Zobrazit v plné verzi : JJohn + Drxchaj - krádež věcí
Dobrý den,
dnes jsme se 2, JJohn a Drxchaj, stali obětmi krádeže.
Šel jsem společně s hráčem Drxchaj šel 'potrestat' hráče Sasanek(na serveru leze na nervy většině lidí, a v residenci má pvp :-D ). Nebyli jsme tam sami, ale přišli ještě další. Mimo jiné i saytam, který kromě Sasanka pozabíjel i nás dva. Následně si vzal naše věci, a nechal něco u sebe doma. My jsme si vzali jiné, když se vrátil, tak jsme ho zabili, a protože potrefená husa se vždycky ozve, nahlásil nás Coshboyovi, který to musel řešit. Nakonec on dostal svoje, my odešli bez většiny našeho.
Chtěl bych poprosit o vrácení zbytku, mně chybí 3 dia enchantlé krumpy, ench. lopata, a ench. luk. Drxchaj doufám napíše, co mu chybí.
Děkuji
JJohn
Tohle ať dořeší moderátor co byl v tu dobu ve hře (Coshboy). Ale jak píšeš "Šel jsem společně s hráčem Drxchaj šel 'potrestat' hráče Sasanek(na serveru leze na nervy většině lidí, a v residenci má pvp :-D )" -> šli jste tedy úmyslně do jeho residence, kde víte, že má PVP a místo abyste zabili vy jeho, zabil vás někdo jiný- vzhledem k tomu, že jste věděli o PVP a šli tam s úmyslem bojovat, tak mi to se slovem "krádež" moc nesedí (navrácení věcí určitě předem domluveno nebylo)...
Na druhou stranu - jestli Coshboy tento spor řešil a někomu něco vracel, tak by měl dořešit i ten zbytek, takže počkejte až se k tomu vyjádří.
Ano, přímo jsme věděli, že má v rezidenci zaplé pvp, a šli jsme s úmyslem bojovat. Ale nejdřív nás oba zabil saytam, a pak, když jsme mu to vrátili, se tváří ublíženě. Hlavně to jsem chtěl zdůraznit.
Jakožto přímý účastník chci dodat, že se saytam nejenom tváří ublíženě, ale ještě k tomu po mně chtěl vrácení věcí (které jsem si vzal, když spadl z věže a zabil se), které mi vzal předtím (a tvrdil, že jsou jeho, ale prý už musel jít a Coshboy řekl, že na to s***). U sebe jich měl ale jenom malou část, protože si je šel dát do svého domu (pozorováno na dynmapě), takže bych chtěl, aby vrátil vrátil věci, které má v chestkách mně a JJohnovi.
Děkuji
Drxchaj
Coshboyak
08.12.2013, 20:24
Zdravím, ingame jsem vás všechny několikrát varoval včetně majitele residence, který neměl označeno, že je v rezidenci zapnuté PVP a za to také dostal ban. Vzhledem k tomu, že jak píšeš jste tam šli dobrovolně za účelem PVPčkovat a nechali si u sebe plno cenných věcí považuji to za vaší blbost. Proto ani nemám chuť to nijak řešit. Jinak hnedle na místě jsem koukal do beden co tam bylo a žádné dia ani jiné extra cenné věci tam nebyly.
Vzhledem k tomu že vaším zabíjením byl po tom co jsem se lognul ingame zaspamovanej celej chat a s tím i plno informací v oblasti mapy tak hledat důkazy o tom co sebral a co ne by zabralo více času než je zdrávo, proto to už nijak řešit nehodlám.
Nechť je vám toto ponaučením do příště. S pozdravem Coshboy
Sečteno podtrženo - o PVP jste věděli a šli jste tam kvůli boji. Navíc vzhledem k tomu, že moderátor (Coshboy který se zde před chvílí vyjádřil) NIKOMU nic nevracel (tudíž žádný hráč nebyl znevýhodněn ve smyslu "mně si nevrátil věci a jemu jo") jsme se po dohodě v týmu usnesli na tom, že věc dále řešit nebudeme (hlásili by se další a další lidé, které někdo zabil třeba v PVP areně a nevrátil jim věci).
Něco jiného by bylo, kdybyste se portnuli do residence bez vědomí, že je tam PVP. To by samozřejmě k potrestání majitele a vrácení věcí došlo! Stejné by to bylo v případě, kdy byste se dohodli, že si věci po boji vrátíte (k čemuž také nedošlo)!
:lock:
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.