Přihlásit se

Zobrazit v plné verzi : Taky maly milionár

Waxsym
26.11.2013, 22:06
Mám už u vás rezidenciu pevnosť. Pri výstavbe som zistil, že na určite veci tam mám buď zlé prostredie či veľkosť. Tak som sa rozhodol o zmenu. :vlajka: .

Dostal som nápad a tak som sa prv pýtal Hamunatatu / ty kokso dosť blbo sa to skloňuje :respekt: / , že či by sa u vás dala rezidencia o väčšej veľkosti kúpiť za eurá /keďže som Slovák/ pravdaže rátam max 10eur. Rovnako by som prišiel o aktuálnu rezidenciu a všetko tam by sa zmenilo na pôvodnú krajinu. Že vraj je na to príkaz. /preťahoval by som si max 2-3 bedne materiálu/ a vytvorila by sa mi nová rezidencia na celom ostrove. Bohužiaľ ostrov je členitý a vychádza mi to na 3 rezidencie.

http://nemesisup.cz/files/public/oostrov-3-resky_s.jpg (http://nemesisup.cz/files/public/oostrov-3-resky.jpg)

s lokáciou: pravý dolný roh => 3050 | 65 | 3914

kde by som stval z každého akokoľvek dostupného materiálu tak, aby som nekazil výzor. A premýšľam nad stavbou v kráteru. Čiže prvé dni bude narušený terén / výkop veľkej jamy/ ktorú potom prispôsobiť a zamaskuje ako keby tam patrila.

Hakumanatata mi ešte písal, že by sa to mohlo ohraničiť s povolením tak, aby bolo vidieť, že to aj využívam.

Kamaráti mi pomôžu a výstavbou aj s materialom: TheRay, Worthis, Wraithex /môj malý brat/ a ja Waxsym.

Na tom ostrove meinim postaviť Mesto, Dedinku s NPC, farmu na jedlo. Potom farmu so zvieratami, a využijem všetko čo sa dá v mynecrafte. Ale podotýkam som pracujúci človek, čiže aj čas mám všelijak. Poprípade z odpoviem všetky možne otázky.

Ďakujem

------------------------------------------------------------------------------------------------------
P.S.
Daného hráča odškodním za zrušenie či presťahovanie rezidencie vo forme diamantov, poprípade dolárov.

Palan
27.11.2013, 17:50
Ahoj, nabij si v DONATE - http://www.project-nemesis.cz/donate/mc/ účet za 10€ (nekupuj za to žádné VIP) a až budeš mít těch 10€ na donate účtě, tak sem napiš. € Ti budou strženy a dostaneš obratem residenci.

Waxsym
27.11.2013, 18:06
Ahoj, nabij si v DONATE - http://www.project-nemesis.cz/donate/mc/ účet za 10€ (nekupuj za to žádné VIP) a až budeš mít těch 10€ na donate účtě, tak sem napiš. € Ti budou strženy a dostaneš obratem residenci.

Aby to bolo čo najrýchlejšie a som Slovák, tak idem za SMS dobyť v prepočte mi to vychádza 11,2eura. OK?

Za aký čas sa mi tie NC pripočítajú?? Poslal som 2 SMS-ky, aj spätne mi prišlo, že ďakujú za platbu a nič viac. Ani sa mi nepripočítali.

Oprava :) po relogu :D

Waxsym
27.11.2013, 18:24
OK poslal som 7 správ z DONATE kde každá stojí 1,6eura. A každá SMSka mi dá 25NC.

= 1,6 * 7 = 11,2 Eur.

= 7 * 25 = 175 NC

Tak týmto to beriem ako za vybavené. :palec_nahoru:

Jind
27.11.2013, 18:25
10 EUR = 250 NC
Není to to samé jako SMS..

Povolujeme to pouze pokud na učtu bude 250 NC

Waxsym
27.11.2013, 18:32
to mi až teraz píšete?!!! Keď som to zrealizoval?! a kto mi teraz vráti 11,2 eur?! Prečo to tam nemáte rozpísané! Keď som na to minul 11.2 eur tak to musíte tie peniaze dostať. Ja sa zbláznim. Písal som sem, čakal som, akože ďakujem. :sokovany::sokovany::smutný::smutný:

Waxsym
27.11.2013, 18:57
OK na účte mám 250NC. Ale poprosim právo nezmazať nikdy resku pokým neporuším pravidla serveru s reskou, alebo pokým nedotanem AC, IP ban. A rovnako poprosim zrusiť čas za koľko má byť vystavaná. Minul som 16eur len za to, že ste nemali spravenu tabulku za koľko eur je koľko NC a rovnako nebolo dohodnute kolko NC mám mať a neskôr ste napísali. ďakujem

Palan
27.11.2013, 19:13
Už je to OK.

Psal jsi totiž, že pošleš převodem 10€. To bylo odsouhlaseno (o SMS jsme se nebavili). Hodnota NC je napsaná přímo v podmínkách;

3 . Pokud má hráč zájem a za svou financni dobrovolnou pomoc tak muze vyuzit Nemesis Credit který se mu přepočte 100kč = 100NC | Pro Slovenskou měnu 1 Eur = 25NC, musí však uvést u své platby správny Variabilní a Specifický symbol, který naleznete na předchozí stránce.
Takže nabití účtu za 10€ je 250 NC.

(za SMS s cenou 1,6€ je 25 NC jelikož poskytovatel služby si nechává více jak 50% jako provizi)

Residenci vyznač ve hře (stačí rohy) a napiš moderátorovi s odkazem na toto téma :lock:

Waxsym
27.11.2013, 19:23
Tak písať som mohol, že prevodom ale ekď som videl možnosť sms -ky a je to rýchlejšie tak načo čakať 3 dni. Ale stále v donate nevidim to čo sem píšeš. Iba to ze sms 1,6eur = 25NC to hej. Ale ok som rád že ej to už ok a aj vy akceptujete podmienky za chyby na oboch stranách :)

clean
27.11.2013, 19:41
2013-11-24 17:29:11 hakumanatatu Command world_normal 474.7,63,2492.1 /tell waxsym ale pocitej s tim ze to bude prevodem na ucet(nepujde to pres sms)
dale bych to neresil... povazuji to za vyresene a doufam, ze stavba bude rust :) :lock: