Zobrazit v plné verzi : Zmizení Dia a Ironu
Ahoj,
Dneska jsem začal dělat na novém shopu,vložil jsem do něj všechny své dia a iron blocky.Po chvilce se přijdu podívat a kde byli dia je jen 1 ks,kde byli iron blocky byl jen 1 ks.Hledal jsem pomoc u Admin-Teamu ,ale očividně mě ignorovali.Prosím o pomoc,byli to všechny mě diamanty.
Jak jsi do něj diamanty a iron blocky vkládal?
/scs sell this 1 170 a pak jsem shop otevřel a dal to do něj.
hmmmm a neudělal jsi to naopak ? jako že jsi dia dal do iron blocku shopu a iron blocky do dia shopu ?
http://minecraft.project-nemesis.cz/survival/tvorba-shopu/
jediný postup co vidím na webu ohledně doplňování je doplnění pomocí příkazu "/scs add"
můžu se kouknout co vytáhnu z logu, ale nic neslibuju...
A ještě mi sem napiš prosimtě jakým způsobem tě ingorovali moderátoři ve hře. Abych mohl sjednat nápravu!
Neodpovídali.Přitom si pořád psali do chatu.Neberte to jako urážku Palan chtěl abych to sem napsal.
Tak příště zkus napsat do HELP kanálu, nebo je oslovit přímo, třeba si toho jen v chat-spamu nevšimnuli - kouknu se do logu na ty věci a zítra večer ti je nahradím pokud tam něco bude
Ok díky a psal jsem do help.Ale byli v arénách,tak možná jen neměli čas na odepisování.Všichni tam ale nebyli.
Je tam strašně moc dat, kouknu na to přes víkend.
Kontaktuj mně ve hře, tam to dořešíme. Zatím :lock:
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.