Zobrazit v plné verzi : Stížnost na chování člena A-tymu Mercuriuzz
Tímto chci podat oficiální stížnost na člena A-tymu Mercuriuzz.
Mercuriuzz si na mě chce evidentně něco dokazovat neboť se plete do věcí do, kterých mu nic není.
Obviňuje mě z obtěžování hráčů, i když to bylo s daným hráčem dovoleno.
Opakovaně mi vyhrožoval BANem, i když jsem neporušoval žádné pravidlo.
Bez důvodně mě portoval z místa na místo. Následně mě sledoval a vyhrožoval mi.
Dnes mě bezdůvodně kickoval za lagování serveru, i když jsem server nijak nelagoval.
Dev.Raven
06.05.2014, 18:18
Dobře tedy, na začátek si přečti http://forum.project-nemesis.cz/showthread.php?33112-Nevhodn%C3%A9-chov%C3%A1n%C3%AD-hr%C3%A1%C4%8De-Tomi97
k bodům tvé obžaloby...
ano, něco mi do toho je pokud si hráči stěžují, že je obtěžuješ
nikdo ti nic nedovolil, ty ses totiž na svolení neptal, portování na home ti rozhodně nikdo nedovolil
ano, opakovaně ti vyhrožuji dočasným banem za obtěžování hráčů
z místa na místo jsem tě portoval protože: 1) jsi lezl do domu který jsem zrovna stavěl, 2) běhal si za jiným hráčem a obtěžoval jej tím, vyhrožování popsáno o bod výše, obvinění ze sledovaní odmítám, nic takového se nestalo
o posledním bodu by se dalo spekulovat, server sice nelagoval, ale tvoje počínání lze vyhodnotit jako pokus o jeho zalagování
nikdo ti nic nedovolil, ty ses totiž na svolení neptal
Na svolení jsem se ptal.
Dev.Raven
06.05.2014, 18:23
Na svolení jsem se ptal.
zajímavé že o tom daný hráč vůbec neví ^-^
EDIT: nejen že o tom neví, popírá skutečnost že by ses vůbec na svolení ptal
Nevím co ti bylo řečeno, ale já se na svolení ptal. Sice jen jednou, ale ptal
Dev.Raven
06.05.2014, 18:28
Nevím co ti bylo řečeno, ale já se na svolení ptal. Sice jen jednou, ale ptal
To je pouze tvoje tvrzení, ale dobře, na chvíli přistoupíme na to, že ses na svolení ptal. můžu vědět k čemu přesně to svolení mělo být?
Jednalo se o vytvoření jedné fotky daného hráče. Žádná fotka ovšem vytvořená nebyla. Bylo to pouze předstírané, protože si mi vyhrožoval, že pokud nějakou vytvořím dostanu BAN. A jelikož jsem k tomu dostal svolení dost by tě to utřelo :D a opakuji, že žádná fotka vytvořena nebyla
Dev.Raven
06.05.2014, 18:49
Jednalo se o vytvoření jedné fotky daného hráče. Žádná fotka ovšem vytvořená nebyla. Bylo to pouze předstírané, protože si mi vyhrožoval, že pokud nějakou vytvořím dostanu BAN. A jelikož jsem k tomu dostal svolení dost by tě to utřelo :D a opakuji, že žádná fotka vytvořena nebyla
ano, toto svolení si dostal, ale je mi jedno jestli sis fotku udělal nebo neudělal, to že jsi dostal svolení si udělat fotku neznamená, že za hráčem můžeš pořád lozit, mimochodem psal jsem přesně
"prestan za ni lozit nebo si od mc odpocines je to regulerni obtezovani"
nikdy jsem nic o žádné fotce nenapsal, banem jsem ti vyhrožoval pouze za obtěžování neustálým sledováním
že ji obtěžuji a, že za ní lezu si psal, i když jsem byl od ní několik tisíc bloků
Dev.Raven
06.05.2014, 18:55
2 lidi si pamatují něco jiného než ty, je mi líto
(btw, pořád si nevysvětlil ty pokusy o port na home atd )
Je snad proti pravidlům chtít portovat se na cizí home ?
Dev.Raven
06.05.2014, 19:11
není to trošku divný pokud víš, že tam nemáš co dělat a několikrát si byl upozorněn ať hráče přestaneš obtěžovat?
Pokud si hráč stěžoval na tvé neustálé dolézání a obtěžování, je samozřejmě normálním postupem, že to eventer/helper musí řešit. Reakce Mercuriuzze byla naprosto adekvátní (upozornění ať za daným hráčem nechodíš / výhružka BANem pokud to porušíš).
Kick za lagování serveru - teoreticky k zalagování serveru mohlo opravdu dojít (spamoval jsi příkaz /home <jmeno hrace>; jak to funguje: napíšeš /home <jmeno hrace>, server zpracuje příkaz, pošle dotaz do databáze, přijde mu výsledek dotazu, zkontroluje práva zda se můžeš/nemůžeš portnout a pak tě portne/neportne - stačil by tak hůře optimalizovaný plugin či špatně napsaný dotaz na DB v rámci pluginu a opravdu by mohlo dojít při rychlém opakování příkazu k zalagování/pádu serveru).
Navíc chat má pro tyto příklady automatickou ochranu (zrovna včera mně to kicklo když jsem několikrát po sobě během krátké chvíle napsal /memory), které v tvém případě však nezafungovala (posílal jsi to asi moc pomalu za sebou :) ) => z toho můžeme vidět, že si Mercuriuzz nevymyslel jen tak KICK za nějaký nesmysl.
V poslední řadě co se týká kicku - SPAM v chatu = warn/kick. Tak to vždycky bylo. Nikde není napsáno, že je warn/kick pouze za spam slovní a ne za spam příkazy!
P.S.
A řešit tady takové problémy, jako zda proběhlo či neproběhlo focení někoho ve hře kde má xicht z kostiček, je opravdu k smíchu (a to z obou stran - jak údajně fotícího hráče, tak mravokárce kterému se focení nelíbilo)- takže to komentovat opravdu nebudu...
Téma nechám odemčené do 20:00, pak bude zamčeno, aby se předešlo dalšímu spamu a zbytečným hádkám lidově řečeno o h*vnu.
Mercu a tohle jak souvisí s původním textem ?
Členové týmu jsou ve hře především od toho, aby pomáhali hráčům. Stížnost bych byl ochoten akceptovat v případě, že bys dostal BAN bez upozornění za přiblížení se k hráči.
Takto považuji toto téma za vyřešené a tím pádem se STÍŽNOST ZAMÍTÁ
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.