PDA

Zobrazit v plné verzi : Pár připomínek - Eventy

marsupilami
02.06.2014, 17:40
Zdravím, dopředu říkám, že tímto nechci nikoho urážet a ani nikomu nadávat. Jde čistě o můj názor.

1) Eventy - Eventy, které se zavedli na středu a neděli jsou výborný nápad. A ještě, když se přidal kalendář Eventů na web, měl by být každý event dopředu připraven a vyzkoušen, nemám pravdu ? A to je právě to o čem bych se chtěl zmínit. Eventy od ostatních eventerů jsou vždy připravené, ozkoušené, začínají včas a fungují, ale jediný, kdo toto asi nezvládá je Tucnik. Není to jen jeden event, ale už několik eventů za sebou, které on dělal nefungovali a muselo se čekat snad půl hodiny (nepřeháním), než se problém vyřešil. Například jeho předminulý event, což měl být kill that cobble, který nefungoval a trvalo okolo 20ti minut, než všechny naportoval na jiný event a všechno bylo chaotické. A to ještě nemluvím o posledním eventu ( 1.6.2014 ), který skončil naprosto katastrofálně. Začít dělat event půl hodiny po čase ve kterém měl začít není zrovna dobré a k tomu ani nefungoval... Byl to závod na koních ( přesné jméno si nepamatuji ), ale takový že hráči vyskakovali z residence eventu, Tucnik do 19:30 na nic nereagoval a ještě mi udělí kick když sem mu napsal jestli by nebylo lepší dát jiný event..(což si můžete zkontrolovat) Nakonec se asi v 19:35 tento event pustil, ale takovým způsobem, že to nebylo naprosto fér : Na eventu zbylo už asi jen 5 lidí, protože to čekání nikoho nebavilo, startovací systém byl udělán tak, že Tucnik řekne start a až 3 sekundy potom, pistony odstraní 1 x 4 blocky bariéru, která stejně nezabrání hráči vyjet klidně o 5 sekund dřív, když kůň vyskočí myslím asi 4 blocky, a dát tam jeden ? :D co je to za start ? :D a to už někteří hráči byli v půlce trati ... a za to pak chce dávat odměny ? za něco co bylo naproste neregulérní a nefungovalo to ? PS: Nepíšu to proto, že jsem event nevyhrál, ale proto, že eventy od Tucnika už nějakou dobu nefungují a on to do příště nikdy nezlepší :-/ ROZHODNĚ TO NEPÍŠU PROTO ŽE SPOLU MÁME NĚJAKÝ KONFLIKT, NA TO SE HO MŮŽETE ZEPTAT SAMI A MYSLÍM SI ŽE NEJSEM JEDINÝM ZASTÁNCEM TOHOTO NÁZORU. A ROZHODNĚ TO NEPÍŠU ZA NĚJAKÝM ÚČELEM "POŠPINIT HO". Jde mi jen o to, že eventy jsou to, na co se na serveru těším nejvíc a chtěl bych, aby byly dobře udělané a zábavné. Vím, že můžu čekat odpověď ve stylu, že chybovat může každý, ale žádnému z eventerů se toto nestává. :)

2) Král Eventů - Opravdu nechci být nějak hysterický a na minuty přesný, ale jelikož jsem teď krále eventů vyhrál a na webu píšete, že odměna za 1. místo, tedy VIP platí od 2.6.2014, což je od půlnoci na přelomu 1.6. na 2.6. 2014 :D, ale chápu, že o půlnoci mi to asi nedáte :) tak čekám, že alespoň odpoledne už VIP budu mít, nebo že se zeptám moderátora, ale pak jsem si psal s Flannem (král eventů za květen) a ten mi napsal, že se s palanem dohodl, že mu VIP klidně prodlouží ( omlouvám se jestli jsem to špatně zformuloval ) :)

A na závěr bych se chtěl zeptat :) Při posledním náboru se jako eventer vybral Jemino, ale v admin týmu na webu zapsán není a na serveru už jsem ho taky dlouho neviděl, on už není eventer ?

:banan: MarsupilaamiCZ :banan:

Palan
02.06.2014, 19:28
1 - Díky za upozornění, už jsem podobné informace zaslechnul i z jiných zdrojů - budu to hlídat a případně zakročím.
2 - VIP máš už nastavené, chyba na naší straně, omlouváme se!

Jemino již eventerem není (spolu s TheRay byl vyhozen z týmu).

marsupilami
02.06.2014, 20:30
Děkuji za rychlou odpověď :) a rád bych se zeptal i když vím, že to není moje věc, proč byli vyhozeni ? :(

1.Nějakou středu nejsou eventy, což je škoda když mají být pravidelné :-/ to je málo eventerů nebo proč se nekonají ? :D

2. Když mám teď to VIP tak k tomu by mělo být i 10 000 dolarů. Nevím kolik peněz jsem měl před tím ale na 99 % si myslím, že jsem je nedostal, potom bych potřeboval vytvořit virtual chest a dále je k VIP napsáno 4 spawn vejce a za krále eventů ještě 2 spawn vejce, jak si o to mám zažádat ? (Nikdy jsem VIP neměl tak se omlouvám kdybych si dělal nárok na něco na co nemám) - JIŽ VYŘEŠENO S HAKEM

Palan
03.06.2014, 18:34
Eventy jsou, jen eventeři nebyli schopni si je ještě vypsat na web...
K VIP: "* Hlavní cenou pro krále eventů je GOLD VIP bez jednorázového zisku 15 000$ a 4 spawn vajec! Pokud hráč vyhraje krále eventů 2x po sobě, dostává podruhé místo GOLD VIP rovnou DIA VIP !!!"
jinak tedy :lock: