Přihlásit se

Zobrazit v plné verzi : Reska

mrbean
19.02.2014, 21:47
Jen bych chtel poprosit o zvětšení resky http://minecraft.project-nemesis.cz:8124/?worldname=world_normal&mapname=surface&zoom=5&x=-1053.6942849106008&y=64&z=3302.0834871985317
,protože už je to docela slušně zastavěnýa navíc tu pořád přibývají hráči a já je už némám kam dávat teda mám jenže do neupravený krajiny a tu upravim asi spíš po zvětšení a co se týče té kruhové pevnosti ve vnitřku budou asi farmy na obsidian nový důl a zvířecí farma + pokus se zvířecí trapkou.Prosím o co nejrychlejší schválení.:mrgreen: A navíc sem zjistil skutečnou velikost resky je to 332x154 což znaméná že po zvětšení na 664x154 mě to bude stát 15 338.4 dolaru.:mrgreen:

Coshboyak
22.02.2014, 04:24
Co se týče neupravené krajiny tu stejně bude třeba upravit, ale v tomto případě bych spíše doporučil zvětšit residenci do šířky než do délky.

Dále bych si dovolil přidat pár podmínek k tom než ti bude zvětšená. Stavby na tvé residenci jsou chaoticky postaveny tak že to vypadá jak když je to bezúčelné. Dodejte tomu trochu detailů jako cesty atd...Poté ty zbytky stromů kde poletuje jen koruna z listí. Budou pryč dříve než se tam půjdu podívat. A věřím že to je v plánu, ale ty zásahy do krajiny bych prosil také zamaskovat, aby tam nebyli vidět nevzhledné tvary jako z ničeho nic stěna z dirtu.

Na konec už jen doporučení pokud možno udělat si sklad aby ty chestky nemuseli zabírat tolik místa k eventuálnímu přistavění dalšího domu ;)

Ps: Toto nemusí být konečné a může se k tomu vyjádřit ještě kdokoliv z admin teamu.

mrbean
22.02.2014, 14:29
OK Budu se max snažit až bude hotovo tak přiložím fotku nové res.PS : dík za odpověd :aaaa: