PDA

Zobrazit v plné verzi : Problém

noriamcraft
01.07.2014, 11:34
Topic je mierený na adminov servra.

Zdravím. Približne pred mesiacom bola vada na tomto servry, ktorá viedla k resetnutiu všetkých locknutých itemov v hre (na celej mape každá truhlica, pec). Touto cestou by som chcel poukázať, že mám nadmerný pozemok vo výstavbe (mesto noriamcraft) a je tam cca 250 truhlíc a ďalších vecí ako sú pece atd.

Otázka - nedalo by sa to upraviť na pôvodné minule hodnoty - kto mal prístup tu má ho teraz tu.. Sám sa do toho znovu nepustím a kazí mi to hranie, kvôli ktorému sa nezdržujem často na tomto servry. Ďakujem za pochopenie.

Palan
01.07.2014, 13:45
Nechápu jak to myslíš, můžeš uvést nějaký příklad?

noriamcraft
01.07.2014, 15:58
Chestky v meste (kompletne každá) je resetnutá takto: na jednu mal právo subjugate na jednu bimbo atd.. (nebol by problém dať to s5 ale kedže ich mám cez 250 je mimoriadne obtiažné nahodiť právo ľudom, ktorý tam právo mali mať, taktiež to je na peciach obyvatelia mesta maju povolene pece v meste (niekde ano niekde nie..) pecí je tiež cez 50..

Palan
01.07.2014, 16:04
To je bohužel problém nejnovější verze pluginu LWC - nefunguje "sdílení" truhel (viz nefunkční příkaz /cremove). V databázi jsou informace o tom, kdo má truhlu "nasdílenou" stále uloženy, takže k žádnému restartu pravomocí z hlediska přístupů nedošlo.
Zítra dopoledne na to kouknu a pokusím se nahradit současnou verzi něčím aktuálním...