Zobrazit v plné verzi : Minecraft 1.6.4 na MAC OS (mavericks)
nazdar
ja by som sa chcel opytat, ci je moznost hrat minecraft na nemesis aj ked mam mac os.
problem je totiz v tom, ze kym fungoval spoutcraft, vsetko bolo v pohode a do hry som sa mohol lognut cez .jar spustac. neskor sa objavila ta chyba s nekonecnym natahovanim hry a po novom (navod som si nasiel na vasej stranke) mate k dispozicii len .exe subor, ktory na macu zial nespustim. skusal som si to vyriesit nejak cez net ale jedine co mozem je to, ze si cez oficialny MC launcher nahodim 1.6.4 verziu a mozem dat len demo play. to je vsetko. je teda nejaka moznost, ze sa na vas mc server este niekedy prihlasim a mozem dalej pokracovat v hre alebo skor nie?
vdaka ^^
zkus tento http://keicraft.net/KeiNett_Launcher.zip pokud to nepujde, tak jeste nekde najdu verzi primo pro 1.6.4
velka vdaka ^^ ale zistil som po nalogovani do hry, ze komplet cely moj dom bol zniceny (asi vymazany adminom), takze to vyzera tak, ze viac uz MC hravat nebudem kedze som sa tam na nom dost namakal a vsetko robit od zaciatku sa mi nechce. kazdopadne ti ale dakujem :)
Pošli screen z mapy, případně souřadnice kde se stavba nacházela + název residence, jaký ta stavba měla
clean: jj, mimo mesta palet
palan: fuh, nazov rezidencie si uz presne nepamatam, no tusim som ju nazval len svojim menom v hre "onomatopoje". prikladam zaroven screen. tam kde mam postaveneho hraca by mal byt priblizne stred mojho predchadzajuceho domu.
edit: povodny obrazok, ktory som nahral cez forko bol prilis maly, takze tu je link na imageshack
http://img849.imageshack.us/img849/5865/0xs6.png
Když napíšeš datum, kdy to tam stálo (nebo aspoň jestli třeba začátkem srpna / koncem srpna), můžeme se tu stavbu pokusit vytáhnout ze zálohy.
Jinak - žádné stavby (ještě k tomu pokud je na nich residence) nebouráme. Buď to muselo být několik měsíců rozestavěné, nebo to muselo porušovat pravidla (cobblestone budka apod.)
nn, cobbelstone tam nebol ani to nebolo nedokoncene. Bola to klasicka stavba, ktora splnala nalezitosti a bola podla pravidiel, bola na nej taktiez rezidencia, povoleny pocet blokov hore, povoleny dole (mal som tam totiz tajnu chodbu a secret passage door, ktorym sa tam dalo dostat a ta chodba bola prepojena s bratovym domom. Jeho dom je inac tiez vymazany :D Parkrat som sa pri mojom dome zhovaral aj s adminmi, raz-2x som tam s nimi riesil jedneho hraca, ktory porusoval pravidla atd, takze ak by to bolo nevhodne, upozornili by ma.
Kedy sa to stalo, netusim. Nebol som na mc od tej doby, co sa vyskytla ta chyba so spoutcraftom a predtym som mal plno povinnosti, takze som sa logol raz za cas a skontroloval, ci mi to este stoji a aby som predisiel vymazaniu z dovodu neaktivity. Myslim, ze v dubnu/kvetnu to tam este bolo. Ale na druhej strane, nemusis sa tym obtazovat, nechcem ti pridavat nejaku robotu navyse.
Do konce týdne dám vědět. Souřadnice mám, najdu podle toho stavbu v záloze, ale je divné že by jen tak zbourala údržba normálně stojící dům.
Ok, vdaka :)
Nuz, netusim, co sa mohlo stat a preco sa vymazala. Mam este jednu stavbu (taky mensi, primitivny hrad), nedaleko domu a ta stoji stale. A moj hlavny dom, kde som mal dookola zahradu, sklennik, kakaovniky, ohradu so zvieratami, vybavenie vo vnutri atd, je zmazany.
Je to ono http://nemesisup.cz/files/public/scrn-4.jpg ?
jj, to je ono. fuh, obrovska vdaka. brat sa isto tiez potesi, ze mu opat stoji dom :D ale to uplne napravo, co je cele drevene, netusime komu patri. to tam bolo postavene az po nas.
tak este raz, dakujem ti :)
Ty domy ještě nejsou vráceny, takhle jsem to našel v záloze a převedu to zítra. Je to takto - dům 1 a 2 jsou vaše a ta 3 je cizí ? http://nemesisup.cz/files/public/hovno-3.jpg
Reska byla přes obě stavby nebo každá stavba měla vlastní? Zítra to tam hodím ze zálohy (včetně obsahů truhel to bude)
kazda stavba mala vlastnu. mali sme to podelene tak, aby nam nikto nezbural tu podzemnu chodbu a zaroven, aby sme sa zmestili do povoleneho poctu blokov. to si potom ale mozme uz vlastnorucne upravit, nech s tym nemas prilis vela roboty. staci to len nejak namatkovo hodit do resky, pochybujem, ze by to niekto nicil a my si to uz upravime podla seba.
Dám to tedy do jedné velké residence. Pak napiš moderátorovi, ať tu residenci na tebe přepíše. Dneska po 16 hodině by to mělo být
bol som sa kuknut do hry ale dom je stale zburany. treba pockat, kym sa zaloha nejak obnovi?
bol som sa kuknut do hry ale dom je stale zburany. treba pockat, kym sa zaloha nejak obnovi?
Včera nastaly technické problémy při přesunu domu (nepřenesl se obsah truhel). Pokusím se to do večera opravit. Až to bude, dám vědět sem.
ak su problemy s truhlami, s tym sa nemusis vobec zaoberat. veci sa daju nafarmit a craftnut znova, pokojne to daj bez nich. uz tak si cenim, ze si mi chcel pomoct. uplne bude stacit len ten dom.
melo by to tam byt vse... nic neni zamknute! takze si to vse prekontrolujte a zamknete + residenci tam mate, tak si ve hre reknete at vam to nekdo z moderatoru da a pripadne si ji predelejte
Vyřešeno hakumanatem :lock:
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.