SerpentWullf
13.11.2013, 18:36
Zdravím, většina z vás mě zná takže to vezmu narovinu, víte že moje varování za to že píšu sprostě nejdou spočítat, ale zato píšu bez gramatických chyb. Už delší dobu nemám rád hráče jménem Sasanek, okradl mě, nadává, lže, a z čeho je mi úplně na blití, je jeho pravidlo = 5 slov - 5 chyb, jeho věty na global chatu typu: "tommy gdesi pockej na me as tam dojdez" už mě vážně začínají nejenom štvát, ale probouzí to ve mně názor, že jeho vrstevníci jsou buď retardovaní devět z deseti nebo má prostě hloupí rodiče a kašlou na jeho školu a na to jak tráví volnej čas... rád bych aby dostal nějaký varování a případně i nějakej ten ban... vím že jestli se začne banovat, bude hrát na serveru 3,5 chcíplé světlušky, (hláška z Pár Pařmenů) ale podle mě lepší to než tucet jemu podobných.
Dále bych chtěl navrhnout aby se eventy ve stredu a nedeli od 19:00 daly mezi eventy, co se dají hrát kdykoli (pokud to bude možné) a příští 3 dny se tam nechali za poloviční odměnu. Třeba skákačky typu první 3 vyhrávají, u těch bych měřil čas a poté dával příští 3 dny odměny podle času. A nakonec ještě zkusit najít nějakej ten plugin na zakládání vlastních channelů, aby hráči typu Sasanek neotravovali a nekazili ostatní svou otravností a negramotností. Nebo prostě protože někoho jako třeba mě nebaví buď psát pořád /tell někdo, nebo dostávat kicky za dlouhé rozhovory na globalu...
Díky/SerpentWullf
Dále bych chtěl navrhnout aby se eventy ve stredu a nedeli od 19:00 daly mezi eventy, co se dají hrát kdykoli (pokud to bude možné) a příští 3 dny se tam nechali za poloviční odměnu. Třeba skákačky typu první 3 vyhrávají, u těch bych měřil čas a poté dával příští 3 dny odměny podle času. A nakonec ještě zkusit najít nějakej ten plugin na zakládání vlastních channelů, aby hráči typu Sasanek neotravovali a nekazili ostatní svou otravností a negramotností. Nebo prostě protože někoho jako třeba mě nebaví buď psát pořád /tell někdo, nebo dostávat kicky za dlouhé rozhovory na globalu...
Díky/SerpentWullf