Zobrazit v plné verzi : unban
Taletule
15.04.2014, 18:21
Chtěl bych požádat unban na acc Taletule kvůli používání X-Ray byla to chyba psal jsem už předtím správy dvě kde jsem to objasňoval, ale ony se neuložily a tak to píšu znovu.Byl to jen hec ve škole, a tak se omlouvám a předem děkuji za odpověď. Taletule
Taletule
15.04.2014, 18:25
ještě jsem zapoměl omlouvám se za použití a už to nikdy neudělám, ale spawner jsem nenašel já ale kámoš s kterým hraji tak bych byl rád za jeho ponechání klidně mě za to vezměte všechny peníze, ale on byl ráž že našel svůj první spawner.Děkuji za pochopení Taletule
Jedná se o porušení pravidel serveru - viz http://minecraft.project-nemesis.cz/survival/pravidla/ . S pravidly souhlasíš při registraci. Projednám to, ale vzhledem k tomu, že se výskyty x-raye objevují stále častěji, budeme to do budoucna muset postihovat BANem bez možnosti unbanu...
Zítra ti sem napíšu, jaký trest dostaneš ty
Tak tedy BAN do 24.4.2014, smazání $ + diamantů
Taletule
17.04.2014, 11:26
OK děkuji moc.
Taletule
24.04.2014, 20:52
ahoj jen se chci zeptat, proč mám stále ban, dnes je 24 a už je i večer a stále nic, tak jsem se chtěl zeptat.
Vyřízeno v pozdních nočních hodinách :lock:
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.