Labe-Labe
09.03.2014, 23:13
dostal jsem od kámoše tip na x-ray, bohužel jsem si ho vyzkoušel na blbém místě a i ho blbě využil a za to se omlouvám natěžil jsem s ním asi 90 diamantů a pak mě to i přestalo bavit těžit, ale i tak jsem ho dále používal na hledání hráčů a chtěl bych se všem omluvit a žádám tím i o odebrání banu na nick Labe a slibuju, že už ho nepoužiju
využíval jsem ho druhéj den a jde vidět, že je tu dobrá kontrola :palec_nahoru: takže ho ani nikomu zde nedoporučuju používat
diamanty co jsem našel pomocí x-ray mi můžete sebrat jsou v mé resce Labe2 ve sklepě ve formě dia bloků je jich tam asi 18 ale všechny jsem pomocí x-ray nenašel i tak mi je vemte všechny ať si pamatuju, že hackovat se nemá:smutný:
využíval jsem ho druhéj den a jde vidět, že je tu dobrá kontrola :palec_nahoru: takže ho ani nikomu zde nedoporučuju používat
diamanty co jsem našel pomocí x-ray mi můžete sebrat jsou v mé resce Labe2 ve sklepě ve formě dia bloků je jich tam asi 18 ale všechny jsem pomocí x-ray nenašel i tak mi je vemte všechny ať si pamatuju, že hackovat se nemá:smutný: