně jak mělo..
A to se tolik stalo že místo v 19:00 jsme začali asi kolem 19:30, a místo pěti kol byli jen tří.. to je velký problém že? hlavně když ses tam nedostal tak si žadonil, aby to bylo pro dlouženo atd.. ale taková to je hra promiň.. Furt nemůžeš vyhrávat!

Flann
15.08.2014, 20:50
Mě nejde o Vyhru ale o komunitu ...

tucnik
15.08.2014, 21:02
Jo už podruhé si tu na mě stěžuješ ze stejným cílem... že jsem tě zabanoval čistě z učelu abych urovnal chat.. tobě jde o komunitu? to slyším poprvé.. ale nic ti neberu.. Ale tím tu komunitu dobrou neděláš, když tam furt spamuješ a porušuješ pravidla serveru! ( teď nechci říct že jsi naky hráč, který by měl mít vice banu, ale na mích Eventech se nechováš dobře tak proto jsi dostal ten ban..

kelisovka
15.08.2014, 21:15
Co mojim chováním se nedostanu do A-T ty bys se mel zamyslet na svem chovaním při eventech ... měl bys davat rozumne ceny ... eventy by měli byt na čas ne jenomže tucnik musi byt vždy pozadu u jinnych eventerech to neni hmmm jak divne

Ahoj Flanne, jen bych chtěl podotknout, že ceny už nějaký pátek eventeři nevymýšlí - jsou nastavené balíčky a eventer vždy jen vybere jeden balíček. Seznam balíčků máš zde: http://minecraft.project-nemesis.cz/prehled/index.php?page=eventy_3

Flann
15.08.2014, 21:18
Keli ... ano ale vždy da ten nejhorši nekdy i lepsi ale jeste jsem od neho nedostal ani 1 dia ...

tucnik
15.08.2014, 21:30
Tak teď teda lžeš.. ale nehodám se s tebou hádat o tom jestli jsem ti dal dobrou odměnu nebo ne..

Flann
15.08.2014, 21:32
Kdy jsem od tebe dostal nejake Dia? furt jsem dostaval Glow, stone ... a to jsem byl na všech tvých eventech ...

kelisovka
15.08.2014, 21:37
Kdy jsem od tebe dostal nejake Dia? furt jsem dostaval Glow stone ...
Flanne... O výběru balíčku rozhoduje VŽDY eventer. Jinak všechny balíčky byly v a-teamu odsouhlaseny jako vhodné.

Flann
16.08.2014, 09:19
:lock: Prosím nemá cenu to dále rozebirat Tucnikovi se ve hře pak omluvím

tucnik
16.08.2014, 10:39
No touhle to cestou to nemá smysl řešit, že jsem ti nedal ani dia to fakt nemá cenu rozebírat.. Napsal si svůj názor na něj máš plné právo, ale tak trošku divně jsi to chtěl řešit..

Krakono
16.08.2014, 12:27
Lock na žádost autora tématu :lock:

Palan
17.08.2014, 13:36
Vyjádření hlavního administrátora serveru:

S tucnikem byly už dříve nějaké problémy, ale co vím tak tento event proběhl normálně. Je pouze na eventerovi, zda pořádá 3, 5 nebo třeba 10 kol. Záleží na počtu lidí, času, atd. To samé odměny. Na webu jsou balíčky (schválené admin týmem) a po eventu je vybrán jeden z balíčků, který je vítězům rozdělen.
BAN jsem prověřil a vypadá to, že je za spamování eventera (30 minut - do konce eventu) takže v pořádku.

Ještě dodám, že teď přes prázdniny, kdy spousta lidí a členů týmů čerpá síly někde na dovolené, není možné pořádat normálně eventy, protože nejsou lidi na jejich pořádání, tak prosím buďte shovívaví k problémům a komplikacím, které tím nastávají. Už zbývá jen 15 dnů a pak zase všechno pojede normálně. Jinak co se týká eventů a eventerů po prázdninách je začnu zase víc hlídat a nevylučuji nějaký nábor kvůli doplnění jejich počtu.

dada93
17.08.2014, 14:17
Unlock na žádost autora tématu

Flann
17.08.2014, 14:18
Palane tím si naznačíl že bude nábor? a ohledne eventu bylo nas tam asi 8 ...

dada93
17.08.2014, 14:22
Nábor se včas dozvíte na Webu ! :lock: