Zobrazit v plné verzi : O5 se neda připojit
Ahoj zase nejde server nebo jde ale vždy to spadne nadalo by se s tím něco dělat ?
Díky Flann
Přeji příjemný den :)
Téma přesunuto do jiné sekce ....
Bohužel nastal problém s pluginem, server jsem zatím restartoval, takže se dá připojit. V tuto chvíli se danou situaci snažíme řešit...
Příčina problému byla odhalena, uvidíme zda řešení, které jsem jako opravdu aplikoval pomůže (doufám, že jo :D )
Palane bohužel ... furt mi to padá a nenačítají se Chunky ... takže to nejde :(
noriamcraft
06.06.2014, 21:55
Mám otázku mimo témy -> prečo došlo k exponenciálnemu klesnutiu hráčov na tomto servry? (celý týžden tak 1-2 hráči max. online)
Protože teď ten server nejde no
noriamcraft
06.06.2014, 22:03
Server online -> práve som sa napojil žiadnu chybu som nepostrehol
Ano ale mě nejde neboť se mi nenačtou chunky a padá to a nejsem jediný komu to dělá :)
Jinak Dobrou noc :) :D
Server by měl již normálně běžet. Jinak co se týká nižšího počtu hráčů: v červnu je pokles vždycky, zřejmě kvůli konci školního roku, nicméně během příštího týdne snad zahájíme nějakou kampaň na "návrat" hráčů.
noriamcraft
06.06.2014, 22:49
server offline znovu
noriamcraft
06.06.2014, 23:24
smiem sa spýtat ci bude problém vyriesený do pol hodinky alebo aspon priblížny čas? -> predom vďaka za odpoveď (čí má cenu čakať)
Bohužel vzhledem k tomu, že to vypadalo, že je problém vyřešen a vyřešen není, tak nemohu sdělit, kdy server normálně půjde...
Nerad bych to zakřiknul, ale vypadá to, že problém byl způsoben pluginem NoLagg (!) :D Server běží již 12 hodin bez sebemenšího problému, tak uvidíme...
No palane .... šlape to jako značkové hodinky
no uvidíme.....
Flann :)
:lock: Zatím zamykám, problém je asi vyřeše, v případě opakování se opět toto téma odemkne...
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.