Corvus
06.01.2014, 23:15
Dobrý den
-Žádám o možnost zřízení residence 500x500 na jméno postavy Shogun.
-Jedná se o podzemní stavbu, která bude zasahovat i na povrch (tj. kopec se vstupem, sochy a cesta).
-Název stavby ještě není vymyšlený, ale pravděpodobně se stavba pojmenuje "Citadela".
-Materiálně se bude skládat z kamenů (venkovní část) vnitřní část plánu kombinaci Kamene, svítícího kamene a mramoru + sem tam něco jiného (např. sklo, vlna, železo, zlato, dřevo).
-Doba stavby se odhaduje na 1 až 3 měsíce. (podle vytížení v práci a okolností)
-Vzhledem k velikosti residence nebudu okolo stavět žádné ploty atd. a nepoužiji příkaz pro zakázání pohybu
-Celková cena residence by měla být 37500,-
Poloha stavby dle dym mapy:
(uprostřed je residence Základ, patřící mně)
http://minecraft.project-nemesis.cz:8124/?worldname=world_normal&mapname=flat&zoom=2&x=-4528&y=64&z=947.0000000000002
Pokud budou potřeba podrobnější screeny a nákresy, tak mi sem prosím napište a já je dodám.
Děkuji za Váš čas a doufám že vyřízení proběhne bez problémů.
S pozdravem Shogun
-Žádám o možnost zřízení residence 500x500 na jméno postavy Shogun.
-Jedná se o podzemní stavbu, která bude zasahovat i na povrch (tj. kopec se vstupem, sochy a cesta).
-Název stavby ještě není vymyšlený, ale pravděpodobně se stavba pojmenuje "Citadela".
-Materiálně se bude skládat z kamenů (venkovní část) vnitřní část plánu kombinaci Kamene, svítícího kamene a mramoru + sem tam něco jiného (např. sklo, vlna, železo, zlato, dřevo).
-Doba stavby se odhaduje na 1 až 3 měsíce. (podle vytížení v práci a okolností)
-Vzhledem k velikosti residence nebudu okolo stavět žádné ploty atd. a nepoužiji příkaz pro zakázání pohybu
-Celková cena residence by měla být 37500,-
Poloha stavby dle dym mapy:
(uprostřed je residence Základ, patřící mně)
http://minecraft.project-nemesis.cz:8124/?worldname=world_normal&mapname=flat&zoom=2&x=-4528&y=64&z=947.0000000000002
Pokud budou potřeba podrobnější screeny a nákresy, tak mi sem prosím napište a já je dodám.
Děkuji za Váš čas a doufám že vyřízení proběhne bez problémů.
S pozdravem Shogun