PDA

Zobrazit v plné verzi : Uban

bibabiba
24.03.2014, 06:58
Chtěl bych požádat o Uban na svůj účet, vím za co jsem ho dostal a už se to víckrát nebude opakovat. Děkuji

Palan
24.03.2014, 21:12
BAN byl nejprve za bugování $ pomocí jobs a nyní jsme objevili, že jsi používal i x-ray, takže tvůj unban se bude muset projednat.

EDIT: Krakono Tě ještě navíc banoval za multiaccount (obcházení BANu), takže těch přestupků je opravdu více než dost...

bibabiba
25.03.2014, 19:26
jakej máte důkaz že jsem používal x-ray a ten multiaccount byl jen proto že jsem to chtěl projednat

Krakono
25.03.2014, 19:41
Odpovím na tvojí druhou otázku ohledně multiacc: Při BANu Ti konzole napíše, že máš svůj BAN rešit přes fórum tzn. že nemáš zakládat další postavu, tím jsi porušil pravidlo. Zbytek Ti napíše Palan. Jinak by jsi měl být vůbec rád, že se s tebou vůbec zaobíráme, dříve byl za jakýkoliv z tvých prohřešků (bugování, multiacc a x-ray) PERMA Ban.

Palan
25.03.2014, 19:52
Je sice neslušné odpovídat na otázku otázkou, ale nejdříve Tě poprosím odpovědět na tuto otázku: Používal jsi x-ray, nebo ne? Žádám pouze o odpověď ano/ne a pak předložím případné důkazy.

bibabiba
25.03.2014, 20:31
ANO použil jsem texture pack abych si zkontroloval obvody a nemusel nic kopat, a taky na hledání nevypokaných cavek

Palan
25.03.2014, 20:38
X-Ray byl také použit na vykopání diamantů. Pokud chceš důkazné screeny (klikaté chodby v podzemí přímo k diamantu), můžu je samozřejmě poskytnout. Zítra večer Ti sem napíšu, jak unban dopadne, ale jak sám musíš uznat, máš těch přestupků dost :P

bibabiba
25.03.2014, 21:39
Ano, uznávám svou chybu, vždycky jsem byl průserář. :D

Palan
28.03.2014, 18:26
Takže:
* BAN na 14 dnů (do 8.4.) +smazání diamantů & dalších rud za x-ray
* SMAZÁNÍ LVL z práce & $ za bugování jobs

Je to tvá poslední šance o unban. Jakýkoli další prohřešek proti pravidlům (byť třeba nedokácené stromy) bude bez možnosti unbanu!